See what reviewers are saying
Company replied
Det er en super anvendelig webshop uden den sædvanlige og irriterende "indkøbsvogn". Jeg bestilte en cottonwash og en pletfjerner. Mine bomuldstrøjer har rent faktisk fået mere farve igen... See more
Company details
Information provided by various external sources
TexCare Cottonwash genskaber farverne på forvasket, kulørt bomuldstøj...
Viborgvej 9, 8920 , Randers, Denmark
- email@texcare.dk
- www.texcare.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Texcare bomuldsvask og Booster VIRKER
Texcare bomuldsvask og Booster VIRKER! Det er sjældent jeg oplever, at et produkt faktisk 100% lever op til hvad det lover, men det gør dette produkt! Mine ældre sorte jeans samt sorte bomuldsbukser blev som næsten nye efter en vask med booster. Bomulds vasken er ogå super, den vil jeg fremover bruge til alt mit bomulds tøj. Endvidere er den utrolig drøj, kun 2 skefulde pr. vask, så den er også økonomisk...
Kan bestemt anbefale TexCare
Kan bestemt anbefale TexCare - både produkter og firmaet :-)TexCare Cotton Boost er nu afprøvet....og den virker!! Både forvaskede sorte jeans og brun bomuldssweater blev tydeligt friskere i farverne. Vil nu fortsætte med at vaske i Cottonwash for at bibeholde farverne på mit tøj. Havde et problem: spraypumpen på MinusLugt virkede ikke - hurtigt svar fra kundeservice, som informerede om, at jeg på hjemmesiden kunne bestille ny spraypumpe uden beregning- det er hvad jeg kalder super god kundeservice.
Alt-i-alt: gode virksomme produkter, fair priser, hurtig fremsendelse, perfekt kundeservice....what's not to like - kæmpe anbefaling herfra :-)
Virkelig gode produkter
Virkelig gode produkter. Har selv fået forvaskede trøjer, jeg var glade for men brugte mindre, til at blive pæne igen, så de nu føles som nye. Er også super glad for pletfjerneren, og jeg har fået rigtig god service, da jeg havde flere spørgsmål.
Jeg har købt Texcare Minus Lugt og…
Jeg har købt Texcare Minus Lugt og Freshguard, og jeg er mere end tilfreds. Fantastiske produkter, der fjerner lugt og virker meget bedre, end andre vaskemidler, jeg har brugt. God og venlig service.

Stadig ikke modtaget varer 5 mdr. efter bestilling
Ingen kontakt efter at have ventet forgæves på at få tilsendt varer, der er betalt for. Fnugruller for 400 kr. er bortkommet hos DAO. Kontakter firmaet, Texcare efter at DAO skulle have erstattes pakken til Texcare. Ejeren lover at sende nye, disse er endnu ikke modtaget her 5 mdr. senere og efter flere henvendelse på mail og telefon, er der stadig ikke opnået kontakt.

Fantastiske produkter 😁
Fantastiske produkter 😁
Har prøvet både pletfjerner og antistatspray.
Begge produkter fungere tip top 👏👏
Især pletfjerneren er jeg mega begejstret for. Har fjernet en indtørret olieplet på min nye skijakke uden problemer 🥰

Kun god erfaring med Texcare
Oplevede nem bestilling og hurtig levering af den bestilte vare.

Reply from TexCare
Mon der kommer en pakke?
Det er nu 12 dage siden jeg bestilte produkterne, og jeg har ikke fået en update på om det er sendt, eller et pakkenummer. Hvilket er ret usædvanligt.
Jeg har også skrevet inden weekenden og spurgt til pakken. Men har ikke fået et svar. Og nu er det tirsdag eftermiddag.
Jeg handler meget på nettet og det er første gang jeg intet aner om mit køb.

fnug rulle
Efter adskillige afprøvede fnug ruller af forskellige brands, som nærmest ikke kunne klister, skrev jeg en mail til texcare. De garanterede deres kunne klistre. Jeg gav det et forsøg, og ganske rigtigt. Den bedste jeg nogensinde har prøvet 👏🏻
Tusind tak til Kjeld og Texcare
Oplevede ingen effekt ved brug af produkterne.
Købte et sæt Cotton color kit og selve købsprocessen gik fint. Hurtig levering og alt gik som det skulle.
Produkterne er dog helt uden funktion, så jeg kan ikke anbefale at købe disse produkter.
Jeg har benyttet produkterne efter forskrifterne, på forskelligt tøj som det der bliver vist eksempler på på hjemmesiden.
Jeg har ingen effekt oplevet i forbindelse med brug af produkterne og har egentlig bedt om pengene retur, men kommunikationen er gået i stå.
Ingen anbefaling herfra…

FANTASTISK oplevelse!!!
FANTASTISK oplevelse!!!
Skrev til dem fredag aften, om jeg kunne komme forbi, da jeg skulle bruge min kjole til globryllup dagen efter.
Det måtte jeg godt, og den VIRKEDE!!!
Gammel stor plet jeg ikke anede hvor kom fra - selv Vanish virkede ikke.
Dette må være et MAGISK produkt!!!
!!!TAK!!!
Helt sikkert pengene værd.
Kundeservice svarer ikke på reklamationer
Det kan desværre kun blive til en stjerne. . Jeg modtog en vare (imprægnerings-spray) fra Texcare og pakken var lidt for lille til sprayen, der havde flere buler og var smurt ind i en indtørret vædske. Meget ubehageligt. Jeg ønskede at returnere den ene spray (den anden imprægneringslotion var ok). Jeg har skrevet ialt 3 mails. De har endnu ikke svaret mig på nogen af mine mails. Jeg står stadig med en vare, jeg vil returnere pga buler mm. Meget usædvanlig oplevelse..
Mit svar på sælgers respons nedenfor:
Den ene stjerne fik I dels pga de mange buler på sprayen, som du kan se på de fotos jeg har sendt og dels fordi I ikke har besvaret mine 3 henvendelser overhovedet.
Jeg kan forstå på jeres mail fra dags dato, at I ikke mener at sprayen har lidt skade. Dette stoler jeg så på og tager med glæde imod et afslag på 64kr pga at sprayen mildest talt så ødelagt og meget ulækker ud med den indtørrede væske og de mange buler. Den lever bestemt ikke op til en 1. Sorteringsvare.
Så selvfølgelig er det ok at I giver afslag på varen. Det er kun god forretningsskik.
Mit tip: pak jeres varer bedre ind så sker fejlen ikke igen eller undlad at sende 2. Sorteringsvarer.
Jeg ventede bevidst med vurderingen på Trustpilot for at I kunne få en chance til at svare på mine 3 henvendelser. . Dette skete desværre først da I bad om min vurdering på Trustpilot!
Min revurdering fører derfor til, at det desværre stadig kun kan give en stjerne i vores kundeforhold fordi det er vigtigt at kommunikere med kunden hvilket I ikke gjorde.

Fantastisk produkter som virker
Fantastisk produkter som virker! Fantastisk hjælpsom og tålmodig medarbejder! Så tilfredse med resultatet på imprægnerings væske og spot remover! Og absolute hurtig levering! Fik var søndag morgen med DAO og inden middag var alt super fint!
Nem hjemme side, hurtig levering og gode produkter.
Nem hjemme side og hurtig levering.
Bestilte en pletfjerner og må sige at den virker.
Har efterfølgende også bestilt dynevask og cotton vask, må sige at sæberne er drøje og rigtig gode. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget ved Texcare.
Købte en flaske anti-static
Købte en flaske anti-static - nem hjemmeside, pakken blev sendt og leveret hurtigt og sikkert og produktet virker 👌
Når den løber tør, køber jeg her igen :)

TEXCARE pletfjerner
God anbefaling herfra. Havde sorte bomuldsbukser med plet på. Købte: TEXCARE pletfjerner, fjerner pletter uden skjolder.
Jeg har brugt pletfjerneren ad 2 omgange (på samme plet), og pletten er væk og UDEN skjolder på buksen.
Dertil var der hurtig levering.
Hurtig og sikker levering
Jeg har nu for 3. gang bestilt fnugruller hos Texcare. Et fantastisk produkt, når man har en evigt fældende hund. Jeg har ikke haft problemer med firmaet og forventer heller ikke at få det denne gang.
Nem og hurtig levering
Nem og hurtig levering. Super godt produkt, der virker. Kan klart anbefales.
Total fusker firma
Total fusker firma. Modtager ikke min ordre. Har henvendt mig på flere platforme uden svar. Hvis jeg ikke får respons, bliver de politianmeldt.