Voscana Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har handlet mange steder generelt, men aldrig oplevet så god og ærlig kundeservice som med indehaverne af Voscana Jan & Camilla. De er super behagelige, hurtige til at svare og ønsker blot... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med køb af grill til et udekøkken, terrassemøbel ved Vos-Cana v. Camilla og Jan. 1. Kontakt mandag, leveret onsdag og i brug onsdag aften og en fantastisk el-... See more

Rated 5 out of 5 stars

For at forlænge sommeren besluttede vi os for at undersøge markedet for pergola. Vores valg faldt på Voscana fordi vi synes om konceptet hvor vi kan skræddersy indholdet til pergolaen. Den blev lev... See more

Company details

1. Garden
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Garden Building Supplier
  4. Patio Enclosure Supplier

Written by the company

Hos Voscana kan man finde pergolaer, udekøkkener og diverse hyggeting, som kan skabe rammerne for flere timer udenfor. Voscana er en dansk virksomhed med bemandet showroom i Skærbæk i Sønderjylland. Her er alle produkter udstillet og man kan få sparring og inspiration til sit nye udeområde. Online præsentation er også muligt, hvis man ikke har mulighed for at kigge fysisk forbi showroom. Ideen til Voscana opstod, da ægteparret Jan og Camilla Kruse Hansen ønskede at skabe et lækkert udeområde i deres sommerhus. De drømte om at kunne forlænge sommeren, sidde på terrassen og slappe af. Tanken var, at ude og inde skulle smelte sammen, og terrassen skulle blive en forlængelse af deres køkken alrum. Udfordringen var dog, at sommerhuset lå på Rømø med ustadigt vejr og meget vind. Tankerne faldt ofte på, alle de muligheder man havde, hvis bare sommerhuset havde ligget i Toscana, hvor solen altid skinner, og aftenerne føles længere. Men når man ikke kan tage sin have med til Toscana, hvorfor så ikke i stedet tage lidt Toscana stemning hjem i haven? Den perfekte løsning bestod i en pergola, som skabte det perfekt uderum i Jan og Camillas sommerhus med mulighed for mange hyggelige stunder sammen med familie og venner. Med taglameller der kan åbnes og lukkes alt efter, om man ønsker sol, skygge eller tørvejr. Og trinløse skærme som kan skabe læ, skygge og hygge blev det muligt at forlænge sommeraftenerne på terrassen. Det blev starten på Voscana – vores Toscana hjemme. For hvorfor skal alle danskere ikke have mulighed for at skabe en lille oase derhjemme, hvor de kan træde ud af hverdagen, forlænge sommeraftenerne og skabe feriefølelse på en hverdag – hjemme hos sig selv.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Drømmen om en pergola udleves hos Voscana

Vi har købt en Amalfi pergola hos Voscana . Lige fra bestilling til leveringen har det været tip top service langt over vores forventninger, når man ringer til Voscana bliver telefonen altid besvaret og ellers ringer de tilbage hurtigst muligt. Da vores Pergola blev leveret blev den båret helt der ind i haven hvor den skulle samles. Kvaliteten af pergolaen er helt enestående og det elektriske tag fungere helt perfekt. Står i med overvejelser om i vil have en pergola til jeres have kan vi klart anbefale at kontakte Jan fra Voscana hvor du vil få en professionel rådgivning

April 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Voscana. Bestilte en pergola hos dem, og både produkt og kundeservice har været rigtig fine.

Der har været god og hurtig dialog med Camilla fra kundeservice, som har været meget hjælpsom hele vejen igennem. Det er rart at handle et sted hvor man får ordentlig service og bliver taget seriøst som kunde.

Alt i alt en positiv oplevelse – kan klart anbefales.

Opdatering på min tidligere anmeldelse:

Jeg vil gerne give endnu en stor ros til Voscana. Både Camilla og Jan har været utrolig venlige og behagelige at tale med i telefonen. Man bliver ikke mødt som “bare en kunde”, men som en person der bliver taget seriøst og værdsat.

De tager sig tid til at hjælpe og yde en rigtig god service, og man kan virkelig mærke at de gør en indsats for at finde en løsning og gøre kunden glad.

Det er efter min mening en meget professionel virksomhed, som ikke kun tænker på at sælge, men også på at give en god oplevelse og god service til deres kunder.

Det er helt klart sådan en service der gør, at man har lyst til at handle der igen og anbefale dem videre til andre.

Stor tak til både Camilla og Jan

March 11, 2026

Reply from Voscana

Mange tak for din søde anmeldelse!
Den betyder meget for os.

Nu må foråret gerne bare blive her, så man rigtig kan få nydt, at man kan sidde under sin pergola :)

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med køb og opfølgning af køb af en pergola

Jeg bestilte en pergola med skærm og fik den leveret som aftalt. De spørgsmål, jeg havde, blev besvaret omgående og den lille reklamation, jeg havde, blev der hurtigt og effektivt taget hånd om.
Både Jan og Camilla er helt utroligt imødekommende, svarer omgående på henvendelser og er tydeligt optagede af, at man som kunde skal have en god oplevelse med købet af en pergola.
De varmeste anbefalinger herfra.

November 6, 2025

Kære Helle,

Tak for din søde anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og håber, at du vil få massevis af hyggelige timer under din pergola.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har handlet mange steder generelt

De er super behagelige, hurtige til at svare og ønsker blot at levere en +1 oplevelse, hver gang.
Lækkert produkt (6x4 m pergola), der virkelig er nemt og simpelt at samle. Overraskende god kvalitet til pengene.

Kan ikke anbefale produktet eller Voscana nok.
Køb hos dem, I vil ikke fortryde.
+5 stjerner herfra.
Jan & Camilla 🙏

August 1, 2025

Hej Søren,

Tusind tusind tak for din søde anmeldelse.
Den betyder utrolig meget for os!

TAK!

fantastisk produkt

Vi købte en Pergula i sommers og er virkelig glade for den.
Super kvalitet og til rimelig pris.
Ydermere super service hele vejen igennem, lige fra levering til gode råd.

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at I er glade for jeres pergola og vores service. Tak for det.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt en pergola til vores…

Vi har købt en pergola til vores terrasse igennem Jan, og det er den bedste beslutning længe. Vejledning og ideløsning inden købet gjorde hele processen nemmere. Da da ankom (so aftalt) var der en lille fejl på den ene stang der gjorde den ikke kunne samles. Jan er yderst professionel og ingen tvivl om han går et ekstra skridt for sine kunder. Han starter bilen og sørger for personlig levering så den hurtigt kan blive samlet.
Vi har til dato, ikke oplevet en bedre service end hos Voscana. Pergolaen har allerede været fantisk og har gjort sommer-aftenerne lidt længere. Den er i virkelig god kvalitet, og vi glæder os allerede til at sidde der ude igen næste sommer :-)
Alle mine bedste anbefalinger herfra!

Kære Pauline,

Tusind tak for jeres søde anmeldelse. Den betyder meget for os og varmer helt ind i hjertet! Det gør os ekstra glade at høre, at I allerede har kunne mærke, at jeres sommer-aftener er blevet længere. Dejligt!!

Vor bedste anbefaling

Vi har købt en pergola hos Voscana ((Camilla og Jan). En helt igennem utrolig flot, imødekommende og venlig service og information. Levering til aftalt tid. Letforståelig monteringsvejledning. Meget venlig og udførlig besvarelse af henvendelser. Vi var desværre udsat for, at der ved levering manglede nogle spændskiver. Kontaktede Jan en lørdag. Til trods for, at Jan og Camilla befandt sig i udlandet på ferie, foranledigede Jan en ansat i firmaet til at køre os imøde med de manglende spændskiver, så vi kunne få færdiggjort vor opstilling af pergolaen. En helt utrolig flot service. Pergolaen lever til fulde op til vor forventning. Vi kan på det varmeste give Jan og Camilla (Voscana) vor allerbedste anbefaling.

September 12, 2025

Hej Verner,

Tusind tak for jeres søde anbefaling!
Vi er meget glade for, I er glade for jeres nye pergola, at I har følt jer godt behandlet af os. Det er noget, som betyder ekstra meget for os :)

Pergola 3 x m

Vi har fået en pergola 3x4 m leveret, vi er utrolig glad for den. Super service og nem at samle

August 31, 2025

Hej Lotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I allerede er glade for den :) Håber I vil få massevis af hyggelige stunder under jeres pergola!

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fint produkt, god pris og ikke mindst fantastisk kundeservice

Vi har købt en pergola hos Voscana og helt fra vi så den i deres udstilling en søndag i april og til vi fik den leveret i august (vi skulle lige vente på en byggetilladelse, det skal man have i Odense Kommune), har servicen fra Voscana været helt exceptionel god.
Kvaliteten af pergolaen virker virkelig god og opsætningen var nem og overskuelig.

September 7, 2025

Hej Karsten,
Tak for din søde anmeldelse.
Det var ærgerligt, at I skulle vente så længe med at få jeres perogla sat op - men dejligt at byggetilladelsen kom, og I nu får mulighed for at nyde sensommeren under den :)

El-grill til udekøkken

1. Kontakt mandag, leveret onsdag og i brug onsdag aften og en fantastisk el-grill, alt gik præcis som aftalt.
Kvaliten er super, solidt og gennemtænkt udstyr, der gør madlavningen til en fornøjelse.
Og en usædvanlig god betjening.

August 26, 2025

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Det glæder os meget, at du allerede nyder din nye plancha.
Den er nemlig rigtig sjov at lave mad på - masser af muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt en pergola hos Voscana

Vi har købt en pergola hos Voscana, og det er en af de bedste beslutninger, vi har taget til vores have.
Den har givet os mange flere timer med hygge og udeliv – og vi nyder at kunne forlænge aftenerne sammen udenfor.
Kvaliteten er virkelig god, og både service og levering har været helt i top.

August 21, 2025

Hej Thomas,

Tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at I allerede bruger jeres pergola og hygger derude.

Håber I får massevis af længere aftener under pergolaen.

Varm anbefaling herfra

Det var tilfældigt vi fandt VOSCANA på jagten efter en pergola. Og vi er super glade for, at vi fandt dem. Søde rare mennesker med service i topklasse. Det har været en god og tryg oplevelse hele vejen igen.

July 3, 2025

Reply from Voscana

Tusind tak for jeres søde anmeldelse!!
Det glæder os meget, at I kiggede vores vej og er især glade for, at I følte jer trygge og godt behandlet i processen.

Vi håber, at I får massevis af hyggelige timer under jeres pergola :)

Pergola

Vi har for nylig købt 4x6 m. Pergolaen med en side til og vi er meget glade for den. Den blev leveret som aftalt og er nem at samle ud fra monteringsvejledningen. Det hele er også i en god kvalitet. Man får hurtigt svar på spørgsmål på mail så det giver en god tryghed i forhold til andre som sælger tilsvarende produkter. Den er perfekt i størrelsen og giver fra dag et feriestemning i haven. Stor anbefaling herfra! 😄☀️

Hej Anders,

Tak for din søde anmeldelse.
Det glæder os at høre, at jeres pergola har givet feriestemning hjemme i haven. Det er lige det, vi ønsker at en pergola skal gøre :)

Fantastisk kundeservice

Vi købte vores pergola sidste år, men fik ikke sat den op, da vi besluttede at udvide terassen først. Da vi ville sætte den op her til foråret, opdagede vi at den ene skærm har fået et tryk i transporten og derfor var defekt. Vi skrev til Jan og Camilla, som lynhurtigt svarede trods at det var helligdag og de sendte en ny skærm uden omkostninger.
Vi har nu fået sat det hele op og vi er sikre på, at vi bliver rigtig glade for det henover sommeren. Det virker som god kvalitet.

June 10, 2025

Reply from Voscana

Mange tak for jeres søde anmeldelse!

Det var dejligt, at vi hurtigt kunne få det løst, så I kan gå i gang med at nyde jeres nye pergola liv :)

Pergola fra VosCana 3x4 m. Fantastisk produkt

Købte i starten af Maj en 3x4 m Pergola. Den blev leveret som aftalt. Med fulgte en særdeles god samleinstruktion og produktet viste sig at være i super fin kvalitet. Den var let at samle (ene mand) - en fornøjelse. Også fantastisk og personlig service fra VosCana. Et køb jeg kun kan anbefale. Vi er meget glade for vores Pergola😊

June 9, 2025

Hej Niels,

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse både med os og med vores pergola :)

Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk produkt af høj kvalitet

Et fantastisk produkt af høj kvalitet, der er tænk over mange ting som gør den nem at samle når man typisk kun har 2 arme.
Hele vores projet var afsluttet på 4 dage, hvor pergola tog en lang dag, hvor vi kun var 2 mand.

Jeg gav et lille tip til VOSCANA at der burde være et fod cover til den midterste stolpe. Vi fixede det med en plante :-), og sorte skruer.

VOSCANA havde selv opdaget at dette cover mangler og det blev sendt med posten uden at Jeg skulle gøre yderlig.

Tøv ikke med at handle hos VOSCANA

June 1, 2025

Hej Ian,

Tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du også synes om det nye cover, som vi har designet til midterstolpen :)

Mange hilsner Camilla / Voscana

God kvalitet og kundeservice

Voscana fremstår ikke som endnu en tilfældig webshop, der blot har importeret en 40 fods container fra Kina i håbet om hurtig omsætning.

Vi fik personlig fremvisning og rådgivning i showroomet, hvor det var tydeligt, at de oprigtigt interesserer sig for produkterne og går op i kvaliteten af det, der sælges. Samtidig opleves rådgivningen om produktet som ærlig.

Hurtig og nemt tilgængelighed – både på sms og telefon.

Vi er meget tilfredse med vores væghængte pergola, som gør det nemt at åbne og lukke taget efter behov.

May 7, 2025

Hej Steffen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Den gjorde os meget glad :)

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt en Pergola med sider :-)

Vi har købt en Pergola med sider :-)

Vi kiggede først meget på nettet og fandt ud af at Voscana har et showroom i skærbæk. Vi blev taget godt imod af Camilla og Jan som var yderst imødekommende, og som fremviste de forskellige pergolaer. Efter 30-40min og dejlig kaffe under en pergola var vi solgt.

Pergolaen blev leveret med fragtmand efter 14 dage og min kone og jeg satte den op på én dag. Og vi har nydt at sidde derude under Casa de Rimmer, i både solskin og regn.

Vi kan helt klart anbefale Voscana og hvis i er i tvivl, så tag ned og besøg showroomet og Jan og Camilla, det er det hele værd.

March 28, 2025

Hej Bjarke,

Tusind tak for din søde anmeldelse!
Dejligt at høre at Casa de Rimmer allerede er i brug og giver jer ekstra timer udenfor :)

Udekøkken

Har købt udekøkken.
Super kvalitet og rigtig god kundeservice.

February 3, 2025

Hej Mogens,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget!

Super proces og kvalitet

Købte en pergola med to skærme.

1. Købsproces var super god:
- Onlinefremvisning: Da vi ikke havde mulighed for at komme forbi showroom, aftalte vi en onlinefremvisning, hvor vi fik svar på alle spørgsmål.
- Levering: Leveringsdato blev aftalt ifm. med køb. Der blev løbende informeret om hvordan vi ønskede levering, og Pergola blev leveret som aftalt.
- Kvalitet: Alt virker til at være i super god kvalitet.
- Opsætning: Samling plus opsætning var fint til at gå til via videoer og instruktion.
- Support: Jeg havde spørgsmål angåenede fastgørelse af pergola, og også en udfordring med samling af skærme. Jeg fik hjælp via facetime, endda på en søndag, og kom i mål med produktet.

Alt i alt en super god kundeoplevelse fra start til slut.

February 21, 2025

Hej Kristoffer,

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at læse din beskrivelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse som kunde hos os.

Take a closer look