Zijn zeer blij met onze kruipruimte isolatie totaal geen last gehad in de huiskamer van stank. En de beide heren hebben alles keurig opgeruimd. Onze tegel vloer blijft echt warmer.
Company replied
intake gesprek was zeer aangenaam met Fred , alles duidelijk uitgelegd en opgemeten ( in de avond uren omdat dit voor ons beste uitkwam ! ) . offertes waren duidelijk , en na korte tijd de offertes... See more
Company replied
Technisol B.V. heeft bij ons zowel vloer- als zolderisolatie geplaatst, en we zijn enorm tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste moment tot aan de uitvoering liep alles heel soepel. De m... See more
Company replied
Als familiebedrijf zijn we trots op onze 40 jaar ervaring in de markt van duurzame energie oplossingen. Wij bieden woningisolatie, gevelonderhoud, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen aan. Dit alles om u als klant een totaal pakket te bieden van duurzame oplossingen die generaties meegaan.
Bijsterhuizen 1011, 6604LA, Wijchen , Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Onze tegel vloer blijft echt warmer.

Reply from Technisol Next
De arrogantie...... in eens staat er iemand voor de deur onaangekondigd, zeggende dat er een afspraak is tussen hem en mij, mijn vriendin gaf aan hier niks van te weten en dat het dus niet doorgaat. dan als nog ongevraagd foto's maken en opmeten terwijl hier geen akkoord mee was.
Na het lezen van de mails in de spam zag ik dat er een voorstel werd gedaan van afspraak en of ik het er mee eens was, dit was dus een vraag en geen afspraak.
Vervolgens plannen jullie ongevraagd een afspraak in om 9:30 voor 10:30 de zelfde dag terwijl hier geen akkoord op was.
Een bedrijf dat ik niet aanraad, zeer belachelijk

Reply from Technisol Next
Ik ben niet helemaal tevreden over het bedrijf.
spouwmuur isolatie, parels.
Ze willen elke keer de afspraken verschuiven met het excuus dat het te koud is. Toen ik aangaf dat dit echt niet meer ging (we moeten wel vrij vragen van het werk) kon het wel als we voor andere isolatie gingen.
De meneer (die dit netjes gedaan heeft) vroeg bij aankomst wat voor isolatie we wilden omdat de wagens voor de parels niet beschikbaar waren...Dat is niet tegen ons gezegd!
Toen moest er nogmaals een afspraak gemaakt worden omdat de ventilatie gaten niet geboord konden worden en was er te weinig voegsel om de oude ventilatie roosters te dichten (waar de meneer die dit gedaan heeft niets aan kon doen, hij was niet netjes voorbereid)

Reply from Technisol Next
intake gesprek was zeer aangenaam met Fred , alles duidelijk uitgelegd en opgemeten ( in de avond uren omdat dit voor ons beste uitkwam ! ) . offertes waren duidelijk , en na korte tijd de offertes getekend.
we gaan voor vloer en muur isolatie , maar de muur isolatie moet wachten tot na plaatsen nieuwe kozijnen . werd gebeld met de vraag of ze de dag erna al konden komen voor de vloer isolatie i.v.m. uitgevallen afspraak . snel geschakeld en ze zijn keurig op tijd gekomen . snel en vakkundig de roosters geplaatst , de vloer na een korte inspectie vanuit de kruipruimte met PUR geïsoleerd aan de onderkant . daarna alles netjes afgesloten , en over 2 weken mag deze weer open . i.v.m. onze vloerverwarming de beste keuze . heel erg blij mee, merken direct veel verschil . erg blij met Thermecon , hoop dat de muur isoleren net zo vakkundig gaat verlopen.

Reply from Technisol Next
Alle afspraken zijn netjes nagekomen, de monteurs hebben alles netjes achtergelaten.
In de maanden dat ik ze nu heb hangen had ik een paar keer een vraag, binnen een uur werd ik steeds teruggebeld met uitleg en advies.
Kortom: in kan dit bedrijf aanbevelen.

Reply from Technisol Next
Zeer goede ervaring gehad met Technisol, zowel vanuit kantoor als de monteurs. Dank jullie, alles netjes geregeld en gedaan. Mijn complimenten voor de twee monteurs. Hoe beleefd en hard werkend. Succes!

Reply from Technisol Next
Apparatuur is niet in orde slangen regelmatig verstopt.
Ook is er verschil in wat de monteur voor mogelijkheden heeft en wat kantoor toelaat. Top van de muur is niet geïsoleerd omdat ze gaten in het Keralit wilde boren terwijl ze volgens de monteur via het dak onder de dakpannen konden vullen.
Erg jammer dat er niet in mogelijkheden is gedacht.
Monteurs waren zzpers zou nu in dienst zijn zeggen ze.
Altijd bijzonder hoe er gereageerd wordt.
Ik heb al eerder het zelfde bericht geschreven vlak na de installatie van de isolatie.
Toe was de reactie dat er niet via het dak onder de pannen gevuld kon worden zo zei men op kantoor. Omdat de monteur met een andere was als zijn vaste maatje is er niet via het dak gevuld.
Ik heb zelfs aangeboden om te helpen en mijn rolsteiger op te bouwen voor de monteur, echter kantoor hield dit tegen.
De adviseur heeft nooit aangegeven dat het isoleren van de punt achter het Keralit (waarvan men dacht dat het hout was) niet mogenlijk was!
Wat betreft de slangen ja die kunnen verstopt raken maar koppeling met ducttape aan elkaar geplakt maakt de doorgang van isolatie materiaal niet makkelijker.
Ik heb zelf 4 meter electrabuis gepakt om de monteur te helpen met de verstopping.

Reply from Technisol Next
Volgens regeltjes zit er altijd een lange tijd tussen offerte, natuurvrij maken en dan isoleren. Dit was gepland en afgesproken, maar vervolgens annuleren ze 2 dagen vantevoren. Dat kan natuurlijk echt niet en zoiets hoort in overleg te gaan en niet als mededeling. Uiteindelijk is er toch iemand geweest maar het is een klus voor 2 dagen en logischerwijs kan het niet afgemaakt worden. De tweede dag komt er niemand opdagen. Planning wil het pas volgend jaar afmaken! Dit was schandalig en na 3 telefoontjes heeft men het uiteindelijk wel rechtgetokken.
Isoleren zelf ging vrij soepel behalve dat ze geen werkbon hadden op de eerste dag. Daardoor had men niet de juiste materialen bij. Bepaalde dingen zijn daardoor de tweede dag pas gedaan, maar het resultaat is na flink overleggen wel goed.

Reply from Technisol Next
Goed, vakkundig en maken de klus af ook al zat het tegen. Komen afspraken na.
Bodem isolatie en zonnepanelen bij Technisol afgenomen. De werknemers netjes en correct.

Reply from Technisol Next
De medewerkers waren vriendelijk, vakkundig en werkten netjes. Ze kwamen op tijd, legden duidelijk uit wat ze gingen doen en lieten alles keurig schoon achter. Het verschil in comfort in huis is meteen merkbaar — de vloeren zijn warmer en de zolder houdt de warmte veel beter vast.
Kortom: topservice, goed werk en een fijn team. Wij kunnen Technisol B.V. van harte aanbevelen aan iedereen die zijn woning wil verduurzamen.

Netjes en snel klaar.
Vriendelijk personeel en laten het netjes achter.
Zeer tevreden

Goed bedrijf!
Korte lijntjes!
Betrouwbaar!!
Duidelijke offerte!
Alles volgens afspraak opgeleverd.

Reply from Technisol Next
Zowel voorafgaand aan de plaatsing van de zonnepanelen als tijdens en daarna stonden de medewerkers van Technisol voor ons klaar met vriendelijke en deskundige hulp. Hele prettige ervaring!

Reply from Technisol Next
Technisol is heeft snel contact opgenomen na mijn informatie verzoek voor kruipruimte isolatie. In samenspraak met de vertegenwoordiger een goede keuze kunnen maken en het bedrijf was keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig. Het personeel werkte snel en nauwgezet. Ik ben uiterst tevreden.

Reply from Technisol Next
We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De communicatie verliep vlot en duidelijk, en er werd actief met ons meegedacht. Zelfs wanneer onze plannen weer eens veranderden, bleef het team flexibel en meegaand. De vakmensen op locatie werkten respectvol en netjes, wat we erg waarderen. Een betrouwbare partij die we zeker kunnen aanbevelen!

Reply from Technisol Next
Het bedrijf kwam op tijd, kwam alle afspraken na en heeft netjes en vakkundig gewerkt
En alle respect voor de mensen die in de kruipruimte met dat “ gemene” isolatie Pur aan het werk zijn, volledig in beschermende kleding verpakt.

Makkelijk en betrouwbaar bedrijf
Snelle beoordeling van de isolatie zoals die was.
Fijn advies en ook een snelle afhandeling van de uitgevoerde vloerisolatie.

Reply from Technisol Next
Zeer professionele en fijne samenwerking. Ze hebben kennis van zaken en we zijn daardoor zeer snel tot een akkoord gekomen. De werkzaamheden waren zeer snel uitgevoerd en de communicatie was erg goed. Voor een volgend project neem ik zeker weer contact op.

Reply from Technisol Next
Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
De voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden zijn in overleg en binnen zeer korte tijd goed en netjes gerealiseerd.

Reply from Technisol Next
Learn more about other kinds of reviews.