Vangietema

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

1 ster is het minimum om een review te schrijven, maar mijn beoordeling is eigenlijk -5. Vieze vuile oplichters zijn deze zgn 2 dames. Midden februari wat besteld en nog niets ontvangen, allee... See more

Rated 1 out of 5 stars

Eigenlijk 0 sterren. Medio februari een trui besteld, nog niks ontvangen en ook geen mogelijkheid om te mailen. Dus: vooral niks bestellen via deze site!

Contact info

Dit bedrijf bestaat niet

Dit bedrijf bestaat niet. Het zijn oplichters!!!!!!! Eerst was het van Gietema in Arnhem, nu is het weer van Houten in Amsterdam. Niet bestellen!!!!!!!!!!!!! Je ontvangt niets en je bent jouw geld kwijt!

February 19, 2026

Eigenlijk 0 sterren

February 16, 2026

Voelt zich besodemieterd

En ook ik zit al maanden te wachten op truien die ik besteld heb! Afgelopen week een vraag gegeven als antwoord op een email die ik gestuurd, met de vraag waar mijn bestelling blijft! Wat denk je geen antwoord eigenlijk had ik 5 rode sterren willen aanklikken maar dat lukt me niet

March 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jammer dat ik geen nul sterren kan…

Jammer dat ik geen nul sterren kan geven…ongelofelijk slecht bedrijf.
Ik bestelde een trui.Heel lang moeten op wachten.Telkens mails met excuses.Die trui was veel te groot naar gelang de maat en ik vroeg een retouradres.Tot op heden nog niets ontvangen..onwettig!Ik probeer mijn geld terug te krijgen via chargeback…afwachten.Tip:koop hier nooit.Zo verschenen ze altijd op Instagram..,nu niet meer te zien

February 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

20 feb.een vest besteld 39,95 ,niks…

20 feb.een vest besteld 39,95 ,niks gekregen.
Alleen 1 mail over vertraging bla bla.Toen ik op de rekening keek zag ik dat de betaling via whop ging.
Ik heb ze gemaild en ze zouden voor mij bemiddelen.Gisteren 23 maart stond mijn geld weer op de rekening Top Whop.

February 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wat een oplichters die twee dames heb…

Wat een oplichters die twee dames heb zeker 6 weken geleden een trui besteld kreeg steeds een mailtje over vertraging en dan zeggen als het niet binnen 7 dagen geleverd wordt laat het weten. Heb getracht een e-mail te sturen geen antwoord en is nu uit de lucht gehaald had wel vooraf betaald

March 20, 2026

Opruiming / alles moet weg / maar niet heus💬

hetzelfde laken ‘n pak, ‘prachtige trui’ met ‘n ingebreide kat 70% korting / opruiming besteld/ voor nu €39,95, vooraf betaald met iDeal❗️Hoezo wachten 👉 op levering als een voorraad ‘opgeruimd’ moet worden?!Koper(s) weliswaar aan het lijntje houden / duurt nog even, rekening houden met nog ‘n weekje … etc. etc,
Kan ons het schelen (denken zij) geld is weer opgestreken/ tikt lekker door/ macht van het getal / slapend rijk worden / that’s it. 👉 om vervolgens van de aardbol te verdwijnen 🫠 : 2 collega’s van Gietema Arnhem met naam & faam, maar niet heus!
jarenlang ‘n vertrouwd adres daar !? Pleur op ..
dit moet niet kunnen/mogen .. please help ❗️

March 20, 2026

Wat een oplichters!

Wat een oplichters! Hier ook een trui begin februari besteld, gemaild dat ik deze nog niet had ontvangen en kreeg ook de uitvlucht dat er vertraging was.. geen trui en weg geld.. 😡😡

February 2, 2026

Trui besteld in februari

Trui besteld in februari. Nog steeds niet ontvangen. Volgens bezorger wel geleverd. Echter geen bewijs hiervan.
Mailen naar Gietema helpt niet. Ze reageren niet. Helaas betaald maar geen trui. Slechte zaak.

March 13, 2026

Trui besteld en betaald

Trui besteld en betaald, wel ontvangen, maar de trui was lang niet zo mooi als het plaatje, en was veel te groot. Wilde het retour sturen, maar kreeg bericht dat dit niet kon omdat de trui in de reclame was. Heb dit nagekeken maar nergens staat dat spullen die zijn afgeprijsd niet retour kunnen. Heb ze hierover een paar keer gemaild, maar er komt geen reactie meer van deze oplichters/boeven.

March 12, 2026

Oplichting

Ook ik ben er ingeluisd trui besteld en nooit gekregen na de reviews te hebben gelezen denk ik niet dat ik ze nog toe gestuurd krijg. mooie oplichters zijn het.

February 8, 2026

OPLICHTERS zijn het!

Ook ik ben erin getrapt door deze schurken.
Zelfs 2 truien besteld....echt dom van mij om niet eerst de reviews te lezen....de website zag er zeer betrouwbaar uit.
Mail retour is natuurlijk onbestelbaar. Op advies ga ik aangifte doen.

March 10, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look