Ik word niet geholpen
Ik ben al maanden bezig om een onterecht openstaande factuur bij Riverty van Tom-Tailor teruggedraaid te krijgen. Alles is al retour en nog volgt er geen correctie. Niemand helpt echt.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Leuke kleding en prima pasvorm, ik slaag bijna altijd bij Tom Tailor.
De kleding is van goede kwaliteit en heeft een goede pasvorm
Er is een ruime keuze tussen kwalitatief goede kleding. Website werkt goed, prijs is goed en verzending snel.
De producten die ik gekocht heb werden keurig en snel geleverd. Zijn van goede kwaliteit. Ik shop er graag.
Tom Tailor maakt broeken die voor mij een prima pasvorm hebben ( maat 36/32).
Tussen de bestelling en levering zitten maar enkele dagen. Zojuist broek nr 3 besteld.
Geen retoursticker ontvangen
Klantenservice onbereikbaar per mail en per telefoon. Graag contact opnemen voor een oplossing. Dan kan deze review worden verwijderd.
Geen retour sticker ontvangen en via de website kan ik geen retour melding aanmaken. Terwijl de website gratis retour aanbied binnen 60 dagen. Gemaild over mijn retour wens maar geen reactie ontvangen.
Bestelling van 30 december is vandaag 7 januari in goede staat en met bijgevoegd retouretiket aangekomen. Ik kreeg al wel op 2 januari een verzendbevestiging met een PostNL track & trace code, waardoor ik me na enkele dagen wachten toch even zorgen ging maken, want de track & trace bleef "leeg". Vanwege weekends en Oud & Nieuw duurde het wat langer (zo kreeg ik via email te horen). Had 4 spijkerbroeken besteld en ze zijn alle 4 goed!
Altijd goede jeans voor schappelijke prijs.
Learn more about other kinds of reviews.