See what reviewers are saying
En ordre med udfordringer viser hurtigt hvor kunde-minded sælger er og her kan karakteren til personalet hos Polisan / Thy-Clean ikke blive ret meget højere! At Danske Fragtmænd i den forgangne u... See more
Company replied
Stor ros til Thy Clean og Vibeke. Købte i går et Komplet rentvandsanlæg til vinduespudsning - Unger DIUK1. Fik den bedste vejledning og hjælp i forbindelse med mit køb. Fik allerede anlægget dagen eft... See more
Jeg har også købt dørmåtten og er overrasket over at den aldrig ser beskidt ud som den gamle, vi har hund, så der er masser af sand og hår at tage af. Støvsugeren fra Nilfisk jeg også købte, er der h... See more
Company details
Written by the company
Danskejet og e-mærket webshop.
Jens Søndergaards Vej 9, 7500 , Holstebro, Denmark
- post@thy-clean.dk
- thy-clean.dk
Replied to 33% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg har bestilt for mange dage siden
Jeg har bestilt for mange dage siden. Men endnu ikke modtaget min måtte
Fantastisk
Støvsugeren fra Nilfisk jeg også købte, er der heller ikke klager over.
Fantastisk måtte til folk med hunde der fælder, og 100 % skridsikker 👍
Har lige købt en gulv måtter, må sige jeg nok var lidt skeptisk, men efter jeg har modtaget den, er den hver en krone værd 🙂👍 Vi har en hund der fælder voldsomt, det er ingen problem og støvsuge måtten, da hunde hårene slet ikke sætter jeg fast, og hunden slæber slet ikke skidt ind i huset længere, da måtten når og opsamle det.
Og så er den 100 % skridsikker selv på vores glatte fliser.
Så stor anbefaling herfra 🙂👍
Vi købte her for et par uger siden en…
Vi købte her for et par uger siden en måtte til entreen da vejret lidt krævede det. Den kan VARMT anbefales den overgår langt de forventninger vi havde til den! Den er super god til at fastholde sand, vand og skidt når vi alle vader ind med støvler på både voksne som børn. Plus den holder på det så det ikke fordeles i huset. Nem at rengøre og alt i alt meget bedre end selv hvad firmaet selv sælger den på! Så klart en anbefaling herfra og til andre børnefamilier! 🎉
Nem og overskuletlig hjemmeside
Nem og overskuletlig hjemmeside, sammenholdt med fair priser. Så er der ikke så meget at betænke sig på.
Har handlet hos Thy Clean et par gange og begge gange fungerede det bare som det skulle.
Fin service og hurtig levering
Dejlig creme
Dejlig creme i en vintertid hvor hænder har brug noget ekstra. Hurtig levering
Super lækker måtte
Super lækker måtte. Blødt, nemt at støvsuge og holde rent også for hunde snavs med grus og hundehår.
Virker som top kvalitet. Skal have et ekstra snart.
Ordren er ikke leveret
Ordren er ikke leveret - så hvorfor opfordre I til at man skal anmelde forløbet. ????
De går lige det ekstra vigtige skridt for kunden
At Danske Fragtmænd i den forgangne uge har haft store udfordringer med at få pakkerne på de rigtige biler, kan ikke være Polisan / Thy-Clean's skyld.
Ordren var en 12 meter teleskop stang med sneskraber og den udfører sin opgave med at rydde sne på taget meget fornemt.

Reply from Thy Clean
Støvsugerposer
Støvsugerposer. Rimeligt billigt. God kvalitet. Hurtig levering.
Lidt sjovt stod der i deres mail til mig: "Spændende ting på vej til dig". Jeg havde jo bare købt støvsugerposer...

Reply from Thy Clean