Har lige købt en gulv måtter, må sige jeg nok var lidt skeptisk, men efter jeg har modtaget den, er den hver en krone værd 🙂👍 Vi har en hund der fælder voldsomt, det er ingen problem og støvsuge... See more
See what reviewers are saying
En ordre med udfordringer viser hurtigt hvor kunde-minded sælger er og her kan karakteren til personalet hos Polisan / Thy-Clean ikke blive ret meget højere! At Danske Fragtmænd i den forgangne u... See more
Company replied
Jeg har også købt dørmåtten og er overrasket over at den aldrig ser beskidt ud som den gamle, vi har hund, så der er masser af sand og hår at tage af. Støvsugeren fra Nilfisk jeg også købte, er der h... See more
Written by the company
Danskejet og e-mærket webshop.
Jens Søndergaards Vej 9, 7500 , Holstebro, Denmark
- post@thy-clean.dk
- thy-clean.dk
Replied to 33% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Dårlig oplevelse
Jeg bestilte hvide skraldesække, som slet ikke var hvide, og da jeg henvendte mig, fik jeg ingen nyttig hjælp. Fik bare at hvide, at det var sådan det var.
Og så får man ovenikøbet en flabet kommentar!!!!
Som professionel kunstner, der studerer på kunstakademiet, tænker jeg godt at jeg kender forskel på farve!!! Det kan være fuldstændig ligemeget, hvad jeg bestiller poserne, jeg bestilte hvide poser og fik transparente beige poser.
SKAM DIG!! SIKKE EN FRÆK SERVICE!!

Super fin support
Super fin support.
Havde et forbindelsesproblem min slange og Power paden, det blev løst hurtigt og effektivt i samarbejdet med leverandøren.
Kunne ikke gøres bedre 😁👍👍👍👍
Fantastisk service fra Thy Clean
Stor ros til Thy Clean, d.27-5 -24 bestilte jeg varer
en time efter modtog jeg en besked om at varen
er på vej, dagen efter blev den leveret.
Tusind tak for fantastisk hurtig service og
God sommer til Thy Clean.
Fra en meget tilfreds kunde
Sådan skal det gøres
bestilte ydmygt 1 stk vinduesskraber i Unger mærket og den blev leveret effektivt og ordentligt uden for meget pakkemateriale. Da jeg ikke kunne finde ud af at montere skrabegummiet korrekt fik jeg venlig, nærværende og effektiv hjælp. Sådan skal det gøres. Tak Thy-Clean.
fantastisk service
De har en fantastisk service, med kompetente medarbejdere som kan tage et ansvar og få løst problemerne!!!
Virkelig god service
Virkelig god service.
Vi skal igang med et større rengøringsprojekt ifm. overtagelse af en lejlighed. Derfor ville vi være sikre på at det vi skulle bruge kunne leveres. Jeg ringede og talte med firmaet, som var meget meget hjælpsomme. De gennemgik straks min bestilling, kontaktede mig fordi de ønskede svampe ikke var hjemme, tilbød i stedet andre svampe.
Pakken kom straks afsted, med tracking nummer, og blev leveret næste eftermiddag.
Fine varer, pakket godt ind.
Kan kun anbefale at handle her.
Ros til Thy Clean
Ros til Thy Clean. Købte et Unger rentvandsanlæg til vinduesvask. Modtog pakke fra GLS. Der var 2 og jeg fik kun hentet den ene.
Efter kontakt til Thy Clean, blev det arrangeret at en af deres venlige montører tog anlægget med og leverede det direkte til mig. Super Service. Tak
Man modtager ikke tracking nummer og…
Man modtager ikke tracking nummer og deres support er SKRALD. Man kan ikke få kontakt til dem pga de aldrig tager telefonen. Fik en besked en time senere hvor der stod ordret “Øø hvem er det” skrev at jeg ikke havde fået et tracking nummer og blev komplet ignoreret der fra. Bestilte for ca 500kr, aldrig bestil der fra.
Ordre nummer: 32030
Varerne er stadig ikke leveret
dårligt at de ikke svare eller tager tlf.
Jeg bestilte en vare den 13/6-2023 og har kun fået en ordrebekræftelse og intet hørt mere, der står på varen til omgående levering hmmm de tager ikke tlf ordre nr 31643

Reply from Thy Clean
Har bestilt den 2-4-23 og derefter ikke…
Har bestilt den 2-4-23 og derefter ikke hørt noget?
Så blir da i tvivl om virksomheden er åben?
Mit Ordrenr: 30762
Så opdatere jeg lige til 5
God dag

Stor ros til Thy Clean og Vibeke
Stor ros til Thy Clean og Vibeke. Købte i går et Komplet rentvandsanlæg til vinduespudsning - Unger DIUK1. Fik den bedste vejledning og hjælp i forbindelse med mit køb. Fik allerede anlægget dagen efter med fragtmand og systemet virker fantastisk godt - en nem både at rengøre vinduerne på, og giver hermed min bedste anbefaling til firmaet og ikke mindst til produktet. Hilsen Jan Kohls
Gode handsker til god pris.
Købte kraftige nitrile handsker til værkstedsbrug. Rigtig godt produkt til en rigtig god pris. En forhandler jeg kommer til at bruge igen.
Virkelig hurtig ekspedition og…
Virkelig hurtig ekspedition og fantastisk produkt som vi fluks bestilte et ekstra af.
Varerne fejlede intet
Varerne fejlede intet, men har sendt dem to mails uden nogen form for reaktion og det er rigeligt til, at jeg ikke handler sådan et sted igen (da varen efter flere dage stadig ikke var sendt). Amatøragtigt.

Reply from Thy Clean
Har købt og modtaget en herlig moppe…
Har købt og modtaget en herlig moppe med 2 betræk, hvor det ene viste sig at være lidt for kort! Efter super behagelig samtale, er et nyt betræk omgående blevet ekspederet min vej - faktisk næsten inden telefonsamtalen var afsluttet!
Kan kun anbefale Thy Clean på det varmeste!
Fik i første omgang en.mindre transportskade og en forkert størrelse vare tilsendt.
Blev ringet op og fik en god snak med en medarbejder, der fortalte, at de ville sende de rigtige varer - kom dagen efter.
Faktisk rigtig godt de ringer op i stedet for bare at sende en mail.
Jeg bestilte nogle varer søndag aften…
Jeg bestilte nogle varer søndag aften D. 7 november.
Og allerede tirsdag D. 9 november har jeg varene jeg har bestilt. Det synes jeg er super god service.
Oven i min bestilling, har de givet mig en ekstra håndsprit, og nogle desinficerende servietter.
Frygtede at pakken ikke nåede at komme, men det gjorde den, og nu er jeg klar til en Corona venlig fest på lørdag :)
Hurtig og god levering
Hurtig og god levering. Kan ikke gøres bedre
Perfekt oplevelse :)
Varer præcis som forventet, og levering dagen efter bestilling..
100% tilfreds..
Vi modtog en meget fin service
Vi modtog en meget fin service, da vi havde bestilt forkert selv og den nye forsendelse blev afsendt samme dag.