Timsoutlet Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Besteld als vervanging voor oude/kapotte. Een veel betere kwaliteit, alleen bijgevoegde handleiding vind ik vrij onduidelijk, met name de afstelling aan de bovenkant dmv de touwtjes die je kunt vers... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor de eerste keer een rol hor besteld voor een schuin dakvenster 135 x 155 17 augustus 2026 geplaatst , echt het werkt fantastisch wel goed de gebruikershanleiding lezen en meten is weten dus 2 x... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel goede ervaring met Timsoutlet! Mijn pakket was onderweg beschadigd geraakt en werd daarom halverwege het verzendtraject vastgehouden door de transporteur. Dit is door timsoutlet perfect opgelost... See more

Rated 3 out of 5 stars

Via deze firma een nieuwe hordeur besteld, wordt geleverd door een viendelijke chauffeur. Pakket is even blijven liggen ivm andere zaken. Na verloop van tijd pakket uit gepakt, blijkt dat de Bruynzeel... See more

Company replied

Company details

1. Bathroom Supply Store
  2. Do-it-Yourself Shop
  3. Window Treatment Store

Written by the company

In onze webwinkel vindt u sterk afgeprijsde sanitair, DHZ en duurzame huishoudelijke goederen tegen zeer scherpe prijzen aan. Ook op het gebied van dakraamgordijnen en screens speciaal voor dakramen O.A Velux, RoofLITE, Fakro. Wij zijn Bruynzeel horrenspecialist. Ook hebben we badmeubelen op maat. Tegel en sanitair outlet Huizen

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

18 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Hor voor velux dakraam besteld

Hor voor velux dakraam besteld. Deze is goed aangekomen en paste perfect. Verzending duurde wat langer doordat t product niet op voorraad was, helaas moest ik hierzelf naar informeren. Vraag werd goed en duidelijk beantwoord. Pakket was toen ook de volgende dag in huis

May 26, 2022

Gewoon top!

Contact gehad via Whatsapp om te vragen over voorraad en meteen antwoord gekregen. Vervolgens bestelling meteen geplaatst en alles de dag daarop bezorgd. Alles is dus helemaal goed gegaan, heel tevreden, heel goede prijzen, gewoon top!

February 25, 2022

Was eerst sceptisch

Was wat sceptisch i.v.m. de gekozen transportbedrijf en heb dit ook via mail laten weten, maar de dakramen die ik heb besteld zijn zonder schade op tijd aangekomen. Hartelijk bedankt en een excuses voor het ongemak aan de werknemers van Timsoutlet!

January 24, 2022

Rolgordijn voor dakraam besteld

Rolgordijn voor dakraam besteld. Was snel binnen, werd goed op hoogte gehouden hoe laat bezorger kwam. Netjes in verpakking en duidelijke beschrijving erbij. Ik ben zeer tevreden, zal er zeker vaker bestellen.

September 21, 2021
Timsoutlet logo

Reply from Timsoutlet

Dank je wel voor je positieve ervaring.
We wachten je nieuwe bestelling af :)
Mb
Mvg Timsoutlet

Rated 4 out of 5 stars

Topservice

Vriendelijke man , zeer vlotte service en na betaling de volgende dag alles ontvangen 😊😊😊

July 29, 2021
Timsoutlet logo

Reply from Timsoutlet

Beste Marc
Bedankt voor je positieve reactie.
Fijn te horen dat het gewaardeerd wordt om vriendelijk geholpen te worden.

Prima prijs en service

We zochten een velux dakraam en kwamen uit bij Tim’s Outlet. Prettig geholpen voor een goede prijs. En zij konden ook de montage heel snel regelen. Heel tevreden en we raden het zeker aan om hier heen te gaan.

June 14, 2021

Super service

Vlotte levering, echter was een plastic onderdeel in de verpakking beschadigd. Na een mailtje aan de klantendienst werden we de dag erna vriendelijjk en oplossingsgericht opgebeld.
We konden kiezen om dit onderdeeltje zelf te vervangen met de optie een nieuwe rolhor te ontvangen mocht dit niet lukken. We hebben zelf gekozen voor het onderdeeltje dat prompt werd opgestuurd.

Service met een hoofdletter "S" en 5-sterren waardig!

May 27, 2021

Velux verduisterende rolgordijnen…

Velux verduisterende rolgordijnen besteld.
Goed op de hoogte gehouden van het bestel en leveringsproces.
Eenmaal binnen bleek er van de drie bestelde gordijnen, een van de verkeerde afmeting te zijn.
Mailcontact hierover gehad, snel antwoord en enorm netjes geregeld. Zeer behulpzaam en welwillend om het probleem op te lossen.
Verkeerde gordijn retour kunnen zenden en binnen twee dagen het juiste exemplaar ontvangen.
De eerste twee inmiddels gemonteerd, super netjes en enorm blij mee!

April 30, 2021

The Trustpilot Experience