Banner for Uniweb

Uniweb Reviews 41

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Uniweb vet virkelig hvordan de skal ta vare på kunder, og ikke minst hvordan de skal opptre for å skaffe nye kunder. Det som skulle være en tanke om å kjøpe domene og webhotell hos dem endte med k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mitt fall var komplicerat. Mycket jobb med att återställa en webbsida till den nya tekniken. Mikael i chatten var mycket tålmodig och gav mig instruktioner steg för steg hur jag skulle göra. Det var m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Syse har blitt til Uniweb og mye er nytt, men kundeservicen er fortsatt i en klasse for seg. Jeg hadde flere spørsmål knyttet til produktendringer og webhotell, og fikk rask og kyndig hjelp av Corneli... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company details

1. Web Hosting Company

About Uniweb

Written by the company

Uniweb - din lokale leverandør av webtjenester

Siden 2000 har vi hjulpet kunder med å komme seg på nett og lykkes der. Hos oss får du alt fra domener, webhosting og profesjonell e-post, til nettsidebygger og fiks ferdig nettside.

Vi er en lokal leverandør med kontorer i Tønsberg, hvor det jobber rundt 50 mennesker som brenner for alt fra kundeservice og problemløsning til kommunikasjon, markedsføring og utvikling.

Kundene velger oss fordi vi har, om vi kan si det selv, skikkelig god kundeservice, stabile og trygge tjenester og et godt utvalg produkter – så du kan kjøpe alt du trenger fra ett sted.

Uniweb er NORID-akkreditert domeneregistrar og eid av det ledende hosting og nettsideselskapet group.one. Sammen er vi opptatte av å drifte ansvarlig – både overfor kloden vår og folka på den.

Skikkelig stabile tjenester fra skikkelig hyggelig folk

Written by the company

Webtjenester som funker og er enkle å bruke
Hos Uniweb er vi opptatt av å være mer enn en webtjenesteleverandør. Vi vil være en partner. En som hjelper deg når du trenger det, gir deg trygghet og stabilitet i hverdagen og lager produkter som er enkle å bruke. Og ifølge mange av våre kunder er vi akkurat det. En hjelpende partner så lenge du trenger det, uansett om du bare skal ha et enkelt domene eller ønsker å drifte og lage hele nettsiden din hos oss.

99.98% oppetidsgaranti

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.
I tillegg tilbyr vi skikkelig god kundeservice, en bred produktportefølje, hosting driftet på fornybar energi og 25 års erfaring og kompetanse med på kjøpet.

Contact info

Promotion box for Uniweb

Din lokale leverandør av webtjenester

Uniweb hjelper deg med å få bedriften din på nett og lykkes der.

4.4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Veldig god kundeopplevelse og rask hjelp å få

Jeg er ikke dyktig på å lage nettside. Her fikk jeg hjelp og support hver dag når jeg stod fast om hva jeg skulle gjøre, og hvordan og at de fikset og ordet for meg. Ble møtt med vennlige og hyggelige mennesker i kundeservice og som brukte tiden sid på at jeg skulle få det bra og et godt resultat. Kjøpte også feil pakke og de ordnet og fikset slik at jeg skulle bli fornøyd.

June 26, 2025

Hei Monica,

Tusen takk for at du la igjen en så fin tilbakemelding.
Det har vært en glede å hjelpe deg med nettsiden din, og jeg er glad for å høre at støtten vi gir utgjør en forskjell.
Det er akkurat slik vi ønsker at det skal oppleves – trygt, enkelt og med god hjelp hele veien.

Jeg gleder meg til fortsettelsen med nettsiden din, så snakkes vi videre.

Ønsker deg en fin dag videre, og en riktig god sommer.😄

Mva Ida.

Uniweb

Uniweb - kundeforhold og kundeservice.

Vi har hatt et godt kundeforhold til Uniweb i mange år. Så kom vi nå til et punkt hvor vi måtte gjøre en del tekniske endringer. Uniweb har bygget opp gode tekniske plattformer og løsninger for effektiv gjennomføring, men våre forespørsler trengte også å en del manuell/menneskelig oppfølging. Vår opplevelse er at Uniweb er skoleeksempel hvordan få teknologi og personlig kundeservice kan fungere effektivt. Vi opplevde en kundeservice som svarer raskt på telefon og mail og med meget god veiledning hele veien fra start til ferdig gjennomføring. Vi gir Uniweb full score og ser frem til å fortsette det gode kundeforholdet vi har med Uniweb.

May 20, 2025

Hei Knut Ola,

Tusen takk for en varm og god tilbakemelding!
Vi setter stor pris på det lange og gode samarbeidet vi har hatt.
Det betyr mye å høre at dere syns det er en fin balanse mellom våre tekniske løsninger og vår kundeservice som vi er veldig stolte av.
Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i årene som kommer.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Super support!

Jeg fikk et problem under bestilling av domene som skyldes megselv, men Uniweb support var kjemplegreie og hjalp meg til å løse problemet.

May 20, 2025

Hei Lars,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Vi er her alltid om det skulle være noe, så er jeg glad for at det ordnet seg.

Hører fra deg i morgen om det fortsatt skulle være noe problemer.

Ønsker deg en finfin dag videre.😊

God service

God service, veldig enkelt!

May 14, 2025

Hei Herman,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, vi setter veldig pris på dette.

Om det er noe annet vi kan hjelpe deg med er du alltid hjertelig velkommen tilbake.

Ønsker deg en fin fin dag videre. :)

Rated 2 out of 5 stars

Vanskelig å avslutte kundeforhold

Lager unødvendig mye oppstyr og hindringer for å kunne avslutte kundeforholdet. Sa opp abonnement hos uniweb skriftlig per epost etter å ha overført tjenestene til annen leverandør. Men de fortsatte allikevel å fornye abonnement og sender faktura for tjenester de ikke lenger leverer. Mye unødvendig styr og mailutveksling med inkasso i etterkant.

April 8, 2025

Hei Johan,

Takk for tilbakemeldingen. Jeg beklager at prosessen rundt oppsigelse oppleves som tungvint.

Vi ønsker selvsagt å hjelpe våre kunder med dette, men på grunn av økt forekomst av svindel er vi nødt til å sende ut en juridisk bekreftelse som må godkjennes av abonnementskontakt før vi kan avslutte tjenestene. Dette er til sikkerhet for både deg og oss. Uten denne bekreftelsen har vi dessverre ikke anledning til å gjennomføre oppsigelsen for deg ettersom vi ikke har bekreftelse for at det er eier av tjenesten vi snakker med.

Du har alltid mulighet til å si opp tjenesten selv via kontrollpanelet dersom det er mer hensiktsmessig.

Vi ser at domenet fortsatt er registrert hos oss og ikke har blitt flyttet til en annen leverandør, som også er grunnen til at vi ikke kunne slette det uten bekreftelse.

Jeg ønsker å hjelpe deg videre og sørge for at saken løses på en god måte.
Jeg har sendt deg en e-post, så gjerne svar meg på den, så skal vi få sagt opp tjenestene og kreditert/slettet fakturaene.

Ser frem til å høre fra deg. 😊

Alltid god service!

Alltid god service!

April 11, 2025

Hei Anette-Marie,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å vurdere oss.

Om det er noe annet vi kan hjelpe deg med, må du ikke nøle med å ta kontakt igjen.
Håper du får en fin dag videre, og en god påske.😊

Mvh Jesper.

Effektive, hyggelige og dyktige

Utrolig hyggelig, rask, profesjonell og dyktig hjelp!
Som en som lett blir litt usikker når det kommer til domener, nettsider og e-post – og hvordan alt dette skal flyttes og administreres – var dette en veldig positiv overraskelse.
Her møter du ekte mennesker, ikke roboter, som tar seg tid til å hjelpe deg på en skikkelig måte!

April 4, 2025

Hei,

Tusen takk for utrolig fin tilbakemelding.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Om det skulle være noe annet vi kan hjelpe deg med, er du alltids hjertelig velkommen tilbake.
Ønsker deg en fin dag videre.😊

Mvh Eirik.

Rated 5 out of 5 stars

God hjelp med skifte fra webhotell til wp hosting

Er en enkel sluttbruker som trengte litt hjelp for å få websiden over fra webhotell og komme i gang med wp hosting (WP.One).
Uniweb support svarer kjapt nok og med forklaringer som er forståelige.

March 27, 2025

Hei Stein,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Det er utrolig gøy å høre at du ønsker å teste WP.One.

Vi gleder oss til å se fortsettelsen, så må du ikke nøle med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.
Ha en fin dag videre.😊

Bra kundeservice

Kjempe bra, og kjapp kundeservice!

March 12, 2025

Hei Bjørn Tore,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring.
Det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin dag videre, og en god helg når den tid kommer.😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte løsning for domene, hjemmeside og e-post

Jeg bestilte løsning for domene, hjemmeside og e-post gjennom Uniweb, fordi jeg ved forespørsel dit (som jeg sendte likelydende til flere potensielle leverandører) fikk direkte og informativt svar fra en person, og ikke bare ble henvist til en side med priser. Videre når jeg så trengte litt veiledning med installasjoner o.s.v. i starten, så fikk jeg svar nesten umiddelbart. All dialog går mellom meg og en hyggelig person, og ikke en chatbot. Det betyr mye for meg.
10 av 10 i service.

March 10, 2025

Hei Anne,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding!
Vi setter stor pris på at du valgte å gå for oss og at du har hatt en positiv opplevelse med vår kundeservice.
Vi mener at personlig og rask support er viktig, og har stort fokus på nettopp dette.
Det varmer å høre at du opplever vår support slik.

Igjen, takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Håper du får en fin dag videre.😄

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fikk raskt hjelp med oppdatering av…

Jeg fikk raskt hjelp med oppdatering av TXT posten for SPF

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at du fikk den hjelpen du trengte.

Om det skulle være noe annet vi kan hjelpe deg med, er du alltid hjertelig velkommen tilbake.

Rask og god hjelp.

Slet med å koble domene til ny nettside fordi jeg er teknologisk analfabet, men fikk svar i løpet av noen minutter, og ble guidet gjennom prosessen. Pluss for en hyggelig og personlig tone i meldingene.

Hei Aina,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
All ære til deg som ønsket å teste selv, og fikk ordnet det med litt veiledning.

Om det skulle være noe annet, må du ikke nøle med å ta kontakt igjen.
Ønsker deg en fin dag videre.😊

Rask og god service 🌟

Rask og god service 🌟

Hei Thomas,

Tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi veldig pris på.
Vi prøver vårt beste til å svare kunden så raskt og effektivt vi kan, og ikke minst yte god service.

Ikke nøl med å ta kontakt igjen om du lurer på noe eller trenger bistand.

Jeg ønsker deg en hjertelig fin dag videre.

Mvh Alexander 🙂

Alltid god service :)

March 10, 2025

Hei Rune,

Tusen takk for fin tilbakemelding.
Så hyggelig å høre at du syns det.

Om det skulle være noe annet, må du ikke nøle med å ta kontakt igjen.
Ha en super dag videre.😊

Mvh Mats

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i flere 10-år vært kunde hos…

Jeg har i flere 10-år vært kunde hos UniWeb med mine selskaper.
Den profesjonaliteten og supporten de utviser er enesteående. SÅ raske og SÅ omhyggelige og SÅ hyggelige folk!

Flytt alle dine domener og web-drift til UNIWEB er mitt råd!

February 14, 2025

Hei Ellen,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en så fin tilbakemelding.
Vi setter stor pris på tilliten og lojaliteten.

Det er alltid svært hyggelig å snakke med deg, så om du skulle trenge noe annet er vi alltid her for å hjelpe.
Håper du får en fin dag videre, og ønsker deg en riktig god helg.😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har akkurat snakket med Aleksander…

Jeg har akkurat snakket med Aleksander fra Uniweb og har hatt en kjempe god opplevelse og virkelig imøtekommende, hyggelig, god kommunikasjon og veiledning! Tusen takk!

January 28, 2025

Hei Benedicte,

Tusen takk for fin tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en vurdering.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Rask og god service.

January 22, 2025

Hei Nils Erik,

Så hyggelig å høre at du syns det.
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.

Dersom det er noe annet vi kan hjelpe deg med, må du ikke nøle med å ta kontakt igjen.
Ønsker deg en fin dag videre og en god helg.😊

veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice!

January 21, 2025

Hei Casper,

Tusen takk for fin tilbakemelding.

Om det er noe annet vi kan hjelpe deg med, må du ikke nøl med å ta kontakt igjen.

Ha en fin dag videre og en god helg.😊

Mvh, Ida.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice! Jeg har brukt dem i svært mange år, og er her fortsatt - ikke minst pga kundeservicen.

January 17, 2025

Hei Nina,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.
Kundene våre er første prioritet, og vi er glad for at du opplever det.

Kom gjerne tilbake om det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Ha en ellers fin dag videre, og en god helg.😊

Topp service fra Ida!

Etter å ha oppløst Ring 1 AS og dretter flyttet to domener over til ny privat bruker, ble det klart at det er mer komplisert å avslutte enn å starte AS samt også å få domenene og tjenestene trygt på plass på privat bruker.
Jeg skjønner at det må være strenge prosedyrer i slike kontraktsforhold og valgte å be om profesjonell hjelp fra Uniweb. Nå er alt på plass takket være en svært imøtekommende, tjenestevillig og kvalifisert kunderådgiver. Med det sammenligningsgrunnlag jeg har fra ulike forretningsforhold, kommer Uniweb og Ida på topp!
MVH Kai Wiggo Glemmestad

January 15, 2025

Hei Kai Wiggo,

Tusen hjertelig takk for så fin og detaljert tilbakemelding.
Dette varmer virkelig å høre.
Det hadde ikke gått så smidig uten forarbeidet ditt, så gi deg selv også en klapp på skulderen.

Hører fra deg om det skulle være noe annet.
Ha en super dag videre og en god helg.😊

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look