Zeer onbetrouwbaar. Ze leveren niet wat je bestelt heb. Een rode carrousel via hun bestelt een met licht en geluid en ze adverteren met een redelijke carrousel. En wat krijg ik geleverd een kleine car... See more
Vorolo
See what reviewers are saying
schoenen gekocht bij een nederlandse site. na lang gewacht komt het artikel(uit china). blijkt niet wat verwacht. na comtact moeten wij dit artikel terugsturen naar china....met een bedrag dat lager i... See more
Wat een gemene oplichting van Varolo of Vorolo zoals ze zich ook noemen Ik had een carousel.gekocht via een advertentie die ze laten zien op face voorzag er zo mooi uit voor 29.95 Als het aankwam heel... See more
Ik heb de schoenen op 18 September besteld en betaald. 2 dagen later kreeg ik een bericht dat ik mijn huisnmr niet ingevuld heb, dus heb ik beantwoord mt mijn huisnummer vermeld. Tot de dag van... See more
People also looked at
Vreselijk!! NOOIT bestellen
Dat dit soort bedrijven nog mogen en kunnen bestaan!! Echt ongelofelijk.
Vreselijk! Het moet ECHT verboden worden. Zo slecht!!
zeer slecht na 3 md schoenen ontvangen…
zeer slecht na 3 md schoenen ontvangen uit thaiwan nu met het retour naar china kosten maar liefs 29.30 net zo duur dan de schoenen die niet goed zijn.
Wat een waardeloos bedrijf …
Wat is dit een slecht bedrijf zeg heb 4 weken moeten wachten op mijn schoenen en dan is het ook nog niks en waarschijnlijk komt het ook gewoon uit China en dan moet ik voor de schoenen 30 euro voor betalen dat ga ik mooi niet doen
WAAAAAAARDELOOOOS BEDRIJF
WAAAAAAARDELOOOOS BEDRIJF. ALS JE HET AL EEN BEDRIJF KUNT NOEMEN.
ASOCIAAL VERKOOPGEDRAG.
ALLES KOMT UIT CHINA. VOLDOET TOTAAL NIET AAN DE VERWACHTINGEN. RETOUR IS VOOR EIGEN KOSTEN NAAR CHINA. LOOPT GAUW OP QUA KOSTEN.
HEB HET TOCH IN NEDERLAND GEKOCHT!!!!
Regelrechte oplichting
Regelrechte oplichting!
NIETS KOPEN MENSEN ! KOM NIET HUILEN NADIEN.
Zeer slecht verkopen rommel ipv wat de…
Zeer slecht verkopen rommel ipv wat de foto's laten zien heel nep!
Komt gewoon uit China!
Wat een slechte firma
Wat een slechte firma ze zeggen dat het uit nederland komt terwel het uit china komt en er stond het komt binnen 2-4 werkdagen heb gewacht en heb hun dan een e-mail gestuurd om te vragen waar het blijft en ze zeggen dat het pas binnen 10-15 dagen komt wat een slechte service en kben bang dat het nog slecht gaat zijn! NIKS KOPEN
Zeer slecht
Zeer slecht, artikelen besteld, betaald en nooit geleverd. Ondanks herhaalde klachten nooit mijn producten geleverd gekregen. Oplichters zijn dit! Trap er niet in, ze bestellen de artikelen bij Aliexpress en verkopen het voor veel meer geld door. Echter leveren ze niet uit!!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Artikel retour gemeld. Wachten op verzendetiket. Na 4 weken nog niets ontvangen. Weer contact gezocht. Geen reacties. Hier bestel ik nooit meer iets bij.
Als het goed is mag het ook gezegd…
Als het goed is mag het ook gezegd worden.
Heel tevreden
Heatvest was stuk . mailtje gedaan .
Onmiddellijk antwoord . En goed afgehandeld . Zelf een geschenkje bijgekregen. Supper dank grts Ludwig
Wat een slechte firma
Wat een slechte firma, pure oplichterij. meer als 60 dagen moeten wachten en dan krijg je iets wat in de verste verte niet op het product trekt. Wil je het retourneren kan dat ook nog eens zelf betalen. 1 maal iets bij besteld, ga dat zeker NOOIT meer doen.
Goede service!
Heated vest was te klein, contact opgenomen. Mails worden onmiddellijk beantwoord, en er is dadelijk een grotere maat verzonden!
Duurde langer dan ik dacht maar heb…
Duurde langer dan ik dacht maar heb gewoon me spullen netjes ontvangen en werkt ook nog de bodywarmer 👌
Erbarmelijk
Erbarmelijke service, eind november een kerst cadeau besteld, we zijn eind januari en nog steeds niet aangekomen. Gebrekkige communicatie, mails worden veelbelovend beantwoord, jammer genoeg blijft je artikel in track&trace in China hangen...
ik hou mijn hart vast wanneer het artikel aankomt, waarschijnlijk nep en niet volgens de beschrijving
Een joggingpak gekocht veels te klein.
Een joggingpak gekocht veels te klein.
Ik een mail gestuurd maar kan het terug sturen de kosten zijn voor je zelf.
Zijn oplichters staat nergens dat het uit China komt maar daar komt het dus wel vandaan terug sturen kost 29 euro .
Dus bestel niets bij deze oplichters
terugbetaling correct
ook bij mij konden ze het produkt niet leveren maar wel werd het bedrag correct terugbetaald dus kan ik niet anders dan tevreden zijn!!
BESTE TIP!! =Koop hier niets!!!!!!!
Wil je iets van op deze site? ga gewoon naar aliexpress en bestel het daar! zo maken deze klojos er niet nog 30 euro op! Waardeloze website. Ik vraag al 10x of de bestelling geannuleerd kan worden en ze antwoorden maar niet op mijn vragen.
Waardeloos!!
Waardeloos!!
Warme gevoerde trui besteld. Maat 42, leek meer maat 36 en zeer dun.
Kon hem retourneren maar moet deze zelf betalen, gaat idd naar chna. Kostte 29 euro maar gezien de kosten van retourneren naar chna kan ik hem maar beter gebruiken als poetslap. Erg jammer weer
Oplichters.
Ik heb geen woorden voor dit onbeschofte bedrijf. 2 zilveren ringen gekocht die geen zilver bleken te zijn. Mail gestuurd, kreeg ik te horen dat ze de ringen ivm hygiëne niet terug konden nemen. Grote onzin natuurlijk. Het is een heel onbeschoft bedrijf en misschien zouden we de handen ineen kunnen slaan door dit aanhangig te maken bij het programma opgelicht. Het gaat misschien niet om grote bedragen, voor mij €50,00 maar als ze dat bij iedereen doen lopen ze aardig binnen. Het is dat ik een ster moet geven maar na vele vervelende mailtjes waarin ik ook nog eens voor leugenaar ben uitgemaakt krijgen ze van mij -1000 sterren
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.