Vindunor A/S Reviews 38

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rådgivning og kvalitet går hånd i hånd – det er vores klare oplevelse af Vindunor i Hjørring. I forbindelse med en gennemgribende renovering skulle vi have nye vinduer og døre til en ældre villa.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde trælse problemer med vort vindue i soveværelset. Tømreren fra Vindunor har løst det med bravour. Tak for en fin service. Vi anbefaler Vindunor på det kraftigste.

Rated 4 out of 5 stars

Igennem vores tømmer Lillebælt køkken og vinduescenter, fik vi et godt tilbud på 5 nye vinduer, fra vindunor, Pæne og stilrene. Der var dog en ridse i det ene glas, vores tømmer skrev til vindunor... See more

1. Window Supplier
  2. Door Manufacturer

Written by the company

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik - med rødder tilbage til 1976. Fabrikken er 24.000 m2 og er beliggende i Hjørring og Linderum, Nordjylland. Vi beskæftiger over 170 medarbejdere og producerer mellem 1200-1600 elementer om ugen. Vinduer og døre fra os udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet. Vores produkter forhandles kun gennem tømrere og fagfolk, ikke direkte til private, hvilket sikrer høj faglighed og den bedste vejledning. Vindunor A/S ejes af Henrik Sørensen og hans 3 børn. Casper er ansat som kommerciel direktør, Caroline arbejder i logistik og Mikkel er i intern salg. Vores vinduer og døre forhandles af professionelle håndværkere.

4.5

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og…

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og døre.

March 6, 2023

Hej Lars
Det er vi meget kede af at få en sådan melding, kan du/vil du være mere præcis så vi kan løse problemet.
ring gerne på 30 555 888
Henrik Sørensen
Vindunor

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og…

Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og døre. Har fået dem justeret virkelig mange gange.
Heller ikke en special hjælpsom kundeservice.

January 15, 2023

Hej Gitte
Det er bestemt ikke hvad vi ønsker at stå for, så kan jeg få dig til at kontakte mig direkte på hs@vindunor.dk eller 30555888

Henrik Sørensen
Direktør

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået en utrolig fin hjælp til at…

Vi har fået en utrolig fin hjælp til at vælge de rette vinduer, farver mm. af en meget tålmodig medarbejder. Leveringen gik fuldstændigt som planlagt og vi har fået de smukkeste vinduer :)

January 24, 2023

Hej

Mange tak for, at du har taget dig tid til at lave denne flotte anmeldelse.

Dejligt, at du føler dig godt hjulpet af vores kundesupport. Det er jo det, vi er der for. Også godt at høre, at levering sker som aftalt.

Mathilde, Vindunor

Rated 5 out of 5 stars

Vi har monteret hundredevis af…

Vi har monteret hundredevis af elementer hos vores kunder hos AS Tømrer de sidste par år. Alle med stor tilfredsheds. Hvis der er det mindste problem kommer de hurtigt og fikser det.

December 31, 2022

Tak for dine fine ord.
Jeg vil straks give dine roser videre.

Med venlig hilsen, Mathilde - Vindunor.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har handlet med vindunor i mange år.

Vi har handlet med vindunor i mange år.
service, kvalitet, pris og leveringstiden har altid været
til UG. vi kan anbefale andre at handle døre og vinduer ved vinduenor.
Vh. Mads, Djurs byg aps

January 17, 2023

Hej
Tusind tak for, at du har taget dig tid til at lave denne flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du både sætter pris på vores produkter og servicen omkring dem.

Vi er også meget glade for samarbejdet.

Med venlig hilsen, Mathilde Vindunor.

En trofast leverandør....

Vindunor har nogle af markedets bedste og mest kompetente sælgere. De holder hvad de lover og levering sker ALTID til aftalt tid.
Jeg bruger Vindunor som leverandør i min tømrervirksomhed og er glad for at have en trofast leverandør på dette område.

December 7, 2022

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for samarbejdet og vi i teamet ser frem til at fortsætte den gode service.

Med venlig hilsen Mathilde, Vindunor

Rated 5 out of 5 stars

Vi/jeg har nu gennem en årrække handlet…

Vi/jeg har nu gennem en årrække handlet med først Glaseksperten og nu Vindunor.
Der er kun positivt at berette.
1. Konkurrencedygtige priser.
2. Levering til tiden_altid.
3. Nemme og ligetil af ordre hos.

December 19, 2022

Hej Kim

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid på at beskrive, hvorfor samarbejdet fungerer godt for dig.

Mathilde, Vindunor

Kundeservice i verdensklasse!

Holbæk 16/12-2022

Kundeservice i verdensklasse!
Imødekommende medarbejdere, der yder en særdeles god indsats.

December 15, 2022

Hej Thomas.

Mange tak for den flotte anmeldelse og ros til os.

Vi er meget glade for at høre, at du har gode oplevelser med vores produkter og vores service.

Var med hele vejen.

Vi fik hurtigt en konsulent, Finn, ud til at hjælpe os med ideer og opmåling på vores udestue. Derfra kom papirarbejdet som bestod af tegninger på det vi var blevet enige med konsulenten om, tilbuddet, hvornår de kunne leverer, og hvordan det ville blive leveret. Alt kom hurtigt, som perler på en snor.
Selve elementerne er rigtig flot produceret, og da en af vores venner er tømrer/snedkermester, og han var meget imponeret over deres finish, så glædede vores valg af Vindunor os ekstra meget.
Vi vil give hvert led i dette firma, konsulenten, administrationen, dem der har stået for produktionen, hver 5 stjerner.
Det hele kørte bare på skinner.

May 16, 2022

Hej Karin.
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Jeg giver straks din besked videre til kollegaerne på fabrikken, og jeg ved de alle bliver glade og stolte. Tak.

Connie, Vindunor

Kvalitet til tiden

Vi har flere gange brugt Vindunor og senest ordret flere vinduer og døre til helt hus. Der går ikke lang tid fra forespørgslen fremsendes til tilbud kommer. Ordre bekræftes indenfor meget kort tid og levringstiden overholdes altid.
Produktet er i ordren og altid uden fejl.

December 12, 2022

Hej Henrik
Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt du er tilfreds med hele forløbet, fra tilbud til det færdige produkt.

Connie, Vindunor

Rated 5 out of 5 stars

Høj kvalitet og service i højsædet

Høj kvalitet og service i højsædet. Virkelig en god oplevelse og købe vinduer til hele huset her. Kan virkelig kun anbefales. Der er tænkt på alle detaljerne når man bestiller ved vindunor👍👍

December 4, 2022

Hej Henrik
Tak for din fine anmeldelse.
Dejligt du har haft en god oplevelse, både med vores vinduer og vores service. Vi gør os umage og det er dejligt, når det også bemærkes.

Connie Krogh, Vindunor

Rated 5 out of 5 stars

Vindunor har et godt produkt

Vindunor har et godt produkt, de er løsningsorienteret, de kommer med gode input, og de yder en god service. Vi har kun gode erfaringer med Vindunor.
Anders Fjordbak Byg A/S

December 11, 2022

Hej Anders.

Mange tak for den flotte anmeldelse og ros til os.

Vi er meget glade for at høre, at du og I har gode oplevelser med vores produkter - service og vores fælles løsninger .

Jannie, Vindunor

Rated 5 out of 5 stars

God og venlig kundeservice med høj…

God og venlig kundeservice med høj faglig rådgivning.

Jeg havde brug for nye vinduer og døre, da jeg tidligere har fået de gode kvalitetsprodukter fra Vindunors fabrik.

November 9, 2022

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Elementerne kom til tiden og kvaliteten…

Elementerne kom til tiden og kvaliteten var i top :-)

October 11, 2022

Hej Lars Bo

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både kvalitet og service på din ordre.

Rated 2 out of 5 stars

Dørkarm er bredere for oven end de er i…

Dørkarm er bredere for oven end de er i bunden, hvilket så betyder at døren går på nederste låseblik når den lukkes,

October 26, 2022

Hej Johnny.

Tak for din anmeldelse

Vil du kontakte os på tlf.98921583, så kan vi finde din sag frem og se nærmere på den så vi kan få det løst.

Take a closer look