Wanderum Reviews 206

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik endelig taget mod til at bestille en flaske og jeg må indrømme at det er noget af det bedste jeg har smagt og min kære nabo blev meget imponeret 👍. Næste gang kommer der flere flasker på be... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er normalt ikk den store rum drikker er mere til single malt whisky, men nå det er sagt, så prøve købte jeg en Wanderum Sherpard og må bare sige fortrød jeg ikk, den smager himmelsk, man kan godt... See more

Company details

1. Liquor Store

Written by the company

Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Sherpa er godkendt herfra.

January 30, 2026

Hej Niels,

Kort og kontant – den tager vi! 😄
Tusind tak for de 5 stjerner og for godkendelsen. Det er altid ekstra fedt at høre, når Sherpa rammer plet 🥃✨

Kæmpe skål og på gensyn!

Hyggerom

Én virkelig lækker rom med mange smagsnoter og en dejlig sødme som gør at rommen minder lidt om en likør. En rigtig hyggerom som skal nydes i godt selskab ;)

January 27, 2026

Hej Connie,

Tusind tak for de 5 stjerner og din virkelig fine beskrivelse! 😄
Det glæder os at høre, at rommen rammer med både mange smagsnoter og den dejlige sødme – hyggerom er faktisk et af de bedste ord, man kan bruge om den 🥃✨

Og du har helt ret: den skal nydes i godt selskab (eller i ro og mag for sig selv 😉).
Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var meget glad for at for den jeg…

Jeg var meget glad for at for den jeg er vild med den smager så godt hilsen jan

January 25, 2026

Hej Jan,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! 😄
Det glæder os virkelig at høre, at du er vild med rommen – og at den smager så godt, som vi håbede 🥃✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os.
Kæmpe skål og på gensyn!

Fantastisk smag.

Fantastisk smag.

January 18, 2026

Hej Morten,

Fantastisk smag – kort, præcist og lige i hjertet 🥃✨

Vi er superglade for, at rommen ramte plet hos dig. Når du får lyst til mere, står vi klar.

10/10 levering og indpakning

10/10 levering og indpakning. Købte den som gave til den gamle. Han blev glad 😁🙏🏾

January 9, 2026

Hej Brian,

Tusind tak for de 5 stjerner – og 10/10, den tager vi med et stort smil! 😄🙏🏾
Det er fedt at høre, at både levering og indpakning sad lige i skabet – og endnu bedre, at “den gamle” blev glad 🎁🥃

Tak fordi du valgte os til gaven – det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering min mand blev glad og…

Hurtig levering min mand blev glad og vi fik erstatning for de krus der havde en fejl det var service til ug❤️

Hej Kirsten,

Tusind tak for de 5 stjerner og din søde besked! ❤️
Det glæder os virkelig at høre, at din mand blev glad – og at vi fik løst udfordringen med krusene hurtigt og ordentligt. Sådan noget skal bare spille, og det er dejligt at høre, at du oplevede servicen som i top 🙏

Kæmpe tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen – det betyder meget for os.

Fantastisk service

Helt fantastisk kundeservice og super nemt at komme i kontakt med wonderrum.
Min email blev besvaret inden for få timer.
Jeg har intet andet at sige end stor ros med pil op !!👏

Hej The Rearfanged Hunter,

Tusind tak for de 5 stjerner og den kæmpe ros! 👏😄
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplevede både nem kontakt og hurtige svar – vi gør os umage for at være tilgængelige og få tingene løst med det samme.

Pil op tager vi imod med et stort smil 🥃⬆️
Kæmpe tak fordi du tog dig tid til at skrive – det er den slags feedback, der giver ekstra energi.

Rated 5 out of 5 stars

God hurtig og venlig service.

God hurtig og venlig service.
Varerne kom hurtigt.
Lækre smagfulde vare.

Hej Mette,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! 😄
Det glæder os virkelig, at du oplevede både hurtig og venlig service – og at varerne kom hurtigt frem. Og vigtigst af alt: at smagen lever op til forventningerne 🥃✨

Kæmpe tak fordi du tog dig tid til at anmelde os!

Den smager virkelig godt

Den smager virkelig godt.
Har købt den søde udgave la tatuana👌
Virkelig god og dejlig sød rom..
God til mine vandreture, så jeg kan holde varmen 💪

January 3, 2026

Hej Laila,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse! 😄
Det er fantastisk at høre, at La Tatuana – den søde udgave – ramte plet hos dig. Den er nemlig perfekt, når man gerne vil have noget blødt, varmt og lækkert i glasset 🥃✨

Og at den ligefrem er med på vandreture for at holde varmen? Det kan vi kun bifalde 💪😉
Tak fordi du delte din oplevelse – det gør os virkelig glade.

Dejlig rom

Jeg modtog en dejlig flaske rom hurtigt uden problemer på trods af juletravlheden - og rommen smager jo skønt

December 27, 2025

Hej Karlo,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! 😄
Det glæder os virkelig at høre, at både levering og rommen spillede – også midt i juletravlheden 🎄🥃

Skønt at rommen smager, som den skal – det er jo det vigtigste!
Kæmpe skål og tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Rated 5 out of 5 stars

God og hurtig service med lynhurtig…

God og hurtig service med lynhurtig levering 😁

December 18, 2025

Hej Kevin,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Vi er superglade for at høre, at både service og levering var lynhurtig – præcis sådan vi gerne vil have det 🥃⚡️

Kæmpe skål, og husk at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat næste gang.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun godt at sige om Wanderum…

Jeg har kun godt at sige om Wanderum…
Jeg lavede lidt fejl i min bestilling. Der var lidt juleknas i adressen mm.
Fik blot at vide at det var ikke noget problem. vi gik ordren igennem og fik rettet den lille fejl. 1000 tak for rigtig god service Morten 💪👍 og tak for den gode Rom, den er lige i mit smags-skab. Kommer nok med en bestilling igen mellem jul og nytår…. 🫣

Rigtig glædelig jul til hele Wanderum-holdet

Mvh René Andersen

December 16, 2025

Hej René,

Tusind tak for de 5 stjerner og den virkelig dejlige besked! 😄🎄
Det glæder os meget at høre, at vi hurtigt fik styr på juleknaset i bestillingen – den slags skal selvfølgelig bare løses uden bøvl 💪👍

Og hvor er det fedt, at rommen rammer lige i dit smagsskab – så ved vi, at vi har gjort noget rigtigt 🥃✨
Vi tager det som et godt tegn, at du allerede lurer på en ny bestilling mellem jul og nytår… 🫣😉

Tusind tak for tilliden og de varme julehilsner.
Rigtig glædelig jul til dig og dine! 🎅🎄

Rated 4 out of 5 stars

Jeg kan desværre ikke giver jer fuld…

Jeg kan desværre ikke giver jer fuld stjerner da jeg syntes det er lidt øv at i har givet en for lille kasse med til "prepper" billedet.. så den kan ikke bruges :( øv.. men håber flasken er det hele værd 😬

December 20, 2025

Hej Olivia
Mange tak for din anmeldelse! Det er noget vi kigger ind i, for det har vi ikke lige oplevet før - men tak for at gøre os opmærksomme på det :) Vi tester af på livet løs om vi kan optimere oplevelsen for alle der får de fede gavekasser :)

Mvh

Hurtig levering og styr på mails info

Hurtig levering og styr på mails info

December 15, 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Dejligt at høre, at både leveringen og mailinformationen har været helt i top – vi gør os umage for, at man føler sig godt informeret hele vejen 🥃✨

Kæmpe skål, og på gensyn!

Fortjener 5 stjerner

Fortjener 5 stjerner - levering, indhold, design, det matchende emaljerede krus En perfekt 60 års gave til min mand med en romsmag - helt som han kan li’ den OG som ønsket en autograf fra Morten, da min mand er super fan TAK!

December 12, 2025

Hej Anette,

Hold nu op – tusind tak for de 5 stjerner og den helt fantastiske anmeldelse! ❤️
Det gør os virkelig glade at høre, at gaven ramte plet hele vejen rundt – fra levering og design til rommen og det matchende emaljekrus 🥃✨

Og hvor er det fedt, at vi kunne være med til at gøre 60-års gaven ekstra personlig med en autograf fra Morten – hils endelig din mand og sig tusind tak for at være super fan! 😄

Tak fordi I valgte os til en så særlig anledning – det betyder mere, end I tror.

Kæmpe skål og de bedste hilsner

November 25, 2025

Hej Benny,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig – præcis sådan vi ønsker, det skal være 🥃✨

Fed service!

Jeg lavede en fejl i forbindelse med forsendelse. Jeg skrev til dem på mail, og kun 30 min efter havde dé løst mít problem. Forbilledlig service :)

December 9, 2025

Hej Steffen,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! 😄
Vi er virkelig glade for, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp – vi gør altid vores bedste for at løse tingene med det samme, så du ikke skal stå og bøvle med noget.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – og fedt, at vi kunne få det ordnet på 30 minutter 😉

Kæmpe skål herfra!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og super service .....

Hurtig og super service ...... og bedst af alt!! En fantastisk rom 👌.

God jul til Wanderum!!

November 25, 2025

Hej Helle,

Tusind tak for de 5 stjerner og den varme julehilsen! 🎄😄
Det gør os utrolig glade at høre, at både service og rom har været en fantastisk oplevelse – det er jo præcis det, vi håber på hver gang 🥃✨

Kæmpe skål, og rigtig glædelig jul til dig også! 🎅

I den her tid

I den her tid. 🎄 er det rigtigt godt at havde noget at varme sig på 😜

November 24, 2025

Hej Per,

Haha – ja, i denne tid er det mere end tilladt at have noget at varme sig på! 😜🎄🥃
Tusind tak for de 5 stjerner – det varmer næsten lige så godt som rommen selv!

Rigtig glædelig rom-jul, og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste opfyldning.

Skål!

God hjemmeside.

God hjemmeside.
Hurtig levering.

December 5, 2025

Hej Ole,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Det glæder os rigtig meget, at du synes godt om hjemmesiden og oplevede en hurtig levering – det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være 🥃✨

Kæmpe skål, og husk at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Take a closer look