Mijn man ook een jas besteld in november eerst kregen we netjes track&trace en leek alles goed te gaan en was onderweg stond er tot ik op een wilde kijken waar het bleef toen bestond de site opeens ni... See more
Vorenzo Amsterdam
See what reviewers are saying
Iets besteld en er was eerst een track en trace volgbaar via de bevestigingsmail maar helaas kon dit ineens niet meer. Een mail gestuurd en kreeg vandaag een melding dat de mail niet bezorgd kan worde... See more
ik heb hier een jas besteld, ik kreeg orderbevestiging, maar dagen later geen tracking... nu wil ik bedrijf contacteren via mail, wat blijkt: bestaat niet meer en niet bereikbaar!
Mocht ik er ooit achterkomen wie jullie zijn stelletje oplichters! Mijn zoon van 13jaar kocht een leuk pak en dat is nooit aangekomen. Walgelijke figuren zijn jullie! Karma komt vanzelf! Mag lijden da... See more
Een jas besteld
Een jas besteld. Nooit geleverd. Reageren ook niet op mails. Wat een oplichters. Ik hoop dat de website snel uit de lucht wordt gehaald.
Oplichting
2 jassen besteld en niet ontvangen!
Aangifte is al gedaan, hoe dan ook zal ik mijn geld krijgen!!
Trap hier niet in, pas op mensen.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2
Op 30 november een gevoerde regenjas…
Op 30 november een gevoerde regenjas besteld (op voorraad), die binnen 12-24 uur verzonden zou worden. Kennelijk zijn die 12-24 uur nog niet voorbij. Geen contact mogelijk, op e-mail geen antwoord.
Oplichting eerste klas
Oplichting eerste klas, maar helaas bij de verkeerde! Ik ga hier meteen zaak van maken en zorgen dat ik mijn 35 euro terug krijg. Stelletje viezerikken beetje andermans geld profiteren. Wacht maar
Oplichting
Oplichting!
2 jassen besteld en nooit ontvangen.
er word ook niet gereageerd op mijn mails.
PAS OP!!
11 december 2023 bestelling gedaan
11 december 2023 bestelling gedaan, 2 winterjassen rood en zwart... Tommy Hlfiger. Dus niet de echte. Dat geeft verder niet, Maar vandaag nog niet een bevestiging gehad. Reviews zijn ook niet echt om nou te zeggen dat jullie bedrijf betrouwbaar is. Telefoonnummer, emailadres allemaal onbekend. Als jullie niet reageren op mijn eerdere contact van vandaag, ga ik het hoger op zoeken. Heb al vaker met dit bijltje gehakt. Betaal niet voor niks bijna 70 euro's. Ik wil bevestiging als eerste, en een levering. Jullie zijn niet echt.. Bahh om zo aan je geld te komen. Verschrikkelijk. Mijn ervaring in jullie valt me al vies tegen. En dit is nog maar mijn eerste bestelling. Denk ook de laatste . Tenzij jullie het tegendeel bewijzen
Op 17 november ern jas besteld ....tot…
Op 17 november ern jas besteld ....tot op heden niks ontvangen .
En als.je een mail stuurt word er niet op geantwoord... oplichting ?
vreemd
ik heb ook iets in november besteld en tot nu toe niets ontvangen
Besteld en betaald maar niks ontvangen
Ik heb 16 november een vest besteld,en betaald.
Tot op heden niets ontvangen,de track &trace kan ik ook niet meer volgen.
Krijg nergens reacties op.
Heb verschillende mails gestuurd maar ze reageren niet.Oplichters
Zeker niet vertrouwen
Zeker niet vertrouwen! Staat op hun site dat het te vertrouwen is maar dit is niet zo!
Bankrekening is geblokkeerd!!!
Pas aub op