Mit barn har gået der i 23/24
Mit barn har gået der i 23/24
Hun græder hver gang hun skal tilbage til efterskolen, jeg har haft børn på efterskole før, men aldrig den her. De har nok den værste viceforstander jeg længe har mødt. Jeg er helt forarget, over den måde hun er på over for børnene. Hun behandler dem ikke som medmennesker, men blot nogle hun skal holde styr på. Deres forstander er en rigtigt venlig person, men er aldrig mentalt tilstede ved fremlæggelser, og han er også virkelig dårlig til problemhåndtering. Mit barn har oplevet, at en af volontørene har prøvet at løse et problem, men på en uprofessionel måde, det burde være de voksne der håndter den slags.
Deres trivselslærer er en virkelig akavet person og det er svært at have en samtale med ham. Deres psykolog er til gengæld en meget sympatisk person, og har en god forståelse for det unge menneske.
Efter de havde en virkelig sur køkkenchef, har de fået en ny og virkelig sød, der laver markant bedre mad end hende før.
De tager ikke eleverne seriøst i 10. klasse, og deres dansk undervisning er under middel, og der bliver ikke taget højde for den enkelte elevs behov. Min datter har aldrig oplevet en mere umotiverende engelsk undervisning, hvor det hele forgår slavisk inde på Gyldendal. Deres sekretær er et meget afvisende menneske, og virker ikke så motiveret i hendes job.
Det kan godt være at der en god udsigt, men det er kun en facade.
Jeg ville 100% anbefale alle til at kigge på andre skoler end den her, I vil ikke fortryde det.
August 7, 2023
Unprompted review