Väldigt bra yrkesskola. jag studera till VVS-montör och är mycket nöjd. skolmiljön är utmärkt och lärarna är duktiga och engagerade i sin undervisning. Jag är väldigt tacksam av Movant som har star... See more

See what reviewers are saying
Går på Movant i Lund, installationsel. Enda anledningen till att det inte blir full pott är att framförhållningen med schema kan vara bättre. Lärarna vi haft hittills är svinbra, trevliga och måna o... See more
Går utbildningen bygg, med inriktning trä. Och jag har bara positiva saker att säga. Det är väldigt kunniga lärare dom är måna om oss elever och ser till att vi alla trivs, mår bra, och att det funka... See more
Company details
About Movant
Written by the company
Movant – från jobbdröm till drömjobb
Movant tror på att varje människa kan ta ett nytt steg – oavsett bakgrund eller väg dit. Vi vet att kunskap är en kraft som förändrar liv, öppnar dörrar och bygger samhället. Därför för vi hantverket vidare till framtidens medarbetare.
Vi erbjuder praktiska, verklighetsförankrade utbildningar inom:
- Bygg och anläggning
- El och energi
- VVS och fastighet
- Fordon och transport
- IT och nätverk
- Industriteknik
Oavsett om du står långt från arbetsmarknaden eller vill ta ett steg vidare möter vi dig där du är. Våra engagerade och hantverkskunniga lärare guidar dig genom utbildningen, ger dig mod att våga och kunskap att lyckas. Hos oss får du en trygg väg framåt – steg för steg
Vi erbjuderKomvux, arbetsmarknadsutbildningar, YH-utbildningar och företagsutbildningar, alla utvecklade tillsammans med branschen. Därför följer våra utbildningar gällande yrkesstandarder och rustar dig med de kompetenser arbetslivet efterfrågar.
Som ISO 9001- och ISO 14001-certifierad aktör står vi för kvalitet, ansvar och långsiktighet. Tillsammans med företag och organisationer stärker vi Sveriges framtida yrkeskompetens.
Hos Movant får du möjligheten att förändra riktning, förverkliga drömmar och ta dig in i branscher som bygger Sverige.
Movant – från jobbdröm till drömjobb.
Contact info
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Det kvittar vad dom gör inget fungerar…
Det kvittar vad dom gör inget fungerar orkar inte räkna upp alla saker när man inte ens kan få ett schema som funkar
Väldigt bra yrkesskola
Jag är väldigt tacksam av Movant som har startat denna yerkesskola med olika utbildningar och skapat möjligheter för vuxna.
Jag rekommenderar starkt!
Uppsala
Movant i Lund
Går på Movant i Lund, installationsel.
Enda anledningen till att det inte blir full pott är att framförhållningen med schema kan vara bättre. Lärarna vi haft hittills är svinbra, trevliga och måna om oss. De tar ingen dumheter men går att resonera med - precis som det ska vara.
Kan absolut rekommendera Movant i Lund. Rektorn är enkel att komma i kontakt med och är synlig i verksamheten.
VVS tekniker- Bromma
Utbildningsmaterialet är ganska omfattande och välstrukturerat. Lärarna har stor erfarenhet inom sitt område och arbetar tillsammans med ledningen målmedvetet för att utveckla verkstaden så att det i hög grad efterliknar verkliga arbetsförhållanden.
Självständigt? Ja. Men uselt dessvärre
Att det är en självständig kurs/skola förstod jag. Men det är uselt hur lite lärarna bryr sig. Ingen har koll på något eller någon och verkar inte heller bry sig om hur det går för eleven. Man hör aldrig ett ”bra jobbat” utan det känns som alla är där för att de måste…
1 månad
Jag har gått här i ungefär en månad. Väldigt kunniga och sköna lärare, snäll personal och bra undervisning i form av blandad teori och givande praktiska delar.
Jag ser att det antingen är 5 stjärnor eller 1 stjärna. (Jag går på Movant Uppsala som förtydligande)
Ja gick fordon i Halmstad
Ja gick fordon i Halmstad! Lärarna var otroligt bra! Särskilt den ena läraren! Han kommer ja aldrig glömma!
Jag älskar att at arbeta som lärare.
Jag älskar att at arbeta som lärare och för Movant. Att jag ger fyra stjärnor istället för fem är för at det finns alltid rum för förbättring. Det finns inget som är helt perfekt. I så fall skulle vi stänga och gå hem. Allt förändras och det måste även Movant göra.
Bästa personalen någonsin
varning dålig skola
jag går vvs på movant jag tycker det är en värdelös skola.
lärarna har ingen kommunikation mellan varandra de har ingen bra grund på hur de ska sköta/planera vardagarna
De sa att man skulle få schema för varje veckan men när man frågar om det så säger lärarna att man ska komma in på morgonen o leta upp vart ens klass är.
Min mentor har inte ens koll på vem som är vem eller vilken kurs man har.
Lärarna försvinner konstant ifrån lektiornerna. En av lärarna e sjukt otrevlig och lägger jätte dryga komentarer .
Man får sitta i för stora grupparbeten o montera saker så 2 pers jobbar o 5 sitter o ba glor verkstaden är också jätte liten
Man får material inför prov 2 dagar innan provet eller så får man medelande att det är prov en dag innan så man inte har tid att plugga.
Verkar som att skolan bara tänker på pengar för de tar in för många elever an vad de kan hantera med så få lärare som de är.
man får ingen hjläp när man går till lärarna med ett problem istället för att komma på en lösning eller hjälpa så verkar de skita i de o säger att de inte finns nå lösning
jag skulle absolut inte rekomendera denna skola o varnar alla som överväger o söka till någon kurs hos dem GÖR INTE DET skolan e helt hopplös
Bra utbildning inom lager och logistik
Jag studerar Lager och terminal på Movant i Malmö och trivs väldigt bra. Lärarna är hjälpsamma och undervisningen känns både praktisk och relevant. Jag kan varmt rekommendera Movant till alla som vill jobba inom lager och logistik.
Är det en skola?
Skoledningen bytas ut tre gånger under tiden som man går i skolan. Så kallade utbildade lärare, kurator, rektorer och syv. Är ju vad den svenska standarden står för idag. Man frågar om möjligheter och förståelse. Men man får problem med csn och ingen vill hjälpa dig med problemen. Undvik skolan ifall du vill ha bra möjligheter i framtiden
Tycker min utbildning har gått bra…
Tycker min utbildning har gått bra änsålänge och jag är väldigt nöjd!
Bra lärare som hjälper till med allt…
Bra lärare som hjälper till med allt och dom visar att dom vill att vi ska lyckas i utbildningen!
Lager och Terminal
Jag går just nu Lager och Terminal och jag hade förväntat mig flera lärarledda lektioner, men hittills har vi mest suttit själva med en massa uppgifter.
Nu när jag börjar bli färdig med den första delen så sitter jag mest och glor.
Förhoppningsvis blir det bättre.
Det viktiga är att det leder till…
Det viktiga är att det leder till arbete i slutet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.