Zijn zeer blij met onze kruipruimte isolatie totaal geen last gehad in de huiskamer van stank. En de beide heren hebben alles keurig opgeruimd. Onze tegel vloer blijft echt warmer.
Company replied
De arrogantie...... in eens staat er iemand voor de deur onaangekondigd, zeggende dat er een afspraak is tussen hem en mij, mijn vriendin gaf aan hier niks van te weten en dat het dus niet doorg... See more
Company replied
intake gesprek was zeer aangenaam met Fred , alles duidelijk uitgelegd en opgemeten ( in de avond uren omdat dit voor ons beste uitkwam ! ) . offertes waren duidelijk , en na korte tijd de offertes... See more
Company replied
Technisol B.V. heeft bij ons zowel vloer- als zolderisolatie geplaatst, en we zijn enorm tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste moment tot aan de uitvoering liep alles heel soepel. De m... See more
Company replied
Als familiebedrijf zijn we trots op onze 40 jaar ervaring in de markt van duurzame energie oplossingen. Wij bieden woningisolatie, gevelonderhoud, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen aan. Dit alles om u als klant een totaal pakket te bieden van duurzame oplossingen die generaties meegaan.
Bijsterhuizen 1011, 6604LA, Wijchen , Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na aanvraag per mail werd snel contact opgenomen. De afspraak tot uitleg was ook snel gemaakt en uitleg was zeer helder.
De isolatie-werkzaamheden waren met een paar uurtjes afgewerkt.

Reply from Technisol Next
Duidelijk afspraken en een bedrijf uit de buurt , alles werd goed gecommuniceerd en vast gelegd via de mail. De jongens die de uitvoering deden waren optijd en vriendelijk .
Super tevreden, ook goede uitleg gekregen over wat ze allemaal gingen doen.

Reply from Technisol Next
Er wordt goed meegedacht.
Op de dag dat de isolatie gepland stond zagen ze dat er een riolering lekte. De medewerker gaf aan dat ik dat beter eerst kon laten maken, belde naar kantoor en zonder gedoe werd de afspraak verzet.
De isolatie is daarna zeer netjes en vakkundig aangebracht. Vriendelijke jongens die vragen ook netjes beantwoorden.
Ook de zonnepanelen liggen en werken goed. Ook hier geldt dat als er iets is dit netjes opgelost wordt.

Reply from Technisol Next
Goede “verslaglegging” van de werkbonnen wat enorm helpt bij de subsidie aanvraag. Verder gewoon werk uitgevoerd volgens afspraak. Dames van de planning denken mee en zorgen voor goede opvolging.

Reply from Technisol Next
Zonnepanelen laten leggen en zeer vriendelijke heren, vakkundig en netjes alles overlegt. Echt complimenten hoe soepeltjes alles verlopen is, dat zie je maar weinig.

Reply from Technisol Next
De man die bij ons is geweest alle 3 de keren was erg fijn.
De vrouw aan de telefoon wist niet waar ze over praten. Ze wist niet eens wat ze verkocht en daardoor mij als leugenaar neer zette aan de telefoon. Dit was een erg onprettige ervaring. Jullie verkopen namelijk wel lichte en donkere piepschuim balletjes.

Reply from Technisol Next
Goed bedrijf komt afspraken na en niet onbelangrijk mooie prijs voor dat wat ze doen. Ze isoleren ook alleen maar als het goed echt kan, ruimte te nat dan niet isoleren. Dus echt goed.

Reply from Technisol Next
Diverse keren contact gehad over praktische vragen, en Boy is nog een keer extra langsgekomen om samen de boel te bekijken. Afspraak moest (van ons uit) verzet worden. Goed meegedacht over een alternatieve datum. Alles is netjes uitgevoerd. De tijd zal leren of het (isoleren spouw) doet, wat is beloofd.

Reply from Technisol Next
Goed advies waardoor de bomen weer door het bos te zien waren. Faire prijs, snelle correcte levering en installatie. Vriendelijke adviseur die perfect alles wat afgesproken is, is na gekomen! Ik beveel dit bedrijf van harte aan !

Reply from Technisol Next
Goed contact , duidelijke afspraken, goede planning werk netjes uitgevoerd door nette monteur.

Reply from Technisol Next
Goede uitleg over wat er zou worden gedaan.
En netjes werk afgeleverd.

Reply from Technisol Next
Prima service en vriendelijke, vakkundige mensen!
Zou ik zeker aanraden bij vrienden en familie.

Aanrader...goede service.
Vriendelijk personeel en vakkundig.

Reply from Technisol Next
Werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd, aardige mensen. Goed uitgelegd wat er ging gebeuren.

Reply from Technisol Next
De afspraken en communicatie van binnendienst en buitendienst zijn goed .
De uitvoering zijn we ook goed en tevreden .
Grote compliment voor yaro die alleen het werk gemaakt heeft en met alle zorg dat ook goed heeft gedaan
Nette en eerlijke man top gedaan 👍
Hartelijke gr Jacco

Reply from Technisol Next
Tevoren goed meegedacht wat voor mij de beste oplossing was, voor zonnepanelen, vlot een duidelijke offerte gekregen, en daarna nog goed en flexibel bereikbaar, incl. meedenken weer, om toch nog een paar aanpassingen door te voeren, die in mijn situatie toch handiger bleken te zijn. Installatie geschiedde ook vlot, secuur, in prettige en nette sfeer, incl. duidelijke terugkoppeling en extra tips voor mijn gebruik en mijn huis. Zeer tevreden dus!

Reply from Technisol Next
Learn more about other kinds of reviews.