Tølløse Privat- og Efterskole Reviews 22

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig skole!!! Man bliver smidt ud for de mindste ting, Fx mange elever bliver smidt ud for truende adfærd selvom man intet har gjort. Hvis man har problemer hjælper skolen aldrig. De sige... See more

Company details

1. School

Information provided by various external sources

Tølløse Privat- og Efterskoles linjer: Musiklinjen, Idrætslinjen og Teater- og Danselinjen. Valgfag fx.: Sammenspil, Esport, Spansk, rytmisk kor, fodbold.

• Kvarmløsevej 37A, 4340, Tølløse, Denmark

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk skoleår – varmt anbefalet!

Vores barn har haft et af de mest udviklende år på Tølløse Privat og Efterskole. Skolen kombinerer klare regler med kærlig omsorg, og lærere og pædagoger viser professionalisme og fleksibilitet, når det er nødvendigt.

Vores barn har kunnet udfolde sig fagligt, udfordringer er taget seriøst, og skolen har formået at sende vores barn videre med niende klasses afgangseksamen – noget, der tidligere så svært ud.

Vi er meget taknemmelige for den støtte og omsorg, vores barn har fået, og kan varmt anbefale TPOE til alle, der ønsker et trygt og udviklende skolemiljø.

June 28, 2025

Virkelig godt efterskoleophold

Vores datters efterskoleår på Tølløse Privat- og Efterskole har været lige præcis alt det, det skulle være. En dejlig, udviklende og oplevelsesrig rutsjebanetur med alle de sociale og faglige oplevelser, vi gerne ville have, at vores datter skulle have, da hun tog afsted. For os var det tydeligt, at det hele foregik i trygge og professionelle rammer sat af dygtige lærere, som kunne lide børnene og deres arbejde. Tak for det.

June 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg gik der for længe siden

Jeg gik der for længe siden. Jeg skrev en anmeldelse, men den er blevet slettet, og de har deaktiveret google anmeldelser fordi der var ganske få positive (siger meget om institutionen, hvis man kan kalde stedet det). Dengang var det en elendig skole med lærere, der løj og pressede elever til at afsløre private ting om deres venskaber – ellers risikerede de at blive smidt ud. Vælg en anden skole, så jeres børn i det mindste får andet end Gulaglignende fornødenheder samt forhold. De fortjener IKKE jeres kære børn eller jeres hårdtjente kroner.

May 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vælg ikke denne skole, hvis dit barn kan begå fejl

Hvis ens barn træder ved siden af skolens regler mere end en gang, så er der ingen kære mor, så ryger man ud. Ledelsen har ingen forståelse for, at unge mennesker kan komme til at begå fejl og vil hellere holde fast i nogle sort/hvide principper end give et barn en chance til. Ville ønske jeg havde læst de andre anmeldelser om skolen på trustpilot inden jeg indmeldte mit barn, for så havde jeg valgt en anden skole.

February 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

ringer ikke til forældre når det…

ringer ikke til forældre når det handler om barnet er til skade efterskolen ringede ikke da mit barn var sygt og ikke kunne tage vare på sig selv hun måtte selv komme hjem syg ig fortælle det det er fuldstændig udansvareligt når det er voksne vi stoler på med vores børn og så var der snak om stofmisbrug som for det første ikke var rigtigt og ikke engang der vælger man at kontakte barnets forældre føj for pokker en opførsel skam jer…. start hvis du vil dø

December 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super god efterskole. Ikke fair rating.

Super god efterskole. Kan anbefales.

Vi var meget skeptiske før vi startede på efterskolen pga de mange dårlige anmeldelser. Hermed et forsøg på at given mere balance og at sikre efterskolen fremstår korrekt.

Tølløse privat og efterskole har - hele vejen igennem fra første kontakt til nu hvor der ikke er mange måneder tilbage af året - hele tiden fremstået virkelig professionel og med overskud. De har forståelse for de unge, respekt og med en virkelig god holdning til hvordan man løser problemer. Der har naturligvis været unge som har haft lidt problemer med opførslen og det har de taget sig af.
For min side kan jeg sige at vi hele tiden er blevet hørt og at vi hele tiden har fået hjælp og forståelse når der var brug for det.

Fra min stol kan jeg kun fuldt anbefale efterskolen. Der har ikke været antydningen af noget af det vi læser på de andre anmeldelser. Jeg ville være rolig og se frem til at mit barn skulle starte hvis det var var mig der sad og skulle vælge efterskole.

God fornøjelse.

March 24, 2024

TØLLØSE PRIVAT - OG EFTERSKOLE☹️☹️☹️

Vi har desværre haft nogle meget uheldige oplevelser med den her skole, hvor ledelsen umiddelbart fremstår inkompetent.

Skolen valgte på baggrund af en enkeltstående uheldig sag, at sende vores barn hjem. Det kan der givet vis være mange årsager til. Og i mange tilfælde vil der også være en stor grad egen skyld. Og uanset hvilken rolle vores barn måtte have haft i en given situation, så skal han påtage sig sin del af ansvaret. Uden tvivl.

Når jeg så alligevel skriver her, så handler det om, at processen omkring hjemsendelsen fra skolens side har været helt aldeles uacceptabel. Skolen har efter min vurdering tilsidesat helt elementære hensyn til vores barn, som ikke har fået en direkte forklaring på, hvorfor han er blevet hjemsendt.

Vores barn er ikke blevet hørt og på den måde haft mulighed for at tilvejebringe sine perspektiver i sagen. Det finder jeg meget kritisabelt. Jeg havde måske en forestilling om, at skolerne i denne type af sager ville tage den enkelte elev mere alvorligt. Uanset sagens karakter. Hjemsendelse kan have enorme konsekvenser for den enkelte elev og håndteringen af sagen har jo defacto indflydelse på, hvordan barnet kommer videre bagefter.

I processen kommer det frem, at vores barn efter andre elevers opfattelse har været en del af en kultur, som tilsyneladende har vagt uro for andre elever på skolen. Hvis det er tilfældet, så er det selvfølgelig på ingen måder i orden. Sagen er bare den, at vi intet har hørt omkring det. Det er selvfølgelig en viden vi som forældre meget gerne ville have haft, så vi havde haft mulighed for at tale med vores barn omkring det. Men skolen har intet sagt eller gjort i den sammenhæng før man melder ud, at vores barn ikke længere skal gå på skolen. Ledelsen på skolen gør i processen selv opmærksom på, at man først i drøftelserne omkring hjemsendelse er blevet klar over, at der på skolen har været en dårlig kultur. Det er alligevel tankevækkende, at noget der er så alvorligt først kommer til lærerne og ledelsen kendskab, når det er for sent? Er der andre problemer man ikke har fået øje på??

Under afviklingen af et møde, hvor vi som forældre var repræsenteret, blev det fra skoleledelsens side meddelt, at de selv var i tvivl om, hvad den rigtige afgørelse er omkring vores barn ville være. Kunne man ha ladet den tvivl komme vores barn tilgode. Eller hvad er det for et menneskesyn man arbejder ud fra? For os som forældre er det helt tydeligt, at skolen bruger en enkeltstående episode som løftestang til at rydde op i noget andet. Noget som man som skole ikke selv har været bevidst om var et problem. Det er bare rigtig dårlig stil, at vores barn så skal betale den ultimative pris.

Håndteringen af den her sag eller mangel på samme, har efterladt et ungt menneske i fortvivlelse og en forkerthedsfølelse. Jeg siger ikke vores barn er en engel. Men han har gjort sit bedste. Og jeg forestiller mig egentlig, at unge mennesker i deres søgen efter at blive accepteret i et fællesskab, godt kan fare lidt vild i deres egen dømmekraft. Men så skal de hjælpes på vej, så de får mulighed for at korrigere deres adfærd, hvis noget ikke fungerer. Det skylder vi dem. Det havde et samarbejde fra skolens side givet vis kunne bidrage til. Vores barn har på intet tidspunkt fået en advarsel, været hjemme på en tænkepause eller andet, hvor vi som forældre har haft mulighed for at tale med ham. Det er meget kritisabelt!

Det er den form for ledelsesstil man effektuerer på Tølløse Privat - og efterskole efter vores opfattelse. Derfor kan jeg ikke anbefale andre at melde sig ind her.

Jannik Gadegaard

March 6, 2024

Vanvittig god skole

Vanvittig god skole - de ser og forstår den enkelte elev - styrker deres sociale kompentencer.
Barnet: den største og bedste gave jeg nogensinde har fået
Virkelige dygtige lærer - man får valuta for pengene.

June 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

TPOE er ubetinget det bedste som nogensinde er sket for både mig og min søn

Jeg sendte en sky, indelukket og stresset dreng afsted, og har nu fået en selvstændig, glad og udadvendt ung mand retur, med en selvtillid og livsglæde jeg aldrig tidligere har set.

Min oplevelse som forælder er, at skolen gør ALT de kan for at hjælpe og støtte de unge, samtidig med at man puffer dem blidt i forhold til hvad de selv tror de rummer. Eleverne bliver udfordret; de udvikler sig menneskeligt og fagligt i et tempo jeg ikke troede var muligt.
Resultatet er utroligt, og jeg føler vi begge har fået et helt andet liv, også på længere sigt.

Det der står stærkest for mig, nu hvor skoleåret er slut, er nok jeres evne til at se det inderste i min søn; jeres store indsats i forhold til hans personlige udvikling, og jeres tydelige dedikation.
En kæmpe tak til lærerstaben herfra. Jeg vil altid være dybt taknemmelig for det I har givet os!

June 26, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted at aflevere sin…

Fantastisk sted at aflevere sin teenager. Her er albuerum og højt til loftet. Der en en læreflok og ledelse, der er engagerede, kompetente og ikke mindst empatiske. Kan kun anbefale TPOE på det kraftigste. Tak for jer

June 25, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Efterskolen lever på ingen måde op til…

Efterskolen lever på ingen måde op til de faglige srandard der kan forventes af en almen skole. Underviserne virker passive og uengegeret i deres elevers trivsel og skolearbejde. Ville aldrig anbefale eller anvende denne efterskole fremadrettet.

June 25, 2022

Efterskolen anvender magtanvendelse

Efterskolen anvender magtanvendelse, kropsvisitering og tvang i deres tilgang til unge mennesker. Bortviser unge mennesker uden reel grund. Er ikke i stand til et konstruktivt og en samarbejdende tilgang. Skifter forklaring og er ikke i stand til at kommunikere. Har yderst manglende pædagogiske og menneskelige evner til trods for at de hævder, at de er speciel uddannet.
Send ikke jeres barn afsted til denne skole jo mindre I ønsker at knække dem mentalt.

Lad være med at vælge denne skole!!!!!!!

November 14, 2021

Ikke start

Jeg vil ikke anbefale nogle at starte på den her efterskole, lærernes motorik er afstraffelse, de handler overhovedet ikke pædagogisk de gør intet for elevernes fælleskab. Elever bliver smidt ud til højre og venstre for at de selv kan spare penge til deres egen pung, og eleverne får ikke engang en grund for, hvorfor de er blevet smidt ud.

June 18, 2021

Virkelig dårlig skole!!

Virkelig dårlig skole!!!
Man bliver smidt ud for de mindste ting, Fx mange elever bliver smidt ud for truende adfærd selvom man intet har gjort. Hvis man har problemer hjælper skolen aldrig. De siger man selv må løse problemerne. Denne skole kan på INGEN MÅDE anbefales, medmindre i gerne vil have jeres børn smidt ud.

June 15, 2021
Rated 5 out of 5 stars

En efterskole der kan noget!!!

Højst sandsynelig landets bedste efterskole.. jeg har selvfølgelig ikke prøvet andet - men hold kæft et fantastisk år fyldt med fælleskab og samhørighed. Man kan sikre sig nogen venner for livet, samt et tæt bånd med nogen af de cooleste lærere overhoved.
!ANBEFALES ANBEFALES ANBEFALES!

September 16, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Tænk jer godt om inden I vælger dem

En skole der har nogle gode og engagerede lærer, hvilket er positivt. Dog er det også en efterskole, hvor skolen fuldstændigt fralægger sig selv for et pædagogisk ansvar. Har en elev en udfordring, er det eleven selv der skal løse det. Det ansvar tager skolen ikke del i. Løser eleven ikke sin egen udfordring, er skolens eneste handlemulighed en bortvisning. Hvis du har et barn med skoleværing, faglig svag eller mindre motiveret for skolelivet end gennemsnittet, vil jeg IKKE anbefale denne skole.

Mit barn blev (uden advarsel af nogen art), bortvist fra skolen grundet manglende motivation?!?! Eksempler som at mit barn gjorde rent for langsomt eller blev sendt ud fra en time for at pjatte, var for dem nok til en bortvisning.

Skån dit barn for den ydmygelse mit barn har været igennem. Det sætter negative spor resten af livet, og du får ingen hjælp eller forståelse fra deres side af. De har været meget ubehaglige at være vidne til.

February 10, 2020

Is this your company?