Metamorfoza TZ Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo polecam! ❤️ Dzięki wsparciu Tz udało mi się schudnąć, a dieta i treningi są dopasowane do moich potrzeb i możliwości. Cały czas kontynuuję współpracę i jestem bardzo zadowolona z opieki, zaanga... See more

Rated 5 out of 5 stars

Współpracuję z Teamzuzankow od ponad roku. Z pełną świadomością chciałabym stwierdzić, że nawiązane współpracy z Teamem było jedną z najlepszych decyzji jaką podjęłam w życiu. Dzięki zaangażowaniu i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Najwyższa ocena to formalność. Jestem bardzo zadowolona i zaopiekowana przez moją opiekunkę jak i przez cały Team. Treningi są dostosowane do moich możliwości, kiedy mam jakieś pytanie czy problem o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dziewczyny z TeamZuzannkov są niesamowite! Te kobiety dają ogrom wsparcia innym kobietom 🩷 czuwają, żeby przez cały proces czy to redukcji czy budowania sylwetki przejść spokojnie i z otwartą głową,... See more

Company details

1. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

W Team Zuzannkov prowadzimy indywidualną dietę i trening aż do wymarzonej sylwetki. Nazywamy to Procesem Metamorfozy TZ®. Twój Opiekun Metamorfozy analizuje postępy i zmienia plan tak, żebyś osiągnęła swój cel. Wszystko w jednym miejscu – dieta, trening, zamknięta społeczność kobiet i stałe wsparcie w TZ Girls® App.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

45 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo serdecznie polecam Team…

Bardzo serdecznie polecam Team Zuzannkov! Jestem w teamie od 2022 roku i udało mi się osiągnąć moje cele z pomocą cudownej opiekunki, która zawsze czujnie prowadzi moją metamorfozę 🩷 przede wszystkim dziękuję jej, jak i całemu teamowi, za wiele wyrozumiałości i cierpliwości - bo do prostych przypadków nie należę 😀 jestem stale pod opieką, a plan jest dopasowany do moich aktualnych potrzeb 😊
Aplikacja super się rozwija, co tydzień do bazy wchodzą nowe przepisy, mamy pogląd jak wykonywać poprawnie ćwiczenia, a także różne tipy, np jak sobie radzić w kryzysowych sytuacjach 🥹
Cieszę się, że należę do teamu tak długo i nawet nie zamierzam opuszczać tego miejsca 💖❤️🩷

Advertisement

Moja recenzja Team Zuzannkov

Do Team Zuzannkov dołączyłam jako osoba, która już wcześniej trenowała siłowo i zawsze prowadziła raczej zdrowy tryb życia, ale dopiero tutaj zobaczyłam, jak dużą różnicę może zrobić naprawdę dobrze dopasowana opieka 💜

TZ przede wszystkim na nowo zmotywował mnie do treningów. Zaczęłam cieszyć się z systematyczności, kolejnych treningów i obserwowania swojego progresu 🥹 Mimo że trenowałam już wcześniej, dopiero tutaj zaczęłam naprawdę poznawać swoje możliwości i uświadamiać sobie, ile mam siły. I chyba właśnie to daje mi teraz najwięcej satysfakcji 💜

Ogromnym plusem jest dla mnie opieka trenerki i bardzo indywidualne podejście. Czuję, że plan faktycznie jest dopasowany do mnie, moich możliwości i tego, co aktualnie dzieje się w moim życiu. Nie ma też problemu, żeby coś zmienić czy dostosować, więc mimo planu nadal mam dużo swobody i elastyczności 🥹

No i jedzenie 💜 Jest pyszne, różnorodne i przede wszystkim normalne. Nie mam poczucia bycia „na diecie” ani podporządkowywania całego życia pod plan, co było dla mnie bardzo ważne.

Najbardziej cenię chyba właśnie to, że wszystko tutaj ze sobą współgra. Mam motywację, jestem regularna, widzę swój progres, jem rzeczy, które naprawdę mi smakują, a przy tym czuję, że ktoś faktycznie nade mną czuwa i podchodzi do mnie indywidualnie 🥹 Mimo że nie zaczynałam od zera, TZ pokazał mi, że nadal mogę odkrywać swoje możliwości i zaskakiwać samą siebie 💜 Gorąco polecam 🫶🏻

Najlepsza metamorfoza z TZ 💕

Gdy dołączyłam do TZ byłam pod wrażeniem wielu rzeczy. Po pierwsze aplikacja która co chwilę jest ulepszana. Znajduje się w niej miejsce na raporty, setki przepisów, atlas ćwiczeń, a przede wszystkim nasza tablica pełną inspirujących wpisów. Od samego początku byłam zaopiekowana najlepiej jak tylko mogłam. Trafiłam na cudowną opiekunkę która precyzyjnie, patrząc na moje potrzeby, możliwości, wyznacza plan działania a przy tym mocno wspiera rozmową. Dołączenie do TZ zmieniło moje życie. To nauka nowych nawyków, zdobywanie siły, poznanie siebie na nowo 💕 to nie tylko dążenie do wymarzonej sylwetki, to też ogrom wsparcia, wspaniałej społeczności i ogromnej wiedzy. Polecam każdemu, kto jeszcze się zastanawia. Jest warto 🔥

Rated 5 out of 5 stars

Do Team Zuzankow trafiłam prawie 15 kg…

Do Team Zuzankow trafiłam prawie 15 kg cięższa i chyba nie miałam wtedy pojęcia, jak bardzo ta decyzja zmieni nie tylko moją sylwetkę, ale też całe podejście do życia. 🥹❤️

Dziewczyny nauczyły mnie przede wszystkim, że żeby schudnąć i dobrze czuć się w swoim ciele, nie trzeba żyć na diecie, rezygnować z ulubionego jedzenia ani traktować treningów jak kary. Nauczyłam się jeść tak, jak naprawdę lubię, ćwiczyć z przyjemnością i po prostu żyć w sposób, który jest dla mnie naturalny i który mogę utrzymać już zawsze. Dzisiaj mam sylwetkę, o której kiedyś marzyłam, ale chyba jeszcze bardziej cieszy mnie to, że nie czuję już, że jestem „na redukcji”. To po prostu moje życie. ❤️

Siłownia stała się moim drugim domem, pokochałam ruch również poza nią, zaczęłam dużo więcej chodzić i szukać różnych form aktywności. Co zabawne — zaczęłam też naprawdę lubić gotowanie. Nie tylko dla siebie, ale też dla mojego męża , rodziny i bliskich, podczas gdy kiedyś najchętniej wszystko zamawiałam. 😂

Ale TZ to dla mnie zdecydowanie coś więcej niż dieta i trening. To ogrom wiedzy, wsparcia i społeczność kobiet, która momentami naprawdę czuła się jak mała rodzina. ❤️ Było mnóstwo motywacji, ambitnych dziewczyn, wzajemnego wsparcia i takiej dobrej energii, która kilka lat temu pomogła mi też wyciągnąć się z naprawdę słabszego momentu w życiu.

I chyba właśnie za to jestem najbardziej wdzięczna — że dostałam od Was nie chwilowy plan na schudnięcie, tylko wiedzę i nawyki, które zostały ze mną na zawsze. Dzięki Wam nauczyłam się dbać o siebie tak, że dziś już nawet nie muszę się nad tym zastanawiać. 🥹❤️

Team Zuzankow będzie już zawsze ogromną częścią mojej historii. ❤️

September 30, 2025

Team zuzannkov

Team zuzannkov - najlepsza decyzja jaką kiedykolwiek mogłam podjąć! Jestem w teamie od kilku lat i nie wyobrażam sobie na tę chwilę żyć bez dziewczyn. Atmosfera jaka panuje w tej społeczności jest naprawdę wyjątkowa. Dzięki aplikacji można łatwo przeliczać swoje posiłki, dopasowywać pod własne makro, kontaktować się z dziewczynami, a nawet poznawać prawidłową technikę ćwiczeń. Czyli wszystko co najważniejsze w jednym miejscu. Podejście opiekunki jest bardzo profesjonalne i przede wszystkim indywidualne. Przez tyle miesięcy wiele razy chciałam się poddać, wyżalałam się dosłownie trenerce w raportach, bywały momenty, że byłam załamana. Jednak jej słowa zawsze podnosiły na duchu. Czułam się zawsze bardzo zaopiekowana, zrozumiana. Do tego indywidualne podejście względem rozpisania treningów, biorąc po uwagę poziom, preferencje czy nawet nasz czas wolny i tryb życia. Dzieki team zuzannkov wyszłam ze wstydliwych zaburzeń żywieniowych, dosłownie naprawiłam swoją głowę jak i uzyskałam formę i zdrowie o jakich mi się nawet nie marzyło! Polecam każdej kobiecie - uwierzcie, to miejsce dla nas 💘

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Jestem naprawdę bardzo zadowolona z…

Jestem naprawdę bardzo zadowolona z prowadzenia i całego teamu ♥️ Współpraca zmieniła moje podejście do treningów i diety — bez presji, za to z większą świadomością, wiedzą i motywacją.

Ogromnym plusem są plany treningowe, które są dopasowane indywidualnie do celów sylwetkowych. Nie są to gotowe schematy — wszystko jest przemyślane i dostosowane do potrzeb. Po każdym raporcie trenerki analizują postępy i w razie potrzeby modyfikują plan, uwzględniając aktualny stan, samopoczucie i cele. Dzięki temu cały proces jest naprawdę indywidualny i daje poczucie, że ktoś faktycznie czuwa nad moimi postępami 🥰

Kontakt z trenerkami jest cudowny — zawsze można liczyć na wsparcie, pomoc i odpowiedź na każde pytanie. Ogromnym plusem jest również społeczność, która daje mnóstwo motywacji i sprawia, że człowiek nie czuje się sam w całym procesie.
Aplikacja działa świetnie i jest bardzo pomocna — wszystko jest przejrzyste, dobrze zorganizowane i dzięki niej łatwiej trzymać się planu.
Cieszę się, że trafiłam właśnie tutaj. To nie tylko treningi i dieta, ale przede wszystkim zmiana podejścia i stylu życia. ❤️ Z całego serca polecam cały team!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look