ÄLÄ OSTA TÄSTÄ YRITYKSESTÄ
Edit heinä-syyskuu/24; Kuluttaja-asiamies katsoi kenkienpalautuksen olleen sen verran haastavaa ja minulta ovelasti sen mahdollisuus kun vietiin, niin tämä asia kääntyi edukseni. Vamsko alkoi kuitenkin 5kk päätöksestä laittamaan minulle viestiä.
Uhkaavat laittaa kenkien laskun perintään, vaikka tässä on maksuvälittäjä laskuttajana ja he mitätöivät laskun jo tuolloin 5kk sitten. En uskalla ostaa heiltä enää, vaikka uudistuvatkin brändinsä.
Miinus myös aspan käytöksestä ja laittamista viesteistä, ne ovat olleet erittäin epäkohteliaita ja epäammattimaisia. Ihankuin minua olisi syytetty jostain vaikka he itse tasan tiesi, että asia oli sovittu jo. Valehtelivat, että he olivat Klarnaan olleet yhteydessä, ja sieltä varmistunut, että Klarna oli ilman heidän lupaansa hyvittänyt laskun edukseni. Otin Klarnaan itsekin yhteyttä ja he sanoivat, että asia ei ole näin ja että mikäli yritys yrittää karuta kenkiä, jätän viestit huomiotta ja pyydän heitä olemaan tarvittaessa oikeasti Klarnaan yhteydessä.
Alkup. teksti: Tilasin kengät jotka halusin vaihtaa pienempään. Otin yhteyttä palautusajan sisällä kysyäkseni saisinko kokeilla myös pienemmät. Pienempiä ei ollut ja asiakaspalvelu hiljeni siksi aikaa, kunnes minun palautusaikani oli mennyt, minulle vastattiin vasta palautusajan umpeenmenon jälkeen, että en voi palauttaa kyseisiä kenkiä, koska aika meni umpeen. Kun olin ollut Vamskoon yhteydessä, olin tuonut hyvin selvästi esiin sen, että kengät ovat isot, haluan vaihtaa, tiedustelin onko varasto täydentymässä lähiaikoina, jotta osaisin palauttaa kengät ajallaan ja tilata sitten pienemmät kengät.
Vamsko ei tule yhtään vastaan siinä, että heillä oli hidas asiakaspalvelu. Heillä meni 3vrk vastata minulle, jolloin palautusaikani kerkesi mennä umpeen ja tällöin tosiaan en enää saanut palauttaa kenkiä. Joustavaa palvelua ei täällä tunneta.
Minun mielestäni ei ole reilua kauppiaalta olla näin huolimaton ja maksattaa siten asiakkaalla koko lysti. Nyt minulla on kengät jotka ei mene edes sukkien kanssa ja joudun maksamaan näistä aikalailla 190€
En valitettavasti voi suositella kyseistä kauppaa kenellekkään, tuntuu niin epätodelliselle, että kotimainen yritys voikin olla näin joustamaton, epäammattimainen.
Jos haluat ostaa kotimaista ja saada laatua, sekä hyvän mielen ostokokemuksen jälkeen suosi oikeasti kotimaisia kenkävalmisajia, jotta tälläiset halvalla tuottavat massakenkiä valmistavat yritykset ei vie pientuottajien tilaa. Esim: Palmroth, Aaltonen, Janita, Kuoma, Jalas, Pomar #ekologisuus #kotimaisuus
October 24, 2023
Unprompted review