Ni måste tro att tittarna är intelligens befriade.eftersom ingen tittar på era repriser som är repriser på repriser tror jag att ingen ser er reklam igelkott.därför får ni mindre intäkter och då får v... See more
See what reviewers are saying
När man kör programmen på Chromecast så hackar det något så djävulskt till den gräns att det i stort sett inte går att kolla på! Det här händer inte med NÅGON annan streaming-app jag använder vilket i... See more
Att använda chrome cast på Viaplay är ett skämt! Man får upp en preview-bild på det man ser, men inga kontroller. Det innebär att man inte kan pausa eller spola framåt/bakåt. Man kan alltså inte pausa... See more
Sämsta streamingstjänsten alla kategorier. Upplevs som mer reklamtid än programtid. Hakar upp sig och startar om med nytt reklamavbrott bara sekunder efter förra. Ljudet ur synk. Har i några dagar för... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jättedålig prestanda!
Jättedålig prestanda!
Går tillbaka till början efter reklam. Går inte att komma tillbaka.
”Söker” efter reklam. Buffrar.
Hänger sig
Hänger sig, buffrar och man måste spola från start och se om all jäkla reklam
funkar ju inte?
Helt j*vla värdelöst
Helt j*vla värdelöst. Precis som alla andra säger här.
Har skrivit till dom och påpekat felen men då är det, enligt dom, jag som har fel inställningar i min telefon för appen. Men det finns inte ens någonstans där jag kan ändra inställningar för appen. Skitsnack!
Konstigt att dom inte gör en enkät där tittarna får rösta på hur bra/dåligt appen fungerar. Då kanske dom får sig en tankeställare.
Otrolig seg och opålitlig system
Otrolig seg och opålitlig system, flesta gånger det går inte använda alls. Helt sanslöst...
Kör de sin server på en 286:a?
Kör de sin server på en 286:a? De har reklam. Okej, det är inte omtyckt men resonligt. Har de laddningstid, okej men inte var tredje minut. Varför inte ha alternativ att ladda ner hela avsnittet innan man börjar se?
Laggar och stänger av textning efter…
Laggar och stänger av textning efter varje reklampaus. Konstigt nog laggar den inte när det är reklam....
Hänger sig när man skall kolla på nästa avsnitt.
Som app i smart-tv är det ett enda stort skämt.
Galet oproffsig app med 75%reklam
Bara laggar och bryts trots high speed uppkoppling. Och vid varje bryt startar den om från början, med reklam. Igen. Tar upp mot två timmar att se ett 45 min avsnitt. Då är 1h reklam, och 15 min lagg... helt galet uselt. Könner sig lirad exakt hela tiden... och så har man nästan lyckats se slutet... så bryter den. Hoppar till början & kör reklam no78 i avsnittet.... Har de som gjort appen ens använt den??
Och betalar företagen för att göra reklam där... för alla produkter man proppas med får ju bara totalt negativa associationer pga all ilska över tekniken.
Går ej se pga all reklam.
Sämsta som finns inom streaming
Sämsta som finns inom streaming. Går helt enkelt inte att se på. Skamligt helt enkelt.
Ständiga reklamavbrott och ofta strul…
Ständiga reklamavbrott och ofta strul med att det laggar eller inte fungerar överhuvudtaget.
Sämsta streamingtjänsten
Sämsta streamingtjänsten, laggar, ständiga reklamavbrott mm.
Världens sämsta streamingtjänst!!!!!
förutom de saker andra nämt så är det jag stör mig mest på är att efter reklampauserna hoppar det ibland till slutet av avsnittet istället för där man kollade sist? what? OCH man kan inte hoppa tillbaka, för det finns ingen flik där nere där man har översikt över avsnittet??
och ibland efter reklamen går avsnittet igång 2 sek för att sedan påbörja en ny reklamsekvens...!!!! så kasst. sämst streaming-sida. hur kan ni ens finnas? kollar hellre på random straemingsida online.
Sämsta appen någonsin
Sämsta appen någonsin. Går inte att kasta program utan konstanta avbrott. Drar ner förtroendet för dem totalt.
Den i särklass sämsta appen jag…
Den i särklass sämsta appen jag någonsin stött på!!! Håll er borta, ni kommer bara bli frustrerade och arga över att det inte går att pausa, att programmet startar från början istället för där ni slutade titta, att det är oändliga mängder reklam, att den slutar casta med mera. Värdelöst!
Så dålig så att man väljer The Pirate Pay istället.
Så dålig! Hur tror ni man ska lockas att betala för viaplay om det funkar så här dåligt på viafree?
Netflix, c-more, TV4 ,SVT mfl klarar av det varför inte ni?
När reklamen kommer så laggar, laggar, laggar det. Sen kommer början av ett rekamavsnitt. Sen lagg, lagg, lagg och början av nästa rekam. Lagg, lagg, lagg. Och så fortsätter det genom hela reklamen som tar 10-15 minuter. Samma visa genom alla rekamavsnitt. Sen efter första reklamavsnitter och "del 2" visas börjar buffrandet i själva filmen. Inte så långa, kanske en halv till två sekunder. Men många, många, många.
Det tar över en och en halv timme att se ett 40 minuters serieavsnitt. Mycket bättre att ladda hem från piraterna.
Oseriösa och lyssnar inte på folks åsikter!
Bra att man kan se en massa serier och TV-program, även om det egentligen inte finns många som är i min smak.
Nackdelen är all J-A reklam! Jag vet att det måste sändas reklam och det hade varit okej om det inte vore för den idiotiskt höga volymen på reklaminslagen. Jag vet att det ska vara så enligt dem och att de inte alls bryr sig om folks hörsel, men det är dumt att de får ha hur hög volym de vill. Det finns liksom ingen anledning till att ha det. De verkar tro att folk ska lockas av det som görs reklam för men jag tycker att det har motsatt effekt.
Dessutom bryter de för reklam mitt i meningar och scener och det är enormt störande! Så måste de inte göra, det gör de bara för att jäklas.
Sen är det ett stoooooort minus att man inte kan byta flik under reklamen. Man måste sitta och titta på de där idiotiska reklamklippen. Jag har löst det genom att ha Viafree i antingen en annan webbläsare eller i en flik som jag har "frikopplat" från de andra flikarna för att lösa detta idiot-problem, men det är ändå irriterande.
Jag har hört och sett massor med folk påpeka dessa saker för dem med de bryr sig ju inte. De ger ju samma standardsvar till alla, att de ska ta det vidare med dom som bestämmer men det gör de ju inte och det låter nästan på dem som om de blir lika förvånade varje gång någon påpekar dessa fel, som om de inte redan vet om det och som om det inte är meningen att det ska vara så. Väldigt larvigt!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.