1. Psychotherapist
  2. Class
  3. Day Spa
  4. Sauna Club

Written by the company

The Assana tilbyder professionelle forløb inden for breathwork, saunagus og kropsbaseret regulering med fokus på stressreduktion, nærvær og mental klarhed. Vi arbejder med strukturerede metoder, der understøtter regulering af nervesystemet og øget kropsbevidsthed i både individuelle og organisatoriske sammenhænge. Vores ydelser omfatter individuelle sessioner, gruppeforløb samt workshops og undervisning for virksomheder, der ønsker at forebygge stress, styrke trivsel og skabe mere bæredygtige arbejdsmiljøer. Forløb for virksomheder faciliteres med fokus på konkrete redskaber, tydelige rammer og oplevelsesbaseret læring, der kan integreres i hverdagen. The Assana arbejder ansvarligt og professionelt med respekt for det enkelte menneskes grænser. Vi lover ikke hurtige løsninger, men tilbyder seriøse og veltilrettelagte forløb, hvor regulering, refleksion og nærvær er i centrum. The Assana henvender sig til privatpersoner og virksomheder, der søger en jordnær, fagligt funderet tilgang til stresshåndtering, personlig udvikling og trivsel.

3.7

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Hvis man ikke kan holde sine aftaler

Hvis man ikke kan holde sine aftaler, hvad kan man så holde. Jeg læste om The Assana, og kontaktede dem for at høre nærmere, da jeg både har været syg, er behandler og holder foredrag. Først flere gange via telefon, så lagde jeg beskeder, så e-mails. Måske 10 forsøg. Det var først da jeg ytrede min mistro og mistilid, at jeg blev kontaktet. Men selvfølgelig på et rigtig dårlig tidspunkt, for mig. Vi blev så enige om at jeg ville blive kontaktet 2 dage senere - og det så jeg meget frem til, da hele konceptet og narrativet lige er i min ånd. Jeg var interesseret i finde et sted hvor jeg kunne sende klienter videre til. Et sted hvor jeg vidste, at alt var i orden. Tænk sig at man efter 10 forgæves forsøg, ikke endnu er blevet kontaktet. Det er simpelthen under al kritik, og jeg frygter at de behandler deres klienter med samme disrespekt, og måske bare fokuserer på deres tegnebøger. FØJ.

February 1, 2023
Unprompted review
The Assana logo

Reply from The Assana

Kære Carsten
Tak fordi du har taget dig tiden til at beskrive hvordan du har det

Vi er ikke en stor virksomhed, men ildsjæle der brænder for at arbejde med mennesker i udviking - frem for at sidde foran vores computere eller ved telefonerne. Du har rigtigt ringet og skrevet, og vi har på mail svaret dig tilbage, og spurgt hvad det drejede sig om.
Vi får mange henvendelser, fra mange mennesker - om alt muligt - og derfor spørger vi, så vi lettere kan sortere og prioritere ud fra det der er relevant.
Da vi ringede til dig, havde du ikke tid til at tale fordi du skulle se TV, og ærligt lød det ikke som en vigtig prioritet for dig at tale med os.
Vi havde hænderne fulde de efterfølgende dage - med retreat og klienter - og nåede ikke at vende retur. Det beklager vi, men som sagt; vi bruger vores tid og fokus på de mennesker vi har i forløb og arbejder med - frem for at snakke i telefon.

Det er tydeligt at du har en forestilling om hvordan verden skal være - og ud fra det billede sikkert mærker høj eller lav grad af friktion i forhold til den faktiske virkelighed du oplever. Når friktionen er tilpas høj, lader det til at du beregner en kompleks ækvivalens: du generaliserer, forvrænger og udelader - og skaber en sidestilling om at når vi ikke tager telefonen når du ringer, så er det personligt. Det trigger noget i dig; måske dit indre barn der føler sig overset, eller en Adaptation Operator med stærk grad af Procedural tankegang, der har svært ved et mismatch mellem indre virtualisering og ydre formgivning. Du projicerer følelser over på andre omkring dig. Her er det os du føler der ikke har respekt for dig. Og du laver en kompleks ligestiling med at det har vi så heller ikke for vores klienter - og at vi derfor/i øvrigt kun tænker på penge.

Vi håber du selv kan se hvordan ovenstående er en åben invitation for dig til at kigge på det du leder efter som fejl i andre. I psykodynamisk terapi antages følgende som en grundsætning for menneskets projekterende spejling i andre: "If you spot it - you got it".

Ovenstående analyse og motivation er selvfølgelig på vores regning denne gang - se det som en bod for at vi ikke nåede at ringe til dig :-)

Kærlig hilsen

The Assana

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Rummelighed, nærvær og æstetik... en naturlig "pause".

The Assana er et fristed med rummelighed, nærvær, natur, varme og æstetik.

Saszeline og Pernille Lotus hostede (til UG) et kvinde-retreat med meditation, breathwork og sauna-sessioner mv.
De var begge magiske til at holde rum, facilitere og forme retreatet ud fra deltagernes behov og niveau, så alle følte sig set og grebet.

The Assana er tydeligvis skabt med hjertet og stærk vilje: autentisk, rent, hyggeligt, æstetisk og omgivelserne ubearbejdede rå og naturlige.
Jeg kommer igen og vil i den grad anbefale alle der er nysgerrige, til at besøge både The Assana, Saszeline & Asger.

Sasha.

January 25, 2023