Ni måste tro att tittarna är intelligens befriade.eftersom ingen tittar på era repriser som är repriser på repriser tror jag att ingen ser er reklam igelkott.därför får ni mindre intäkter och då får v... See more
See what reviewers are saying
Att använda chrome cast på Viaplay är ett skämt! Man får upp en preview-bild på det man ser, men inga kontroller. Det innebär att man inte kan pausa eller spola framåt/bakåt. Man kan alltså inte pausa... See more
Sämsta streamingstjänsten alla kategorier. Upplevs som mer reklamtid än programtid. Hakar upp sig och startar om med nytt reklamavbrott bara sekunder efter förra. Ljudet ur synk. Har i några dagar för... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag köper att man behöver intäkter från…
Jag köper att man behöver intäkter från reklam , men när reklamen hänger sig under dom sista 30 sekunderna och man får starta om webbläsaren för att sedan få 170 nya sekunder 3 gånger på rad känner jag att man misslyckas totalt, men det är absolut min personliga åsikt..
Helt värdelös streaming sida.
Helt värdelös streaming sida.
Inte nog att man blir tvungen att stå ut med reklam. Vid varje reklampaus så laggar det och fryser. Så det tar evigheter att ta sig genom en reklampaus. Ibland hänger sig sidan helt.
Konstigt nog så är detta problem bara relaterat till reklam pausar. Själva programmen fungerar hur bra som helst.
Finns inte heller någon som helst support.
På Facebook kan det ta veckor att få något svar om man ens får ett svar.
Hade mer än gärna betalat för tjänsten och sluppit reklamen.
Funkar utan problem
Funkar utan problem. Använder appen oftast via AppleTV. Gillar att det är gratis. Reklampaus=toapaus. ;-) Men jag skulle vilja kunna ta bort program under ”fortsätt titta”-menyn.
Helt värdelös app
Helt värdelös app, som andra redan skrivit stänger den ned efter man genomlidit reklamet, nästan alltid. Så man måste bläddra fram programmet igen (eftersom denna idiotapp inte ens sparar vad man senast kollade på, helt obegripligt!!!) och sedan kolla på reklamen igen bara för appen att kicka ut en igen efter reklamen. Så sjukt irriterande, sämsta programmerarna ever och dessutom inte fixat efter alla dessa klagomå, drt säger allt.
Sämsta Appen jag någonsin haft
Sämsta Appen jag någonsin haft! Det blir avbruten genom TVn och buffrar varannan minut så man måste släcka ner! Fattar inte varför detta ej åtgärdas av Viafree jag har alltid haft problem med detta via TVn och andra har också det!!! Urdåligt Viafree!!!!
Stänger ner programmet
Tog ner appen på tv:en.
Kommer in men när jag börjar titta så stänger programmet ner så fort reklamen börjar.
Har inga problem med andra appar, inte heller med reklamen på Youtube.
Det gick att titta via hemsidan i mobilen, men kommer inte så på min tv.
KASS KASS HELKASS APP
Så dåligt, fastnar på appen och loggan lägger sig i vä hörn sen svart ruta. Varför
köper företag dyr reklamtid hos Viafree
när man inte kan se. Supporten kan inte lösa problemen provar med allt men inget hjälper. BOTTEN. Lägg ner smörjan!
Använder appen på ps4
Använder appen på ps4. Går ej att titta på då det hackar konstant. Märkligt när alla andra streamingtjänster fungerar utan problem.
Går inte ens att starta appen
Går inte ens att starta appen. Stannar på loggan och kommer inte ens in. Provat att radera appen o ladda ner igen utan framgång
Har total fastnat på en skärm med…
Har total fastnat på en skärm med information för ett visst program, kommer inte därifrån...
Any suggestions?
Sämsta jag har varit med om
Sämsta jag har varit med om, ta bort skiten om det inte fungerar
sluta att fungera på tvn.
sluta att fungera på tvn . vilket program ja än trycker på så kommer jag till nån Internetsida. funka för någon vecka sedan. alla andra streaming appar fungerar utan problem.
Hackar konstant
Hackar konstant, grymt irriterande inte ens roligt att se programmen, skumt däremot att reklamen fungerar felfritt! 🤔.
Övriga streamingtjänster fungerar ju utan problem de är bara viafree som krånglar extremt för mig OCH många andra som recension ser.
Uselt
Uselt, hackar och buffrar konstant! Men reklamen funkar felfritt, underligt...
Avsnitt kommer aldrig som lovat...
Dom släpper aldrig avsnitt när dom säger, står fredagar. Men kommer upp 1 gång i månaden om man har tur -.-
Viafree hackar konstant.
Viafree hackar konstant.
När jag läser omdömen så slår det mig att det kommer aldrig åtgärdas för bolaget vill att man ska betala
Sidan kan inte visas kolla din…
Sidan kan inte visas kolla din uppkoppling Error code : 2-6. Min uppkoppling funkar på ALLA andra ställen. Jag har testat olika tv -program samma svar. Skulle varit roligt att se EFTERLYST . Nej fy laban vilken smuts kanal. Skulle ge stjärna nummer 0 om det gick. Åsa
Laggar konstant
Laggar extremt mycket!
När man kör programmen på Chromecast så hackar det något så djävulskt till den gräns att det i stort sett inte går att kolla på! Det här händer inte med NÅGON annan streaming-app jag använder vilket inkluderar bl.a Youtube, Netflix, Cmore och till och med Viaplay. Hur kommer det sig att ni får Viaplay att fungera men inte Viafree?
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.