Uniweb vet virkelig hvordan de skal ta vare på kunder, og ikke minst hvordan de skal opptre for å skaffe nye kunder. Det som skulle være en tanke om å kjøpe domene og webhotell hos dem endte med k... See more

Company replied
Mitt fall var komplicerat. Mycket jobb med att återställa en webbsida till den nya tekniken. Mikael i chatten var mycket tålmodig och gav mig instruktioner steg för steg hur jag skulle göra. Det var m... See more
Company replied
Syse har blitt til Uniweb og mye er nytt, men kundeservicen er fortsatt i en klasse for seg. Jeg hadde flere spørsmål knyttet til produktendringer og webhotell, og fikk rask og kyndig hjelp av Corneli... See more
Written by the company
Siden 2000 har vi hjulpet kunder med å komme seg på nett og lykkes der. Hos oss får du alt fra domener, webhosting og profesjonell e-post, til nettsidebygger og fiks ferdig nettside.
Vi er en lokal leverandør med kontorer i Tønsberg, hvor det jobber rundt 50 mennesker som brenner for alt fra kundeservice og problemløsning til kommunikasjon, markedsføring og utvikling.
Kundene velger oss fordi vi har, om vi kan si det selv, skikkelig god kundeservice, stabile og trygge tjenester og et godt utvalg produkter – så du kan kjøpe alt du trenger fra ett sted.
Uniweb er NORID-akkreditert domeneregistrar og eid av det ledende hosting og nettsideselskapet group.one. Sammen er vi opptatte av å drifte ansvarlig – både overfor kloden vår og folka på den.
Written by the company

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.

Jernbanegaten 3, 3111, Tønsberg, Norway

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg er ikke dyktig på å lage nettside. Her fikk jeg hjelp og support hver dag når jeg stod fast om hva jeg skulle gjøre, og hvordan og at de fikset og ordet for meg. Ble møtt med vennlige og hyggelige mennesker i kundeservice og som brukte tiden sid på at jeg skulle få det bra og et godt resultat. Kjøpte også feil pakke og de ordnet og fikset slik at jeg skulle bli fornøyd.

Reply from Uniweb
Uniweb - kundeforhold og kundeservice.
Vi har hatt et godt kundeforhold til Uniweb i mange år. Så kom vi nå til et punkt hvor vi måtte gjøre en del tekniske endringer. Uniweb har bygget opp gode tekniske plattformer og løsninger for effektiv gjennomføring, men våre forespørsler trengte også å en del manuell/menneskelig oppfølging. Vår opplevelse er at Uniweb er skoleeksempel hvordan få teknologi og personlig kundeservice kan fungere effektivt. Vi opplevde en kundeservice som svarer raskt på telefon og mail og med meget god veiledning hele veien fra start til ferdig gjennomføring. Vi gir Uniweb full score og ser frem til å fortsette det gode kundeforholdet vi har med Uniweb.

Reply from Uniweb
Jeg fikk et problem under bestilling av domene som skyldes megselv, men Uniweb support var kjemplegreie og hjalp meg til å løse problemet.

Reply from Uniweb
Lager unødvendig mye oppstyr og hindringer for å kunne avslutte kundeforholdet. Sa opp abonnement hos uniweb skriftlig per epost etter å ha overført tjenestene til annen leverandør. Men de fortsatte allikevel å fornye abonnement og sender faktura for tjenester de ikke lenger leverer. Mye unødvendig styr og mailutveksling med inkasso i etterkant.

Reply from Uniweb
Utrolig hyggelig, rask, profesjonell og dyktig hjelp!
Som en som lett blir litt usikker når det kommer til domener, nettsider og e-post – og hvordan alt dette skal flyttes og administreres – var dette en veldig positiv overraskelse.
Her møter du ekte mennesker, ikke roboter, som tar seg tid til å hjelpe deg på en skikkelig måte!

Reply from Uniweb
Er en enkel sluttbruker som trengte litt hjelp for å få websiden over fra webhotell og komme i gang med wp hosting (WP.One).
Uniweb support svarer kjapt nok og med forklaringer som er forståelige.

Reply from Uniweb
Jeg bestilte løsning for domene, hjemmeside og e-post gjennom Uniweb, fordi jeg ved forespørsel dit (som jeg sendte likelydende til flere potensielle leverandører) fikk direkte og informativt svar fra en person, og ikke bare ble henvist til en side med priser. Videre når jeg så trengte litt veiledning med installasjoner o.s.v. i starten, så fikk jeg svar nesten umiddelbart. All dialog går mellom meg og en hyggelig person, og ikke en chatbot. Det betyr mye for meg.
10 av 10 i service.

Reply from Uniweb
Jeg fikk raskt hjelp med oppdatering av TXT posten for SPF

Reply from Uniweb
Slet med å koble domene til ny nettside fordi jeg er teknologisk analfabet, men fikk svar i løpet av noen minutter, og ble guidet gjennom prosessen. Pluss for en hyggelig og personlig tone i meldingene.

Reply from Uniweb
Jeg har i flere 10-år vært kunde hos UniWeb med mine selskaper.
Den profesjonaliteten og supporten de utviser er enesteående. SÅ raske og SÅ omhyggelige og SÅ hyggelige folk!
Flytt alle dine domener og web-drift til UNIWEB er mitt råd!

Reply from Uniweb
Jeg har akkurat snakket med Aleksander fra Uniweb og har hatt en kjempe god opplevelse og virkelig imøtekommende, hyggelig, god kommunikasjon og veiledning! Tusen takk!

Reply from Uniweb
Veldig god kundeservice! Jeg har brukt dem i svært mange år, og er her fortsatt - ikke minst pga kundeservicen.

Reply from Uniweb
Etter å ha oppløst Ring 1 AS og dretter flyttet to domener over til ny privat bruker, ble det klart at det er mer komplisert å avslutte enn å starte AS samt også å få domenene og tjenestene trygt på plass på privat bruker.
Jeg skjønner at det må være strenge prosedyrer i slike kontraktsforhold og valgte å be om profesjonell hjelp fra Uniweb. Nå er alt på plass takket være en svært imøtekommende, tjenestevillig og kvalifisert kunderådgiver. Med det sammenligningsgrunnlag jeg har fra ulike forretningsforhold, kommer Uniweb og Ida på topp!
MVH Kai Wiggo Glemmestad

Reply from Uniweb
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.