Vorolo

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb de schoenen op 18 September besteld en betaald. 2 dagen later kreeg ik een bericht dat ik mijn huisnmr niet ingevuld heb, dus heb ik beantwoord mt mijn huisnummer vermeld. Tot de dag van... See more

Zeer onbetrouwbaar

Zeer onbetrouwbaar. Ze leveren niet wat je bestelt heb. Een rode carrousel via hun bestelt een met licht en geluid en ze adverteren met een redelijke carrousel. En wat krijg ik geleverd een kleine carrousel en in een roze kleur. Kan het terugsturen maar dat kost mij weer portokosten. Hier bestel ik nooit niets meer

November 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Wat een gemene oplichting of…

Wat een gemene oplichting van Varolo of Vorolo zoals ze zich ook noemen Ik had een carousel.gekocht via een advertentie die ze laten zien op face voorzag er zo mooi uit voor 29.95 Als het aankwam heel klein en niks kerst man in slee en mooie paardjes er op.Masr het is een klein plastic carouseltje wat bij de action te koop is voor nog geen 5 euro .Ik ben.opgelicht maar ik heb nog niks betaald.Het is de betaling bij Klarna ik zou niet weten hoe het terug gestuurd moet worden Er staat op het pakje Yung Netherlands als ik ga kijken op de site staat er een adres in Rozenburg dat is vlakbij Schiphol.Maar als je ze belt bestaat dat nummer niet Ik ben niet van plan om zoiets te gaan betalen Ik heb een pensioentje dus geen vet pot.Ik vraag me af hoe andere mensen dat oplossen .Een verdrietige opgelichte oma Maria

November 4, 2021

een advertentie op marketplaza

Via een advertentie op marketplaza had ik lekkere pantoffels besteld en betaald, een week later een bericht gehad dat het onderweg was, 2 weken later een bericht dat het vanwege te laat geleverde zending wat later kon worden, en daarna niets meer gehoord , en de site is niet te bereiken!!! Wat een oplichters, Maar ik snap niet dat marketplaza zulke oplichtersbedrijfen die advertenties kunnen plaatsen. Ook geen goede reclame voor hun site!!!

November 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Geen bestelling ontvangen, geen geld terug, geen informatie

Tot de dag van vandaag heb ik NIETS meer van vorolo vernomen.
Geen mail, geen bestelling, geen geld terug...
Dit is zooooo slecht!!
Ga nooit meer bestellen op onbekende sites😡😵

Bedankt voor de les Vorolo, mijn ogen zijn geopend om dingen te bestellen bij onbekende sites. God zegen

October 31, 2021

Vorola slechte shop!

Net als alle andere reviews, erg slecht!
En voortaan zoek ik eerst op reviews, mijn advies voor ieder dit ook eerst maar te doen voordat we misleid worden, zonde van het geld.
Goedkope troep uit China.
Dus niet kopen!!!

October 28, 2021

Orthopedische slippers besteld

Orthopedische slippers besteld, op een Nederlandse site. Wat krijg je.....rommel uit China. Terugsturen kan maar kost een vermogen.
NOOIT MEER Iets bij Vorolo bestellen. Pure oplichterij.

October 22, 2021

schoenen gekocht bij VOROLO.NL

schoenen gekocht bij een nederlandse site. na lang gewacht komt het artikel(uit china). blijkt niet wat verwacht. na comtact moeten wij dit artikel terugsturen naar china....met een bedrag dat lager is dan betaald want de chinese verkoper betaald onze belasting niet terug. we hebben gekocht bij een nederlandse site en zouden dus moeten kunnen terourneren binnen nederland, met terugbetaling van het hele aankoopbedrag. zo hoort het niet!!!

October 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

De kwaliteit van het product is zeeeeer slecht

De kwaliteit van het product is erbarmelijk slecht. Blijkt ook nog dat een retourzending naar een adres in China moet plaatsvinden met alle kosten voor eigen rekening. Deze informatie staat nergens op de website van Vorolo.nl vermeld. Wat een afschuwelijk misleidende website met een verwerpelijke werkwijze.
Helaas de overige negatieve reviews te laat gelezen.

Ik heb melding gedaan bij ACM ConsuWijzer en roep iedereen op dit ook te doen zodat dit soort misleidende webwinkels een halt wordt toegeroepen.

October 18, 2021

Oplichting en geldklopperij

Wat een waardeloze site...... suede orthopedische schoenen..... jaja zeker niet:(
Had ik maar eerder gekeken naar de revieuws
Terugsturen naar China (staat nergens vermeld dat het daarvandaan komt anders bedenk ik me wel 2 keer) kost even duur als de schoenen zelf..........(€ 31,00) die overigens slechts een paar euro waard zijn!

Pure geldklopperij en oplichting dit!

TRAP ER NIET IN

October 16, 2021

Orthopedische slippers gekocht

Orthopedische slippers gekocht, wat een bedriegers, rotzooi uit China en als je t terug wilt sturen betaal je 48 euro minimaal, echt een zeer slechte webwinkel. Pas op bestel NIKS!!!!

October 14, 2021

Wat een zooi

Wat een zooi
Slippers besteld en geleverd maar waren anders dan besteld.
Goedkope rommel uit China.
Geven niet thuis voor retour.
Niks daar bestellen dus!!!!

October 13, 2021

Slechte schoenen

Ik heb schoenen gekocht die zouden speciaal goed voor je voeten en rug zijn. Op de afbeelding mooie schoenen echter in het echt is het nep en ze zitten niet zoals een schoen moet zitten ,ze stinken,en de verpakking was gewoon een diepvries zip zak waar meerdere stickers op hebben gezeten . 100%ali expres. Je moet zelf je retour betalen en op de formulier om het terug te sturen geven ze aan een goedkoper bedrag in te vullen voor de invoer kosten en je niet net track en tracé terug sturen.blij dat ik achteraf betaal

October 6, 2021

NIET KOPEN!!

NIET KOPEN!!
Schoenen na bijna 2 maanden eindelijk geleverd .. niet te vergelijken wat er op de foto stond.
En daar bovenop nog eens 20 euro aan douanekosten omdat deze uit China komt is echt over.

October 1, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Nooit kopen bij Vorolo, gewoon oplichting

Nooit kopen bij Vorolo. Mooie artikel op de site en krijg troep geleverd. Ook beschadigde artikelen. Allemaal oplichting. En als je wil terugsturen moet je eerst een mail schrijven en krijg een reactie met een adres in China waar je de kosten nog zelf moet betalen. En het artikel ma niet beschadigd zijn, want anders krijg je jezelf niet terug. Moeten ze maar eerst onbeschadigde spullen leveren. Schoenen gewoon geleverd in een plastic zak, die je helemaal beschadigd ontvangt. Gewoon allemaal oplichting . Nou ik heb maar die schoenen weggegooid, want retourneren kost me alleen meer geld en hebben ze misschien straks een rede om je geld toch niet terug te betalen om de spullen beschadigd terwijl ik ze beschadigd heb ontvangen.

September 30, 2021

Niet doen!!

Niet doen!!! Pure misleiding. Foto's en filmpjes van een mooi product, levertijd 3 maanden (ipv de beloofde 3 DAGEN) en een vreselijk slecht product wat er slechts een beetje op lijkt. Doe aangifte!!!

September 26, 2021

zeer slecht

zeer slecht , levert niet uit , je betaalt nogeens extra douanekosten, en eigenlijk ben je opgelicht!!! je krijgt automatische mails dat zending onderweg is , maar eigenlijk is ze niet onderweg
de "persoon" die de mails behandeld , ondertekent met "sabine"
meer niet
koop er niet!!!

September 24, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look