Udlejningtilfest Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

1. Party Equipment Rental Service

Written by the company

Udlejningtilfest.dk er med når fest afholdes i alle anledninger - Vi tilbyder alt i udlejning af bar og drikkevarer med fadøl og fadølsanlæg, færdigblandet drinks blandselvdrinks, alt i udlejning og grill catering

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Super produkt men elendig service

Jeg vil starte med at sige, at selve produktet spillede Max, gode drinks og musik og lys var vildt fedt.

Men servicen var minimal. Vi havde aftalt at det skulle afleveres sidst på eftermiddagen torsdag. De kom først kl 20:45. Jeg havde også været meget klar med at det skulle hentes senest kl 11 søn, da vi skulle aflevere nøglerne til salen kl 12. Det var ikke noget problem, fik jeg at vide. 11:30 ringer jeg for at høre hvor de bliver af og der får jeg at vide at de først har tid mellem 14-15 på trods af at der står i ordrebekræftelse at det skal hentes senest kl 11.
15:15 bliver det hentet.

Som brudepar der i forvejen havde meget at se til og nogle meget lange dage var det simpelthen alt for uprofessionelt og ustabilt at arbejde med.
Så ærgerlig en oplevelse at stå tilbage med.

August 23, 2025

Super lækker mad👍💪

Super lækker mad👍💪
Alt var simpelthen så lækkert.
Bestilte helstegt pattegris med tilbehør og alt var bare så lækkert. Mange tilbagemeldinger fra gæsterne som roste maden op til skyerne.
Kan kun anbefales her fra👍

August 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hold da op hvor var det perfekt det…

Hold da op hvor var det perfekt det hele. Telt, borde, stole, helstegt pattegris, tilbehør, fadøl og drinks. Vi har aldrig smagt bedre gris og alle 70 gæster roser maden og hele opsætningen. Vi kan på det varmeste anbefale udlejningtilfest til jeres arrangement👏👍 mvh Søren og Britta

August 23, 2022

Fuldstændig eminent service

Fuldstændig eminent service, lækker mad og generelt bare en god oplevelse der var alle pengene værd - gæsterne snakker stadig om maden og spørger efter firma til deres næste fest 👌

August 20, 2022

Rigtig god service.

Rigtig god service.
alt var som aftalt, maden var fremragende, vi har intet at sætte en finger på.
Og ham der grillede var alletiders maden var perfekt.
Så jeres firma bruger vi igen og vil anbefale jer til andre

June 20, 2022

Super mad til kobberbryllup

Vi havde den 16. april kobberbryllup og havde i den anledning bestilt grillbuffet. Torben og sønnen Frederik kom nogle timer før og satte grill og fadølsanlæg op.
Maden var super og der var rigeligt.
På trods af de seneste måneders prisstigninger, havde Torben ikke sat prisen op ift. vores aftale, så det var rigtig pænt af ham.
God service.
God mad med masser af smag. Super spareribs og lækker marinade til de orientalske grillspyd. (flødekartofler var lidt almindelige, eneste minus)
Gode øl og hjemmelavet cocktails - vi havde bestilt 10 liter Dark n Stormy og 10 l Gin Mango. De forsvandt hurtigt i det gode vejr.
Vi vil helt klart anbefale Torben til andre og tænker også vi selv bestiller ham til den næste store fest.

April 18, 2022

Super oplevelse, full points

Havde bestil grillbuffet til konfirmation. Manden kom, så og sejrede. Meget behagelig og afslappet stemning, høflig og venlig omgangstone, MEGET MEGET lækker mad, tilberedt perfekt og til aftalt tid. Forlod nærmest lydløs matriklen, vi kunne nærmest ikke se, at han havde været der.

Kan kun anbefales, tak for mad :o)

September 7, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kun positive ting at sige

Var lidt skeptisk da jeg ikke kunne finde ret mange anmeldelser af "Udlejningtilfest.dk", men må indrømme at de blev gjort til skamme. Har kun positive ting at sige. Flinke folk der stod for menuen, pattegris, kylling og salat, flødekartofler og pommes. (De var specielt et hit). Der var rigeligt med mad, og fri fadøl til en favorabel pris. Rigtig god oplevelse.

August 25, 2021

Burgere

Vi giver udlejning til fest de bedste anbefalinger. Top service og et engageret personale. Vi bestilte burgermenuen til vores havefest, menuen var en stor succes. Burgerne blev lavet direkte på grill og smagte fantastisk. Tilbehør pomfritter, salat mm var også helt i top. Et skønt koncept, prøv det:-)

July 30, 2021

Fantastisk oplevelse!!!

Fantastisk oplevelse!!!
Bestilte helstegt pattegris med tilbehør.
Maden var lækker og frisk og måden Torben tilgik det hele på var virkelig imødekommende og Han er en flink person - vil ikke tøve med at bestille ved ham igen 👌👌 Og kan kun varmt anbefale ham til andre 🤩

September 20, 2020

Take a closer look