Vagnhallen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Antagligen Sveriges bästa box! En Crossfit box som har allt du kan önska dig och lite till. Här finns möjlighet både för nybörjare till mer vana atleter. Började själv här som nybörjare men tack vare... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt enkelt den bästa upplevelsen jag någonsin har haft på en träningsanläggning. Stämningen, människorna och tränarna! Har tränat där i 5 år och kunde inte ha förväntat mig en bättre miljö. Den oms... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Från första stund jag klev in på VH…

Från första stund jag klev in på VH kände jag mig välkommen av alla! Förutom att träningen är professionellt utförd av super coacher är hela communityn som finns på VH i världsklass! Tyvärr pga knäprotes kan jag inte längre träna o utföra crossfit i den mängd jag önskar. Om inte detta hänt hade jag stannat kvar och fortsatt träna på VH!!!

May 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Otroligt kunniga och engagerade…

Otroligt kunniga och engagerade "instruktörer", alla är väldigt välkomnande och man kommer snabbt i i gemenskapen i boxen. Man går går dit och tränar tungt sen lämnar man boxen något euforisk (runners high).. Kan rekommendera Vagnhallen till alla som vill komma igång med träning, gammal som ung!

February 4, 2025

Träningspassen passar mig perfekt

Träningspassen passar mig perfekt. Jag är med i seniorpasset och vissa muskler har börjat bli sega med åren och gubbstönen när man reser sig i soffan har blivit högre. Efter att ha tränat i 8 veckor märker jag en väsentlig skillnad. Vi är ett underbart gäng och den sociala samvaron är en väldigt viktig ingrediens. Och sedan har vi världens bäste tränare i form av Chrille 💪❤️

June 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det blir inte bättre än så här.

Det första som slår en är såklart ytorna och möjligheterna det ger. Sen ser man att det finns all utrustning man behöver och allt i både toppklass och toppskick. Schemat är generöst, programmeringen är genomtänkt och proffsig. Utöver det vanliga crossfitschemat finns också en uppsjö specialklassser för den som vill förbättra gymnastiken, olympiska lyft, sin styrka eller rörlighet. Oavsett typ av pass anpassas dom efter nivån på varje deltagare. Det här räcker gott och väl, men coacherna förtjänar en extra shout out! Nivån på dom är skyhög, dom ser var och en och anpassar både övning och pedagogik efter varje individs nivå, förutsättningar och behov. Dom håller alla en skyhög klass på sitt jobb och tillför alla sin personliga prägel. Ansvariga för boxen är superproffs i service och kommunikation.

June 1, 2024

Kunniga

Kunniga, engagerade och ren träningsanda. Så otroligt bra anläggning och team!

March 20, 2024

Bästa boxen

Kan varmt rekommendera Vagnhallen Crossfit! Kompetenta och hjälpsamma coacher, fräsha och rymliga lokaler, välkomnande stämning, variation av pass och passar dig som tränat länge lika väl som nybörjare. Är så glad att jag hittade till Vagnhallen 🤩💪

January 16, 2024

Världens bästa box!

Världens bästa box!
Vi har varit på många boxar runt om i världen och återvänder alltid till Vagnhallen med ett leende på läpparna. Vi har världens bästa box 👌🏻👌🏻👌🏻 och de bästa coacherna 💪🏻💪🏻💪🏻

January 13, 2024

Bästa boxen - i världen?

Tillsammans med Wanderlust på Bali är Vagnhallen den bästa box jag tränat på - i världen😉💪 Stark community där ALLA är välkomna från dag1, välutbildade & erfarna & positiva coacher som gör varje besök/pass till en energikick, ordning & reda med utrustning på rätt plats & rengjord & klar till nästa atlet, fullt utrustat med ALLT som skapar förutsättningar för grym, varierad träning. ”Tone from the top” med Coach/Ägare Sharam som själv brinner för mångsidig träning, utveckling & att alla ska få plats & må bra - helt enkelt magiskt🙏
KOM OCH LEK! 💪👊

January 13, 2024

Världens bästa box

En crossfit box som erbjuder allt och lite till. Den bästa boxen helt enkelt. Fick möjligheten att träna här under julen och kände mig varmt välkommen. Det finns gott om plats, allt man önskar sig av utrustning och fantastiska coacher och medlemmar.
Kan verkligen rekommenderar Vagnhallen.

December 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vagnhallen CrossFit är en speciell…

Vagnhallen CrossFit är en speciell plats. Fantastiskt kompetenta coacher och en otrolig gemenskap mellan medlemmarna. Jag är så tacksam för att jag valde att börja träna CrossFit just på Vagnhallen. Här har jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv, min träning och träffat så många fina människor genom åren ❤️

December 22, 2023

Bästa stället

Hit åker man inte för att göra av med energi - hit åker man för att fylla på! Man dyker upp och sen har man helt plötsligt svettats, flåsat, lyft något tungt och skrattat i en timme. Allt tack vare den fantastiska kultur och gemenskap som coacher och medlemmar skapar tillsammans!

December 15, 2023

obeskrivligt bra

På vagnhallen behöver man inte förlita sig på motivation. Coacherna, miljön, medlemmarna, ja precis allt på vagnhallen får en att vilja träna där dag efter dag, vecka efter vecka, oavsett vad! Vagnhallen tillhör på riktigt topp 3 av de bästa sakerna som hänt mig i livet! ☺️

December 14, 2023

Bästa boxen

Bästa boxen! 😍 Oerhört kunniga och engagerade coacher och välutrustad box med skön atmosfär 👌

December 14, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look