Prima online winkel en de salontafel ziet er erg mooi uit. Helaas was de uitgestelde leveringsdatum niet goed kort gesloten waardoor deze ruim een week te vroeg kwam. Vriendelijke klantenservice!
Company replied
Ik heb een buffetkast bij Trendy Meubels gekocht en had een uitstekende mailwisseling over wanneer levering etc.. Levering keurig op het aangegeven tijdsschema (tussen 9 en 11 uur). Kast was goed inge... See more
Company replied
Eettafel besteld en binnen 5 werk dagen al op de afgesproken tijd geleverd. Mooie tafel voor een niet te dure prijs (sale). Reageren snel als je een vraag hebt. Zeker een aanrader
Company replied
Trendy Meubels verkoopt unieke en duurzame meubels voor in huis. Van mango houten dressoirs tot geweldige vloerkleden. Geef jouw huis een industriële, tijdloze, brocante of moderne look & feel met Trendy Meubels. Wij zijn CO2-Neutraal en hebben het klimaat hoog in het vaandel staan.
Burgemeester Vogelslaan 75, 5062KN, Oisterwijk, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Had een tv meubel gesteld donderdags savonds Dindsdag al in huis we zijn dik tevreden echt wel
Peter merks

Reply from Trendy Meubels
Ik heb de Brit dressoir gekocht in de SALE, het is een mooie toevoeging in m’n woonkamer. Sneller levering , super service! Ik ga hier vaker wat bestellen!

Reply from Trendy Meubels
Reageren snel, goede kwaliteit, goede prijs, hele fijne ervaring met trendy meubels. Dank je wel

Reply from Trendy Meubels
Ik heb deze week onze woonkamer opnieuw ingericht. Graag wil ik juul van trendy meubels bedanken vooral haar tijd en energie. De meubels zijn heel mooi en zijn stevig. Het werd thuisbezorgd door een vriendelijke bezorger. Groetjes job

Reply from Trendy Meubels
heb verschillende producten uit de Britt lijn besteld. Zeer snelle reactie op mijn vragen en goede levering. al met al zeer positief hier over!