VloerloodsXL Reviews 16

4. Window Treatment Store
  5. Wood Floor Installation Service
  6. Wood Floor Refinishing Service

Written by the company

Ben je op zoek naar een mooie vloer? Ga je verbouwen, bouwen of heb je een nieuwe woning gekocht? In onze 1.600 m² grote showroom in Heerde vind je een uitgebreide collectie PVC, laminaat en parket – van warme klassiekers tot de nieuwste interieurtrends. Wij denken graag met je mee en geven eerlijk advies, zodat je precies weet welke vloer past bij jouw stijl, wensen en budget. Samen kijken we naar kleur, materiaal en afwerking, en denken we mee over leggen, plinten en onderhoud. Zo krijg je een vloer die niet alleen prachtig oogt, maar ook jarenlang meegaat. Met scherpe prijzen, deskundige legservice en betrouwbare levering is VloerloodsXL dé plek waar kwaliteit, gemak en service samenkomen. Kom langs en ervaar het zelf, want een mooie vloer maakt je blij.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Fijn en betrouwbaar bedrijf.
Mooie zaak met ontzettend veel keus. Mocht wat staaltjes meenemen om thuis de juiste keus te maken.

Komen afspraken na. Vloer uitgezocht en inmeet afspraak gemaakt. Twee weken later werd de vloer bezorgd en kon een week daarna al gelegd worden ondanks dat het bijna kerstvakantie was.
Vloer is heel netjes gelegd.

December 23, 2025

Hallo Margot,
Wat een fijne review om te krijgen 🥰. We zijn hier heel blij mee. Dank je wel!
We vonden het leuk om dit te mogen doen.
We wensen je veel woonplezier op de nieuwe vloer 😊
Groetjes van Gert & Gerdien van Team VloerloodsXL

Rated 5 out of 5 stars

Betrokken, meedenkend en perfect geregeld, een bedrijf met hart voor de klanten!

Wat zijn wij dankbaar voor de hulp van Vloerenloods XL. Door een plotselinge verhuizing van onze moeder naar een ouderenzorgwoning moesten wij in korte tijd gordijnen en vloerbedekking regelen. Vanaf het eerste moment werden wij met ontzettend veel begrip, geduld en vriendelijkheid geholpen. De medewerkers zijn zeer beleefd, klantvriendelijk en denken actief mee in oplossingen. Ook de eigenaren zijn warm, betrokken en niets is hen te veel. Er wordt keihard gewerkt om alles op tijd en netjes voor elkaar te krijgen. Dag en nacht zetten zij zich in voor hun klanten. Het resultaat was perfect: alles is prachtig en vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt.
In een periode waarin alles snel en goed geregeld moest worden, hebben zij echt het verschil gemaakt. Wij kunnen Vloerenloods XL dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit én échte service.

February 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Hier gaan we weer naar toe!

Ruim een week geleden is er bij ons op zolder ruim 10 meter tapijt gelegd door VloerloodsXL.
We zijn erg tevreden, netjes gelegd, goed meegedacht, juiste prijs en we vinden dat de jongen die het tapijt heeft gelegd vakmanschap “hoog in het vaandel heeft staan”! Onze complimenten, erg tevreden!

December 18, 2025

Hartelijk dank voor deze mooie woorden 🥰! Veel woonplezier toegewenst ✨

Luisteren

Luisteren, meedenken en doen wat wordt beloofd. Geen gedoe, wel een prachtige vloer. Heel tevreden! Dank jullie wel, team VloerloodsXL

December 24, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat een fijne woorden, dank u wel 🥰. Veel woongeluk op jullie nieuwe vloer! Team VloerloodsXL Heerde

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn in omgang en goed advies

Heel fijn in omgang en goed advies , Ze hebben goede ideeën en in combinatie van een pvc vloer en akoestische panelen zit ik er leuk bij. Leuke winkel om inspiratie op te doen. Gerdien. Dank je wel

November 22, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat lief 😊! Dank je wel voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen! Veel woonplezier in jouw nieuwe woning en veel geluk en gezondheid voor de toekomst🍀 !
Gert & Gerdien VloerloodsXL Heerde

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden!
Een hartelijk ontvangst met koffie en een vriendelijk, vrijblijvend adviesgesprek over een nieuwe vloer. Een snelle levering én een mooie prijs!
Kortom; een aanrader om je vloer te kopen bij VloerloodsXL

November 13, 2025

Beste Familie van de streek,
Wat een fantastische review om te lezen. Dank jullie wel! 🧡
Geniet van jullie mooie vloer!
Gert & Gerdien VloerloodsXL

Toppers eerste klas,

Toppers eerste klas,
Zeer fijne ervaring daar ,waren altijd welkom veel koffie gedronken ,op alle manieren goed geholpen ,alles netjes gedaan van vloer tot gordijnen tot rolgordijnen , komen gauw nog een keer terug,al is het nu allen voor de gezelligheid ff praten en de koffie natuurlijk

July 17, 2025

Reply from VloerloodsXL

Beste Familie Bosch, we moesten lachen toen we dit lazen. Zo leuk dit! Wat een geweldige review, dank jullie wel! 🥰Wat leuk om te horen! De koffie staat natuurlijk altijd klaar, ook gewoon voor de gezelligheid! ☕🧡
Gert & Gerdien Team VloerloodsXL

Rated 5 out of 5 stars

Bij Vloerloods XL in Heerde hebben we onze PVC vloer + vloerbedekking besteld. Prima service; keurig op tijd geleverd en gelegd. We kwamen 3 pakken tekort die de volgende dag gratis in de avond werden gebracht. Top !

August 20, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat een mooie review, dank je wel🧡! We wensen jullie veel woonplezier in jullie nieuwe woning 🏡

Rated 5 out of 5 stars

Mooie pvc vloer , fijn bedrijf

Wij zij heel goed geholpen bij vloerloodsxl door Gerdien . Ze nam alle tijd voor ons . De pvc laminaatvloer extra brede plank is prachtig . Goede service en echt een aanrader!!

October 22, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat een ontzettend lieve woorden, dankjewel! 🧡 Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We wensen jullie veel woonplezier op jullie nieuwe vloer!
Groetjes Team VloerloodsXL Heerde

Rated 5 out of 5 stars

Samen met onze ouders zijn we bij…

Samen met onze ouders zijn we bij VloerloodsXL geweest om een vloer en raambekleding uit te zoeken voor hun nieuwe appartement. Gert en Gerdien namen echt de tijd voor ons, dachten mee en gaven eerlijk advies. We mochten stalen mee naar huis nemen en voelden ons heel persoonlijk geholpen. We zijn ontzettend blij met de keuze voor VloerloodsXL.

October 14, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat een lieve review, dank jullie wel! 🧡 Het was mooi om dit hele proces met jullie en jullie ouders te doorlopen. Hopelijk gaat het nieuwe appartement snel als een thuis voelen.

Tevreden klant

Ik ben heel goed geholpen met het uitzoeken van de vloeren, contact verliep altijd goed. Er word meegedacht en als het even nodig was werd er even meegekeken.
Ik ben meer dan tevreden!
Gert en Gerdien, nogmaals bedankt!

September 14, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat een prachtige review, dank je wel! 🌟 We vonden het erg leuk om je te helpen bij het uitzoeken van de vloer en zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat. We wensen je bovenal een fijn en warm thuis 🧡
Groetjes Team VloerloodsXL
Gert & Gerdien

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend fijn geholpen door Gert en…

Ontzettend fijn geholpen door Gert en Gerdien met onze probleemvloer. Met een zorgvuldig proces om onze droomvloer uit te zoeken kregen we echt het gevoel dat deze winkel het beste voor ons wilde. De ondervloer moest ook flink aangepakt worden en dat was geen makkie. We zijn ontzettend blij hoe dit uitgevoerd is en het eindresultaat is meer dan geweldig! Een dikke aanrader!

August 25, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat fijn om te lezen! 🧡 Dank voor jullie vertrouwen en de mooie woorden. Heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe vloer! ✨
Groetjes Gert & Gerdien VloerloodsXL Heerde

Vloerloodsxl

Na een slechte ervaring elders kwamen we bij dit bedrijf uit. Wat een mooi bedrijf. Bij binnenkomst straalde er veel warmte uit en Gerdien die mijn zoon en vriend heeft geholpen was erg betrokken bij ons verhaal en zeer kundig om ons van info te voorzien. Zij zorgde dat onze vloer zo spoedig mogelijk werd gelegd. Het is ook gelegd met veel vakmanschap. De mannen hebben goed werk afgeleverd. Ik raad iedereen dan ook aan om bij dit bedrijf te kijken als je een vloer nodig hebt. Echt top

August 22, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat een ontzettend lieve woorden, dankjewel! 🧡 Fijn dat alles naar wens is verlopen en jullie zo blij zijn met de vloer! Heel veel woonplezier gewenst! ✨
Team VloerloodsXL Heerde

Rated 5 out of 5 stars

Wat zijn we blij met onze nieuwe vloer

Wat zijn we blij met onze nieuwe vloer! En wat en goed bedrijf is de VloerloodsXl. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en werd er alle tijd genomen voor goede uitleg en advies.
Ook als je vlak voor de vloer gelegd werd nog vragen had kwam de eigenaar nog even langs om mee te denken en evt. oplossingen te bedenken. De jongeman Caben die de vloer kwam leggen is een echte vakman!! Het is zeker een aanrader om een vloer bij dit bedrijf te kopen!

August 18, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat een geweldige review, dank jullie wel! 🥰 We zijn heel blij dat jullie zo tevreden zijn met de vloer, het advies en het vakmanschap van Cabin. Heel veel woonplezier op jullie nieuwe vloer! Team VloerloodsXL Heerde

Wat en fijn bedrijf,

Wat en fijn bedrijf,
Heel lief mensen.
Dank jullie wel.

August 16, 2025

Reply from VloerloodsXL

Wat fijn om te lezen, bedankt voor jullie lieve woorden🧡! We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe vloer. Team VloerloodsXL Heerde

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb mijn zolder laten doen door…

Ik heb mijn zolder laten doen door Vloerloods en dit was een van de slechtste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Het werk was niet egaal, de beloofde plinten waren niet afgewerkt, en na de klus lag er overal rommel. Ondanks dat ik extra had betaald voor de levering, moest ik de materialen zelf naar de tweede verdieping brengen.

Toen ik een klacht indiende, stuitte ik op een onprofessionele en agressieve reactie. In plaats van mijn klacht serieus te nemen, werd ik bedreigd door de eigenaar. Zijn woorden, "Niet zo'n grote bek, want ik heb hier je adres," laten zien hoe zij omgaan met klanten die niet tevreden zijn. Het ergste was dat ze zelfs dreigden om negatieve reviews te verwijderen en mij als leugenaar neerzetten toen ik bewijs leverde van mijn klacht.

Uiteindelijk heb ik de problemen zelf opgelost door een vakman in te huren voor €550, maar deze ervaring heeft een blijvende slechte indruk achtergelaten. Klantenservice, kwaliteit, en professionaliteit lijken hier totaal geen prioriteit te hebben.

Ik zie dat het bedrijf nu een doorstart heeft gemaakt, maar mijn vertrouwen in de naam Vloerloods is volledig verdwenen. Denk goed na voordat je hier iets laat doen!

Verhalen als "we hebben alleen de naam over genomen" en "dat was een ander bedrijf omdat het een andere eigenaar had" vind ik zwakke argumenten. Je neemt alles over of helemaal niks. Neem je verantwoordelijkheid!!!

July 23, 2024

Reply from VloerloodsXL

We begrijpen dat het frustrerend voor u is. Echter Vloerloods uit Kampen bestaat niet meer en uw review heeft geen betrekking op onze onderneming. Wij kunnen hierin helaas niets voor u betekenen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look