Jimmy er et af de mest uselviske mennesker! Har hørt han også vil lave noget for politiet! Wow... kæmpe respekt og jeg ville ønske at vores forsvarsminister ville belønne dette arbejde med en porti... See more
See what reviewers are saying
Alt hvad jeg har haft med veterankortet.dk at hører, har ALTID været meget positivt. Derudover er det et kæmpe stort stykke arbejde der bliver lagt i det...til gavn for alle veteraner. Har selv brugt... See more
Faktisk ville jeg give 5 stjerner men der skal være plads til forbedringer.
Company details
Written by the company
Veterankortet.dk samler rabatter og fordele for danske veteraner og er en ikke- politisk, non-profit organisation skabt 2018. Firmaerne har alle valgt at anerkende Danmarks udsendte ved at give rabatter til kortholdere af veterankortet. For at opnå flere samt bedre fordele og tilbud til Danmarks veteraner skal man oprette en bruger på Veterankortet.dk, således at virksomhedernes rabatkoder og lign. kun tilfalder veteraner.
Denmark
- veterankortet.dk
No history of asking for reviews
Blevet rigtig godt efter hånden 👍❤🇩🇰
Når ingen gør noget
Når ingen gør noget, slår Jimmi til og gør nogle ting i livet lidt lettere for os.
Det manglende bare.......
Gennem de sidste par år har Veterankortet.dk gjort mere for at opnå gunstigere vilkår for Danmarks veteraner, end det politiske niveau i forbindelse med tilsvarende ordning. Veterankortet blev uddelt til danske veteraner med henblik på at vise en særlig anerkendelse i forhold til at dokumentere sin status. Imidlertid udeblev handling bag intentionen. Denne handling har Veterankortet.dk stået for. Nu har veteraner mulighed for at anvende veterankortet til andet end at skrabe is af forruden. Nu mangler vi blot at endnu flere virksomheder og organisationer i Danmark står bag deres veteraner og støtter i at få flere og bedre rabatter og gunstige vilkår for vores veteraner (derfor overskriften).
Tak til de ildsjæle, som arbejder for bedre vilkår og skaffer gode aftaler i hus, og tak til de virksomheder, som tager ansvar og begunstiger veteraner med rabatter og gode ordningen, uanset størrelse og omfang, lidt har også ret.
Fine rabatter rundt omkring.
Fedt der er nogen der ligger så meget…
Fedt der er nogen der ligger så meget arbejde i, at hjælpe andre mennesker
Super initiativ
Super iniativ
God anerkendelse og mange siger tak for…
God anerkendelse og mange siger tak for indsatsen når man viser kortet!
Gode mennesker bag kortet
Gode mennesker bag kortet!
Kortet virker efter hensigten 👍👍
Godt arbejde for en god sag.
Kanon initiativ
Kanon initiativ - en masse af gode rabatter og godt med opdateringer og løbende tilbud og aftaler ! 👍💪
Faktisk ville jeg give 5 stjerner men…
Faktisk ville jeg give 5 stjerner men der skal være plads til forbedringer.
Godt tiltag med gode rabatter.
Der burde være nogle flere stjerner.
jamen giver det ikke sig selv at når…
jamen giver det ikke sig selv at når der bliver gjort noget for veteraner så skal det støttes, ydre mere er det jo også godt for veteranerne de kan få en smule anerkendelse i form af en rabat på lidt ting
Overskud til at hjælpe andre veteraner
Overskud til at hjælpe andre veteraner, et fantastisk stykke arbejde.
Dejligt at nogen gør et stort arbejde