Rådgivning og kvalitet går hånd i hånd – det er vores klare oplevelse af Vindunor i Hjørring. I forbindelse med en gennemgribende renovering skulle vi have nye vinduer og døre til en ældre villa.... See more
Company replied
Vi havde trælse problemer med vort vindue i soveværelset. Tømreren fra Vindunor har løst det med bravour. Tak for en fin service. Vi anbefaler Vindunor på det kraftigste.
Company replied
Igennem vores tømmer Lillebælt køkken og vinduescenter, fik vi et godt tilbud på 5 nye vinduer, fra vindunor, Pæne og stilrene. Der var dog en ridse i det ene glas, vores tømmer skrev til vindunor... See more
Company replied
Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik - med rødder tilbage til 1976. Fabrikken er 24.000 m2 og er beliggende i Hjørring og Linderum, Nordjylland. Vi beskæftiger over 170 medarbejdere og producerer mellem 1200-1600 elementer om ugen. Vinduer og døre fra os udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet. Vores produkter forhandles kun gennem tømrere og fagfolk, ikke direkte til private, hvilket sikrer høj faglighed og den bedste vejledning. Vindunor A/S ejes af Henrik Sørensen og hans 3 børn. Casper er ansat som kommerciel direktør, Caroline arbejder i logistik og Mikkel er i intern salg. Vores vinduer og døre forhandles af professionelle håndværkere.
Ålborgvej 86, 9800, Hjørring, Denmark
Replied to 50% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og døre.

Reply from Vindunor A/S
Rigtig dårlig kvalitet af vinduer og døre. Har fået dem justeret virkelig mange gange.
Heller ikke en special hjælpsom kundeservice.

Reply from Vindunor A/S
Vi har fået en utrolig fin hjælp til at vælge de rette vinduer, farver mm. af en meget tålmodig medarbejder. Leveringen gik fuldstændigt som planlagt og vi har fået de smukkeste vinduer :)

Reply from Vindunor A/S
Vi har monteret hundredevis af elementer hos vores kunder hos AS Tømrer de sidste par år. Alle med stor tilfredsheds. Hvis der er det mindste problem kommer de hurtigt og fikser det.

Reply from Vindunor A/S
Vi har handlet med vindunor i mange år.
service, kvalitet, pris og leveringstiden har altid været
til UG. vi kan anbefale andre at handle døre og vinduer ved vinduenor.
Vh. Mads, Djurs byg aps

Reply from Vindunor A/S
Vindunor har nogle af markedets bedste og mest kompetente sælgere. De holder hvad de lover og levering sker ALTID til aftalt tid.
Jeg bruger Vindunor som leverandør i min tømrervirksomhed og er glad for at have en trofast leverandør på dette område.

Reply from Vindunor A/S
Vi/jeg har nu gennem en årrække handlet med først Glaseksperten og nu Vindunor.
Der er kun positivt at berette.
1. Konkurrencedygtige priser.
2. Levering til tiden_altid.
3. Nemme og ligetil af ordre hos.

Holbæk 16/12-2022
Kundeservice i verdensklasse!
Imødekommende medarbejdere, der yder en særdeles god indsats.

Reply from Vindunor A/S
Vi fik hurtigt en konsulent, Finn, ud til at hjælpe os med ideer og opmåling på vores udestue. Derfra kom papirarbejdet som bestod af tegninger på det vi var blevet enige med konsulenten om, tilbuddet, hvornår de kunne leverer, og hvordan det ville blive leveret. Alt kom hurtigt, som perler på en snor.
Selve elementerne er rigtig flot produceret, og da en af vores venner er tømrer/snedkermester, og han var meget imponeret over deres finish, så glædede vores valg af Vindunor os ekstra meget.
Vi vil give hvert led i dette firma, konsulenten, administrationen, dem der har stået for produktionen, hver 5 stjerner.
Det hele kørte bare på skinner.

Reply from Vindunor A/S
Vi har flere gange brugt Vindunor og senest ordret flere vinduer og døre til helt hus. Der går ikke lang tid fra forespørgslen fremsendes til tilbud kommer. Ordre bekræftes indenfor meget kort tid og levringstiden overholdes altid.
Produktet er i ordren og altid uden fejl.

Reply from Vindunor A/S
Høj kvalitet og service i højsædet. Virkelig en god oplevelse og købe vinduer til hele huset her. Kan virkelig kun anbefales. Der er tænkt på alle detaljerne når man bestiller ved vindunor👍👍

Reply from Vindunor A/S
Vindunor har et godt produkt, de er løsningsorienteret, de kommer med gode input, og de yder en god service. Vi har kun gode erfaringer med Vindunor.
Anders Fjordbak Byg A/S

Reply from Vindunor A/S
God og venlig kundeservice med høj faglig rådgivning.
Jeg havde brug for nye vinduer og døre, da jeg tidligere har fået de gode kvalitetsprodukter fra Vindunors fabrik.

Reply from Vindunor A/S
Elementerne kom til tiden og kvaliteten var i top :-)

Reply from Vindunor A/S
Dørkarm er bredere for oven end de er i bunden, hvilket så betyder at døren går på nederste låseblik når den lukkes,