Jeg bestilte et par solbriller til min kæreste, og fik den bedste service af Yakup, da jeg havde lidt problemer med leveringsmulighederne. Det blev fikset hurtigt. Klart anbefales at bestille solbr... See more
See what reviewers are saying
Jeg har for nylig købt et par solbriller, som jeg virkelig har været imponeret over. Kvaliteten er fremragende, og de lever op til mine forventninger.😎 Jeg elsker deres stilfulde design, og de b... See more
jeg har købt de fedeste solbriller fra Trendysun. med hurtig levering (inklusiv fri fragt). Solbrillerne er i høj kvalitet og super smarte! jeg har anbefalet Trendysun til alle mine veninder og kan... See more
Company details
Written by the company
Trendysun.dk har solbriller til en bred målgruppe. Den miljøbevidste kunde, den moderne kunde og den kunde som går op i rigtig fede designs til konkurrencedygtige priser. Vores mission er at give kunderne mulighed for at gøre et godt køb indenfor solbriller og få mulighed for at købe dertilhørende brilletilbehør. Det skal være nemt, det skal være trygt og det skal være sikkert at handle med trendysun.dk. Vores vision er at være dem, som kunderne først kommer i tanke om, når de skal overveje at købe solbriller og som bliver husket for moderne, innovative og bæredygtige solbriller til damer og mænd.
Tranegilde Strandvej 44, 2635, Ishøj, Denmark
- 20487689
- info@trendysun.dk
- trendysun.dk
Jeg bestilte et par solbriller til min…
Klart anbefales at bestille solbriller herfra!
Solbriller med god kvalitet og til en god pris
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved køb af mine solbriller hos Trendysun. Kundeservicen er i top, solbrillerne blev modtaget 3 hverdage efter bestilling og jeg er meget tilfreds med kvaliteten og design.
Materialet er til lige med bomulds-acetat, som er allergen-frit og biologisk nedbrydeligt, og består af over 95% let fornybare bomuldsplanter - det er værd at tage med i sine overvejelser når der købes nyt!
Jeg kan varmt anbefale Trendysun.
Helt klart trendysun er den bedste
Helt klart trendysun er den bedste, med kvalitetsbriller og super service. Kan klart anbefale😘hilsen en tilfreds kunde
Fantastisk oplevelse!!🤩
Jeg elsker deres stilfulde design, og de beskytter mine øjne effektivt mod solens stråler. Jeg kan varmt anbefale Trendysun.dk til alle, der søger stilfulde og kvalitets solbriller.🤩🤩
Fantastiske solbriller! Fantastisk service! Stærkt anbefalet.
Jeg kan helt klart anbefale Trendysun
Jeg kan helt klart anbefale Trendysun. De har super service, gode priser og meget udvalg ✨✨✨✨✨
Super fede solbriller og rigtig god…
Super fede solbriller og rigtig god service. Kan klart anbefales 👍
Absolut positiv oplevelse.
Absolut positiv oplevelse.
Meget serviceminded og venlig håndtering i forbindelse med delvis returnering.
Kan bestemt anbefales.
Super service og godt sortiment
Super webshop med godt sortiment. Nem at navigere i, skarpe priser og endda prismatch! Har købt et par flotte solbriller der sidder perfekt. Fik en fantastisk service og hurtig levering. Kan kun anbefales.
Super service og super kvalitetsbrille
Tak for en fantastisk fin service og en meget flot og lækker kvalitetsbrille. Super SMART og moderne !
Bedste anbefalinger herfra ...
jeg har købt de fedeste solbriller fra…
jeg har anbefalet Trendysun til alle mine veninder og kan derfor også kun anbefale her.
- Fra en SUPER tilfreds kunde
Super shopping hos Trendysun
Jeg har fået de fedeste solbriller fra Trendysun! Brillerne sidder godt - høj kvalitet og cool design. Jeg fik endda ekstra pudseklude og brillerens med i prisen. Levering var meget hurtig. God og let hjemmeside der fungerer godt! Jeg kan kun anbefale at shoppe hos Trendysun.
Tak for en super oplevelse 🤩
Tak for en super oplevelse 🤩
Jeg vil helt klart anbefale solbriller fra Trendysun.dk, hvis jeg skulle nævne tre nøgleord - KVALITET, GOD SERVICE og KONKURRENCEDYGTIGE priser. Glæder mig til at følge virksomhedens udvikling 👏
Jeg har modtaget et par solbriller fra…
Jeg har modtaget et par solbriller fra Trendysun.dk.
Var overrasket over den hurtige levering, det var rigtig god service, og fantastisk lækre solbriller lige til døren! :-) det bliver ikke sidste gang.
Super trendy og moderne briller
Super flotte solbriller og stort udvalg. Hos Trendysun finder du helt sikkert din drømmebrille☺️☀️😎
Fede solbriller leveret hurtigt
Fede solbriller leveret hurtigt. Top service og gode muligheder hvis der skal byttes
Super lækre solbriller
Super lækre solbriller. Og mega fedt at de er bæredygtige og man samtidig støtter en god sag.
Super service og lækre solbriller
Super service og lækre solbriller. Hurtig levering og en stor anbefaling herfra
Rigtig god service og solbriller af høj…
Rigtig god service og solbriller af høj kvalitet 💪🏻
Hurtig levering og kvalitetsvarer
Bestilte et par Prego solbriller og modtog meget hurtigt herefter. Varen er rigtig god kvalitet og jeg kan varmt anbefale hjemmesiden.