Tilbage i 2017 var jeg kunde hos en af…
Tilbage i 2017 var jeg kunde hos en af deres klienter...Jeg havde på daværende tidspunkt arbejdet i branchen i mere end 10 år, og derfor var det meget tydeligt at mærke en markant forøget serviceoplevelse, da jeg for 3 gang i træk, blev mødt af en løsningsorienteret indstilling, kombineret med forståelse og stor empati og godt humør, det gjorde mig temmelig nysgerrig kan jeg huske, og et par måneder efter startede jeg selv med at arbejde for TP (Teleperformance)
Jeg havde før min ansættelse gennemgået flere operationer, og med en kronisk tarmesygdom i udbrud hver anden uge, frygtede jeg godt nok lidt for om jeg kunne finde kræfter til et fuldtidsjob.
Jeg har i mit liv aldrig nogensinde oplevet et overskud komme så hurtigt retur, en ledelse der hele vejen igennem tænker på de ansatte, lytter på dem og tager dem med på råd.
Kulturen imellem de ansatte var afspejlet af interesse og gensidig respekt for hinanden, jeg var der desværre kun et halvt år, men jeg kan ikke mindes en eneste gang jeg har oplevet dårlig stemning, hverken mellem de ansatte eller deres kunder/klienter :)
Den korte ansættelse omhandlede helbredsmæssige årsager, og trods jeg pludselig måtte sige op med meget kort varsel, så blev jeg endnu engang mødt af det mest empatiske menneske jeg til dags dato har mødt!
Grundet økonomiske udfordringer, valgte jeg klienten fra på et tidspunkt, det var et af de første abonnementer der blev genaktiveret da jeg kom tilbage på sporet ;)