Banner for Uniweb

Uniweb Reviews 41

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Lager unødvendig mye oppstyr og hindringer for å kunne avslutte kundeforholdet. Sa opp abonnement hos uniweb skriftlig per epost etter å ha overført tjenestene til annen leverandør. Men de fortsatte a... See more

Company details

1. Web Hosting Company

About Uniweb

Written by the company

Uniweb - din lokale leverandør av webtjenester

Siden 2000 har vi hjulpet kunder med å komme seg på nett og lykkes der. Hos oss får du alt fra domener, webhosting og profesjonell e-post, til nettsidebygger og fiks ferdig nettside.

Vi er en lokal leverandør med kontorer i Tønsberg, hvor det jobber rundt 50 mennesker som brenner for alt fra kundeservice og problemløsning til kommunikasjon, markedsføring og utvikling.

Kundene velger oss fordi vi har, om vi kan si det selv, skikkelig god kundeservice, stabile og trygge tjenester og et godt utvalg produkter – så du kan kjøpe alt du trenger fra ett sted.

Uniweb er NORID-akkreditert domeneregistrar og eid av det ledende hosting og nettsideselskapet group.one. Sammen er vi opptatte av å drifte ansvarlig – både overfor kloden vår og folka på den.

Skikkelig stabile tjenester fra skikkelig hyggelig folk

Written by the company

Webtjenester som funker og er enkle å bruke
Hos Uniweb er vi opptatt av å være mer enn en webtjenesteleverandør. Vi vil være en partner. En som hjelper deg når du trenger det, gir deg trygghet og stabilitet i hverdagen og lager produkter som er enkle å bruke. Og ifølge mange av våre kunder er vi akkurat det. En hjelpende partner så lenge du trenger det, uansett om du bare skal ha et enkelt domene eller ønsker å drifte og lage hele nettsiden din hos oss.

99.98% oppetidsgaranti

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.
I tillegg tilbyr vi skikkelig god kundeservice, en bred produktportefølje, hosting driftet på fornybar energi og 25 års erfaring og kompetanse med på kjøpet.

Contact info

Promotion box for Uniweb

Din lokale leverandør av webtjenester

Uniweb hjelper deg med å få bedriften din på nett og lykkes der.

4.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Uniweb har kundeservice i toppklasse

Uniweb vet virkelig hvordan de skal ta vare på kunder, og ikke minst hvordan de skal opptre for å skaffe nye kunder. Det som skulle være en tanke om å kjøpe domene og webhotell hos dem endte med kjøp mens man var i kontakt med de. Det var en utrolig enkel prosess og Hilde var der fra start til slutt, veldig behjelpelig og svarte kjapt og fyldig på spørsmål fra en som er helt ny i gamet.

Da det kom nye spørsmål for meg etter stengetid første dagen jeg tok kontakt rakk jeg heldigvis på fredag å spørre om de siste spørsmålene jeg hadde og da leverte også Cornelius en fantastisk bra kundeservice!

Gleder meg til å få fart på min nye nettside så fort jeg kan, en ting er sikkert, og det er at Uniweb vil bli leverandøren!

April 9, 2026

Reply from Uniweb

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på!

Veldig hyggelig å høre at du opplevde prosessen som enkel, og at både Hilde og Cornelius kunne hjelpe deg godt på veien. Jeg skal sørge for å videreformidle dette til Hilde og Cornelius, slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.
Lykke til med den nye nettsiden, og bare ta kontakt dersom du trenger hjelp underveis. Vi gleder oss til å følge deg videre 😊

Mvh Max

Mitt fall var komplicerat

Mitt fall var komplicerat. Mycket jobb med att återställa en webbsida till den nya tekniken. Mikael i chatten var mycket tålmodig och gav mig instruktioner steg för steg hur jag skulle göra. Det var mycket manuellt jobb för Mikael att göra och det tog åtskilliga timmar att lösa alla detaljer. Mycket vänligt bemötande och engagerat arbete. Så jobbar en kille som tar med sig fantasi och empati till jobbet. Tusen tack!!!

March 17, 2026

Hei Dag,

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding.

Jeg skal ta dette videre med Mikael, det setter han nok stor pris på.

Jeg er glad for å høre at problemet løste seg etter mye arbeid, og vi setter stor pris på din tålmodighet og forståelse underveis.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en strålende dag videre.😄

Upåklagelig kundeservice

Syse har blitt til Uniweb og mye er nytt, men kundeservicen er fortsatt i en klasse for seg. Jeg hadde flere spørsmål knyttet til produktendringer og webhotell, og fikk rask og kyndig hjelp av Cornelius - som både ga meg god veiledning og løste alt det praktiske på et blunk. Det settes virkelig stor pris på. Tusen takk for hjelpen!

March 9, 2026

Hei Silje,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss, og at Cornelius kunne hjelpe deg både raskt og effektivt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og gir selvfølgelig rosen videre til Cornelius.

Du er alltid velkommen tilbake om det er noe annet vi kan bistå med.

Utmerket service - god kunnskap

Jeg ble møtt av en utmerket serviceminded person Daniel. Fikk veldig god hjelp til å løse problemet. Daniel kunne sine saker og med skjermdeling forklarte han step by step hva som skulle endres i innstillinger for å løse saken. Tusen takk for hjelpen :)

March 12, 2026

Hei Eivind,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på!

Jeg skal sørge for å videreformidle dette til Daniel, jeg er sikker på at han vil bli veldig glad for å høre det.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake dersom det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!😊

Rated 5 out of 5 stars

Alltid hjelpsomme og svarer fort

Jeg fikk en epost om at en tjeneste skulle oppgraderes. Jeg har ikke noe greie på slikt så jeg sendte en epost og ba om hjelp. Vips så var det fikset, tusen takk!

February 17, 2026

Hei Lene,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er godt å høre at du fikk hjelp fort og du kan alltid ta kontakt med oss om det er noe du lurer på! 😊

Mvh Cornelius

Meget god kundeservice

Meget god kundeservice som uansett (sikkert mange teite) spørsmål fra en nybegynner, gir hyggelig feedback og hjelper uansett hva som er utfordringen.

February 12, 2026

Hei Ann Reidun,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Det finnes ingen teite spørsmål og vi er alltid her for å hjelpe om du skulle trenge det.

Rated 1 out of 5 stars

Uniweb kjøpte opp Syse og det ble…

Uniweb kjøpte opp Syse og det ble fullstendig katastrofe for oss. De endrer på tjenester, alt ble mer ustabilt og ikke minst tregere. Alt skal være helt A4 og kundeservice er ikke spesielt imøtekommende. Vi har på grunn av alt rot de har stelt i stand med, trolig hatt tap på et sted mellom 50 og 100 000 + alt ekstraarbeid. De krediterte en faktura på noen hundrelapper...

Er du helt A4 så kan det hende de fungerer, men les alle 1-stjernene som skjønner du at det nok er best å styre unna.

Flyttet til en konkurrent, og har nå 30-40 % økning i hastighet, og 0 % nedetid + supportavdeling som jobber skikkelig for å gjøre oss fornøyde. Finnes altså mange bedre alternativer.

February 1, 2026

Hei!

Takk for tilbakemeldingen. Først og fremst beklager at opplevelsen ikke har vært slik den burde, og at dere ikke fikk den oppfølgingen og stabiliteten dere forventet under overgangen til ny plattform. Vi følger dette opp internt for å sikre at kvaliteten på kundeservice holder våre standarder.

Tilbakemeldinger som dette tar vi på alvor og bruker aktivt i arbeidet med å forbedre både plattform og kundedialog.
Takk for tiden dere har vært kunde hos oss, og lykke til videre hos ny leverandør.

Rated 1 out of 5 stars

19 min

19 min. i tlf kø. FOrtsatt ikke noe svar.. elendig

February 4, 2026

Hei Jarle,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi opplever for tiden høy pågang på telefon grunnet sykdom. Dersom noe haster, er du velkommen til å starte en chat med oss. Alternativt kan du sende e-post, så svarer vi så snart vi har mulighet.

Jeg ser at du har vært i kontakt med en kollega av meg som fikk løst saken, og det er fint å høre at dette ordnet seg.

Send gjerne en e-post med emnet «ATT Ida, Trustpilot», så hjelper jeg deg videre.

Skulle bytte DNS

Skulle bytte DNS - noe som har vært krøllete av og til men her fikk jeg chat.hjelp og det hele tok kanskje 5 minutter så var domenenavn byttet.

Vennlig og rask hjelp fra Ida hos Uniweb!

January 22, 2026

Hei Geir!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊

Så godt å høre at du fikk byttet DNS raskt og at chatten gjorde jobben lett denne gangen. Jeg skal også sørge for at Ida får skryt, det setter hun garantert pris på.

Mvh Max

Rated 5 out of 5 stars

Her betaler du for tjenester de ikke leverer.

For flere å siden parkerte jeg ett domene hos uniweb.
Dette skulle de ha 300 kr. for pr. år.
Hadde flere domener, også aktive med forskjellige forfallsdatoer samt mail-hotell.
Flyttet dette til konkurrent, da bedre priser og tjenester.
Men, ett domene jeg ikke hadde tjenester på (bare parkert) ble igjen.
Årene gikk og jeg betalte årlig pris for parkering.
Når jeg i år skulle flytte domenet til billigere leverandør viser det seg at domenet er slettet hos Norid.
Uniweb bare peker tilbake på meg, at det er mitt ansvar å si fra når det blir sagt opp - slikt kan ikke de følge med på.

Men, når jeg ikke har sagt opp selv - er det vel noe annet?

Nei sier Uniweb.

Møkka-firma og snyltere, styr unna - velg hvem som helst andre leverandører.
Skulle helst gitt dem 0 stjerner, men 1 er laveste.

### Oppdatering ###
Etter at uniweb har sett på saken igjen, har de kompensert for perioden de fakturerte uten at tjenesten var levert.

Gir dem derfor full score for god oppfølging og kundeservice.

January 6, 2026

Hei Thomas,

Jeg ser at du fikk svar her som ikke var helt korrekt - beklager så mye for det.
Men, domenet ditt er sagt opp fordi organisasjonsnummeret det var registrert på har blitt slettet i Brønnøysundregistrene.

I henhold til Norid så kan ikke .no domener løpe videre uten gyldig juridisk eier, så her har de gått inn og slettet domenet.
Abonnementet for domenet ble også sagt opp hos oss når vi så at det var slettet, og siste faktura ble kreditert.

Jeg har sendt deg en mail med ytterligere informasjon i saken slik at vi kan ta det videre der og finne en løsning her.

Ser frem til å høre fra deg igjen.

Rated 5 out of 5 stars

Traff en kundebehandler utenom det vanlige

Traff kundebehandleren Ida, som var ordentlig opp i ringene hva angår hjelpsomhet og tilrettelegging. Hos Ida møtte jeg velvilje, og fikk hjelp hele veien fram til mål, og til problemet var 100% løst. Sjeldent god opplevelse. Kan trygt anbefale kundeservice hos Uniweb

November 25, 2025

Hei Frode,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin tilbakemelding.
Det setter jeg stor pris på.

Det har vært bare glede å hjelpe deg med problemet, og jeg er glad for at vi fikk løst det til slutt.
Et godt samarbeid er nøkkelen og jeg hadde ikke klart det uten god oppfølging fra deg.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake om det er noe annet jeg kan bistå med.
Ønsker deg en super dag videre.😊

Rated 3 out of 5 stars

Det tok litt tid og flere mailer før vi…

Det tok litt tid og flere mailer før vi fikk til brukerfunksjoner av webmail.
Takk til Uniweb operatør som ikke ga opp.
Nå er alt bra.

November 20, 2025

Hei Astrid,

Tusen takk for tilbakemeldingen.

Jeg er glad for å høre at alt ordnet seg til slutt med bistand fra vår support.
Så beklager jeg for at det tok litt tid før problemet ble løst.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Mvh Cornelius

Topp service!

Jeg fikk akkurat den hjelpen jeg trengte på svært kort tid. Veldig fornøyd med servicen!

October 22, 2025

Hei Craig,

Tusen takk for fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Mvh Cornelius.

Rated 5 out of 5 stars

Rask og kompetent hjelp brukerkontoer

Jeg hadde fem .no-domener registrert på meg privat, og skulle legge til ett til. Det viste seg at fem domener er øvre grense hos Norid. Fikk rask og stødig hjelp til å opprette firmakonto, samt løst opp i flokene som hadde dannet seg på den private kontoen.

October 20, 2025

Hei Einar,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Jeg er glad for at problemet løste seg til slutt, og setter stor pris på det gode samarbeidet for å få dette i orden.

Om det skulle være noe annet vi kan hjelpe deg med, er du alltid velkommen tilbake.
Ønsker deg en riktig god dag videre.😊

Rated 5 out of 5 stars

Uniweb har bygt heimeside for meg

Uniweb har bygt heimeside for meg som vart publisert i dag. Webdesignar var Maurits.
Han gjorde ein framifrå god jobb og eg er sers nøgd. Me har hatt berre gode og hyggelege dialogar undervegs. Maurits har vore løysingsorientert utifrå den teksten og biletsamlinga eg sende han og løyste oppgåva på ein profesjonell måte.

Takk for hjelpa med å byggja nettsida mi, Maurits!

October 10, 2025

Hei Mekjell,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Jeg er veldig glad for å høre om det gode samarbeidet mellom deg og Maurits.
Når samarbeidet fungerer så bra, løser alt seg på en god måte – og resultatet her ble en utrolig fin nettside.

Jeg skal sørge for at Maurits får med seg den hyggelige tilbakemeldingen din.
Vi håper du sier ifra om det er noe mer vi kan hjelpe deg med – du er alltid hjertelig velkommen tilbake.

Ønsker deg en fin dag videre og en riktig god helg! 😊

Utrolig gode på kundeservice

Utrolig gode på kundeservice, support og oppfølging.
Har alltid fått rask tilbakemelding, og god teknisk hjelp av hyggelige og profesjonelle problemløsere.
Et meget bra selskap!

October 9, 2025

Hei

Takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss å høre at du får rask og god hjelp når du trenger det. Vi prøver alltid å være løsningsorienterte og tilgjengelige, så det er fint å vite at det merkes.

Mvh Max.

Rated 5 out of 5 stars

Fikk hjelp av Ida som gikk langt utover…

Fikk hjelp av Ida som gikk langt utover det kan man forvente av kundeservice! Top notch! Anbefales!

September 30, 2025

Hei Patrick,

Tusen takk for at du la igjen en tilbakemelding angående servicen du har mottatt.
Det var en glede å bistå deg, og jeg er veldig glad for at vi klarte å løse problemet sammen!

Du er alltid velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en riktig god dag videre.😄

Kundeservice hos Uniweb får 10 av 10

Kundeservice hos Uniweb får 10 av 10. Var i dialog med dem i over 2 timer for å ordne opp i en e-postproblematikk. De var hjelpsomme, høflige og engasjerte.

September 3, 2025

Hei Christian,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Jeg er veldig glad for at du har fått den hjelpen du trengte og at du er fornøyd med vår service.

Om det er noe annet vi kan hjelpe deg med, er du alltid hjertelig velkommen tilbake.
Ønsker deg en fin dag videre.😄

Kjappe og hjelpsomme svar

Kjappe og hjelpsomme svar, som gjør at problemstillingene løses mye kjappere enn jeg tenkte. Jeg hadde liten erfaring med å drifte nettsider før erfaringen med Uniweb, men løsningen deres passer mitt bruk ypperlig. Jeg får laget flotte sider via Wordpress og valgte domener, ellers tar de seg av det meste. Men igjen: Jeg må virkelig understreke den fantastiske kundeservicen!

August 5, 2025

Hei Jonas,

Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding!
Det er gøy å høre at du opplever løsningene våre som enkle og godt tilpasset ditt behov – ekstra gøy at du ville prøve vår nye nettsidebygger.

Tusen takk for gode tilbakemeldinger angående kundeservicen vår også.
Vi er veldig stolte av våre ansatte som hver dag bidrar til å hjelpe kunder med både stort og smått.

Ellers gleder jeg meg til å se hvordan nettsiden din blir til slutt.

Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle stå fast noe sted underveis.
Ønsker deg en fin dag videre og en riktig god helg.😄

Rated 5 out of 5 stars

Super service og lynrask respons

Super service og lynrask respons. Vennlig, informativt og hyggelige respons på telefon og raske svar på epost. Kun meget positiv og hyggelig opplevelse. Kan anbefales på det sterkeste

August 4, 2025

Hei Tor,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Du er hjertelig velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ønsker deg en fin dag videre.😄

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look