Stjæler folks penge
Topdahl var hyret til at holde øje med en tagrenovation i en ejerforening I København. De skulle overvåge arbejdet og sikre sig, at arbejdet var udført forsvarligt og korrekt.
Efter bare et år begyndte taget at løfte sig og gå i stykker. Flere eksperter kunne se at arbejdet ikke var korrekt, og at tagentrepenøren ikke havde gjort opgaven rigtigt.
Det samme kunne man sige om Topdahl, men som ikke havde lagt mærke til grelle fejl - så enten havde de ignoreret fejlene, eller også ved de ikke, hvad de laver.
Topdahl har efter følgende nægtet over en langstrakt sag at have gjort noget forkert, og at de har varetaget deres opgave korrekt. Man kan dog sige, at havde de lavet det de var hyret til, så havde der ikke været fejl på vores tag.
Så de har ikke gjort deres job, og har bare taget vores penge.
OPDATERET - Topdahl har nu (26/08/2026) kommenteret anmeldelsen to år efter den blev oprettet. En "god løsning" havde været at I havde lavet ordentligt opsyn, så vi ikke stod med et dårligt tag. En anden, rimelig, løsning havde været at I havde taget ansvar for jeres mangelfulde opsyn. I stedet for skulle vores ejerforening selv stå for at betale for et helt nyt tag - det er to år siden, det løb er kørt.
Lad være med at bruge Topdahl.
October 1, 2023
Unprompted review