Mijn man ook een jas besteld in november eerst kregen we netjes track&trace en leek alles goed te gaan en was onderweg stond er tot ik op een wilde kijken waar het bleef toen bestond de site opeens ni... See more
Vorenzo Amsterdam
See what reviewers are saying
ik heb hier een jas besteld, ik kreeg orderbevestiging, maar dagen later geen tracking... nu wil ik bedrijf contacteren via mail, wat blijkt: bestaat niet meer en niet bereikbaar!
29/12/2023 swaroski besteld nog steeds niks ontvangen wel betaald
29/12/2023 swaroski
Mijn man ook een jas besteld in…
Mijn man ook een jas besteld in november eerst kregen we netjes track&trace en leek alles goed te gaan en was onderweg stond er tot ik op een wilde kijken waar het bleef toen bestond de site opeens niet meer
Ook een jas besteld in november al
Ook een jas besteld in november al. Track en tracé gehad. Nu werkt die niet meer. Aantal e mails gestuurd geen antwoord en nu bestaat het e mailadres ineens niet meer en website niet meer te openen. Oplichters dus.
Ik ook hetzelfde verhaal
Ik ook hetzelfde verhaal. Jas besteld en niets ontvangen. Mail gestuurd maar krijg de melding dat deze niet bezorgd kan worden. Is hier nu niets aan te doen? Misschien via een tv programma?
OPLICHTING!!
Helaas ook opgelicht....
Helaas ook opgelicht..... Het was te mooi om waar te zijn. 2 jassen van Tommy besteld, speciaal voor naar stal te gaan. € 69,80 betaald... Even werkte de track & Trace, maar nu kan ik niets meer terugvinden van hen... Website opent zich ook niet meer. Zonde van mijn geld. Werk er hard voor en dan zijn er dit soort oplichters die misbruik maken van hun medemens..... Vre-se-lijk.....
Ik zat nog vol goede hoop te wachten op…
Ik zat nog vol goede hoop te wachten op mijn nieuwe jas, tot ik alle reviews hier las. Ivm mijn financiële situatie, koop ik eens in de 7 a 10 jaar een nieuwe jas. Maar ben bang dat er helemaal geen jas komt😪. Snap niet dat mensen op zo n vieze manier van andere kunnen profiteren. En niemand die hier iets aan doet, of kan doen??
Oplichters!
Zojuist aangifte gedaan, krijg ik mn geld niet mee terug maar goed
65 euro foetsie
Oplichters!
Iets besteld en er was eerst een track en trace volgbaar via de bevestigingsmail maar helaas kon dit ineens niet meer. Een mail gestuurd en kreeg vandaag een melding dat de mail niet bezorgd kan worden aan geadresseerde dus bang dat ik niks ga ontvangen...
Stelletje vieze oplichters al 10 mails…
Stelletje vieze oplichters al 10 mails gestuurd en nog niks en denk ook niet dat mijn dekbedden 2 in 1 komen.
Hufters!
Mocht ik er ooit achterkomen wie jullie zijn stelletje oplichters! Mijn zoon van 13jaar kocht een leuk pak en dat is nooit aangekomen. Walgelijke figuren zijn jullie! Karma komt vanzelf! Mag lijden dat je in armoe komt te leven!
14 December jas besteld
14 December jas besteld, 2 x gemaild maar krijg geen reactie terug. Ik ben bang dat ik ben opgelicht.
Oplichting
Ook hier op 16 december jas besteld, levertijd 24-48 uur!! Nog niks ontvangen en mail krijg ik terug!! Dan weet je hoe laat het is.
Betaald voor een jas en nu wil ik zien…
Betaald voor een jas en nu wil ik zien met trace en trac en gaat niet meer ik stuur mail krijg ik terug besta niet leuk dus ook geld kwijt . Vuile smerige dieven zo van de mensen profiteren.
Een jas besteld en nog steeds niks…
Een jas besteld en nog steeds niks ontvangen. Nu lees ik de reviews en ben ik bang dat ik de jas ook niet zal ontvangen. Ik lees zoveel slechte dingen hier en vraag me af of we hier niet samen iets aan kunnen doen om ons geld terug te krijgen.
Oplichters
Dezelfde ervaring.. betaald jas is niet geleverd. Email en website werken niet! *** Oplichters****
Grote oplichters!!
Grote oplichters!!!
Wel betaald voor mijn jas maar niks ontvangen. Ken de site ook niet meer openen mijn track niet meer bekijken en ze reageren nergens op. Wat moet ik doen ik ben nog nooit zo opgelicht.
30 november een jas besteld
30 november een jas besteld, nog niet gekregen. En ook kan je niet meer op de website kijken. Stelletje oplichters.
Vieze oplichters
Vieze oplichters! op 12 november een jas besteld en deze is nooit binnen gekomen. inmiddels is de site gesloten en werkt de track & trace ook niet. vuile schavuiten!
Als het aan mij lag geen ster
Als het aan mij lag geen ster. Bende oplichters....
The Trustpilot Experience