Vlizo Oslo

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Som andre skriver er varene av simpel kvalitet og svarer ikke til det som vises på nettet. Ikke handle på denne nettsiden!!!!! Dersom du vil returnere varen må den sendes til Kina på din regning. I ti... See more

Rated 1 out of 5 stars

Svindel på høyt plan. Varene svarte ikke til forventninger, fikk retur-skjema på mail fra Vlizo Oslo med instruks hvordan jeg skulle gå frem, måtte betale returfrakt til Kina (kr 438,-). Sendte sporin... See more

Rated 1 out of 5 stars

Egentlig 0 poeng. 1. Bestilte strikket, ull hettegenser, fikk nylon med påtrykt/foto mønster. 2. Komplisert returmetode - til China. Koster like mye i frakt som genseren, og ingen garanti for at... See more

Rated 1 out of 5 stars

HOLD DERE LANGT UNNA. Jeg var ikke fornøyd med varen og ville sende tilbake. De svarer ikke på min henvendelse om returetikett. Jeg ender opp med å betale retur selv med sporing. Pakken blir ikke mott... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Advertisement

Egentlig 0 poeng.

Egentlig 0 poeng.
1. Bestilte strikket, ull hettegenser, fikk nylon med påtrykt/foto mønster.
2. Komplisert returmetode - til China. Koster like mye i frakt som genseren, og ingen garanti for at jeg får pengene mine tilbake! STOLER IKKE PÅ DE!
3. Vanskelig å finne ut av hvem som selger, og hvem som skal betale meg tilbake.
4. Mange andre har samme erfaring med Vlizo.

= SVINDEL og BEDRAG

February 17, 2024

Scam

Scam. Samme nettbutikk som 100 andre kinabutikker. Selger plastikkbukser. Styr unna

January 24, 2024

Definitivt ingen stjerner her

Definitivt ingen stjerner her. Tok 18 dager med levering. Bestillingen kom hele veien fra Kina. Kvalitet på produktet var langt unna det den gir seg ut for å være ut i fra beskrivelsen. Ingen merker på produktet med opplysninger om produsent eller materiale. Om ikke hele butikken ren svindel så virker det veldig uproft og ikke seriøs.

January 18, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Leverer varer fra Kina som ikke er iht annonsering

Som så mange andre «Vlizo»-selskaper sender også disse produkter fra Kina, og dersom du ønsker å returner må du selv betale frakten - til Kina.

Varen jeg mottok stod på ingen måte til forventningene (eller reklamen, eller normale kvalitetskrav) så jeg ville styrt langt unna.

January 10, 2024

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look