Jeg fik endelig taget mod til at bestille en flaske og jeg må indrømme at det er noget af det bedste jeg har smagt og min kære nabo blev meget imponeret 👍. Næste gang kommer der flere flasker på be... See more
See what reviewers are saying
Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... See more
Company replied
Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... See more
Company replied
Jeg er normalt ikk den store rum drikker er mere til single malt whisky, men nå det er sagt, så prøve købte jeg en Wanderum Sherpard og må bare sige fortrød jeg ikk, den smager himmelsk, man kan godt... See more
Company details
Written by the company
Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.
Kong Georgsvej 19, 2000, Frederiksberg, Denmark
- info@wanderum.com
- wanderum.com
Fantastisk hurtig levering og gode…
Fantastisk hurtig levering og gode priser. Da det er til gave, har jeg desværre ikke smagt den selv (endnu).
Jeg vil klart handle her igen 🫶

Reply from Wanderum
Kan ikke give 0 stjerner.
Kan ikke give 0 stjerner.
Alt fint med leveringen .-)
Skal bruge den som værtgave, så kan ikke sige noget om indholdet.
God ide med prepping billedet :-)

Fantastisk produkt og hurtig forsendelse
Fantastisk produkt og hurtig forsendelse

Super levering og fantastisk rom
Super levering og fantastisk rom. Kan kun anbefales. Ikke sidste gang jeg handler ved jer

Reply from Wanderum
verdens klasse service ved online…
verdens klasse service ved online bestilling. Ikke sidste gang vi bestiller gave herfra

Reply from Wanderum
Jeg bestilte en rom til min mand som…
Jeg bestilte en rom til min mand som blev meget glad. Han havde godt hørt om brandet. Sukkerørene er fra Madeira, en ø, som vi oplever mange eventyr på.
Super overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

Reply from Wanderum
Spændende varer og meget hurtig levering
Meget hurtig levering. Har ikke bedømt selve varen, da det er en gave som ikke er givet endnu.

Super levering og fantastisk rom
Super levering og fantastisk rom. Kan kun anbefales.

Lækker rum
lever op til hvad de siger - og super god service da jeg henvendte mig. Og lækker rum ;o)

Reply from Wanderum
Fantastisk dejlig rom og hurtig…
Fantastisk dejlig rom og hurtig levering 👍

LA TATUANA EDITION👍🏼
LA TATUANA EDITION👍🏼
Den smager så fuglene synger😃😃

Reply from Wanderum
har lige købt en af de nye rom som…
har lige købt en af de nye rom som wander rum sælger
incl. en emaliekop,men da rommen ankom var det uden kop. skrev straks til Morten som beklagede maget men deres kopper var sluppet op men ville sende en med det samme.i dag har jeg så modtaget en kop i deres nye fede grønne farve.
Virkelig god stil og god service...

Leveringstid
Hurtig levering men har ikke smagt den endnu men det glæder jeg mig til håber den kan leve op til mine forventninger har lige været på cuba og der fik Vi rom i stridestrøme morgen og aften. Og det var bare eventyrlig kan også sige rom fra de vestindiske øer er super. Håber jeg kan gi den 5 stjerne når jeg får den smagt Mvh Jim
Hej igen og godt nytår. I får lige en opdatering af rommen fik lige åbnet den og fejret det ny års kommen.og må siges at smagen var super. Mvh hilse Jim.

Reply from Wanderum
Nem bestilling og utrolig hurtig…
Nem bestilling og utrolig hurtig levering (1 dag)