Prima online winkel en de salontafel ziet er erg mooi uit. Helaas was de uitgestelde leveringsdatum niet goed kort gesloten waardoor deze ruim een week te vroeg kwam. Vriendelijke klantenservice!
Company replied
Ik heb deze week onze woonkamer opnieuw ingericht. Graag wil ik juul van trendy meubels bedanken vooral haar tijd en energie. De meubels zijn heel mooi en zijn stevig. Het werd thuisbezorgd door een v... See more
Company replied
Eettafel besteld en binnen 5 werk dagen al op de afgesproken tijd geleverd. Mooie tafel voor een niet te dure prijs (sale). Reageren snel als je een vraag hebt. Zeker een aanrader
Company replied
Trendy Meubels verkoopt unieke en duurzame meubels voor in huis. Van mango houten dressoirs tot geweldige vloerkleden. Geef jouw huis een industriële, tijdloze, brocante of moderne look & feel met Trendy Meubels. Wij zijn CO2-Neutraal en hebben het klimaat hoog in het vaandel staan.
Burgemeester Vogelslaan 75, 5062KN, Oisterwijk, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb een buffetkast bij Trendy Meubels gekocht en had een uitstekende mailwisseling over wanneer levering etc.. Levering keurig op het aangegeven tijdsschema (tussen 9 en 11 uur). Kast was goed ingepakt en kast is hartstikke mooi.
De contacten om de meubelen te kopen waren al geweldig de levering prefect en de kwaliteit was helemaal super en mooi.(2 oudjes uit Assen 83 en 76 jaar ze hebben ons super geholpen.)
Heel eerlijk? Ik was mega sceptisch in het begin om meubels te bestellen/kopen die ik nog nooit in het echt had gezien dus vond het wel een risico, ik ben echt een bange kip op zo'n dingen.. MAAR ik ben dan via WhatsApp bij een medewerker terecht gekomen en die heeft me zo goed geholpen met alles! Ik had eigenlijk meteen een goed gevoel bij Trendy Meubels. Ik kreeg veel info over de producten, levering, ... en als ik vragen had dan werden deze altijd zeer snel en correct beantwoord. En toen eenmaal de meubels werden geleverd dan waren we ook zeer blij om te zien dat de kwaliteit gewoon ZO GOED was en het ook echt was wat we ervan verwacht hadden! Ik heb meteen nog een andere bestelling geplaatst want we hadden nog niet alle meubels. Prijs/kwaliteit zijn ze echt wel top!!! Conclusie van mijn verhaal: wil je mooie en zeer betaalbare meubels bestellen bij een betrouwbare firma dan is Trendy Meubels echt een dikke aanrader! Heel veel groetjes van een zeer tevreden klant!!

Reply from Trendy Meubels
Een van de weinige bedrijven die het product kon leveren tegen een goede prijs.
Bij vele is al snel verzendkosten half van de prijs

Reply from Trendy Meubels
Vriendelijke medewerk(st)ers, superservice. Prachtig meubel. Klasse!

Reply from Trendy Meubels
De bestelde kast voldeed prima aan de verwachtingen.
Is robuust en stevig en toch een sieraad in de kamer.

Reply from Trendy Meubels
Prachtige kast! Wel enorm zwaar, maar de koerier was zo lief om mij te helpen de kast binnen te krijgen. De kast was goed verpakt en staat zo mooi in onze woonkamer! En de verzending was best snel.

Reply from Trendy Meubels
Vandaag mijn nieuwe meubels binnen gekregen. Zien er echt geweldig uit en ze hebben een top klantenservice, zeker een aanrader 👌
Zeer mooie kast super blij mee.
Alleen de meneer die de kast bracht niet zo aardig was hem
Te veel eigenlijk de kast binnen
Te zetten......

Reply from Trendy Meubels
We hebben de kast nog niet maar de service tot nog toe is prima.

Reply from Trendy Meubels
Fijne zaak met consument gerichte medewerkers en een zeer positieve instelling. we gaan hier in de toekomst zeker vaker terug komen.

Reply from Trendy Meubels
De bestelling ging heel makkelijk
De kast is super mooi
De bezorging was ook prima.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Product op afgesproken tijdstip geleverd.

Reply from Trendy Meubels
Prima webshop afhandeling zeer correct
Via de mail goed contact en bezorging op tijd
met track & tracé code

Reply from Trendy Meubels
Fijne webwinkel, op tijd geleverd en kwaliteit dik in orde. Mijn telefonische vraag over de meubelkwaliteit werd door Mauri goed toegelicht.