Wavekompetanse Reviews 135

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Kurset ble avlyst flere gang i Trondheim (2025) og da jeg endelig fikk gjennomført oppmøtekurset i min tettpakkede timeplan i 2026 var jeg veldig fornøyd med innholdet og bestod prøven lett. Jeg kjøpt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd med dette systemet og disse folkene, da kurset fåregår på en god måte. Personen som holdt dagens kurs, gjorde seg godt forklart og lett å forstå. Noe tekniske problemer med ikke wave s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kjempefornøyd med både kurset og forbredelsene man kunne velge å gjøre i forkant. Appen man kan spille på er helt topp! Kursholder Maximiliam var helt fantastisk. Han er profesjonell, kunnskapsrik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tok høyhastighetskurset til vannscooter. Bra opplegg, bra utstyr og hyggelig ansatte. Veldig enkelt ryddig og greit opplegg på vannscooter. Han så jeg hadde kjørt veldig mye, gikk derfor bare igj... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Meget godt og effektivt kurs!

Tydelig instruktør og radig framlegging av mye god informasjon på kort tid. Gode eksempler underveis og noen oppgaver på egenhånd innimellom for å sikre at vi forstod. Kort oppsummert var det et meget godt og effektivt kurs!

June 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Veldig fornøyd med kurset!

Veldig fornøyd med kurset, var veldig mye informasjon på kort tid men med litt forberedelser på forhånd gikk det som smurt og jeg fikk bestått båtførerprøven!

Han som holdt kurset hadde aldri holdt et båtførerkurs før, men gjennomførte dette på en hederlig måte! 👏

June 10, 2023

Løp og kjøp!

Veldig hyggelig instruktør med høy faglig kompetanse. Jeg lærte mye jeg ikke ante noe om, og som er veldig viktig og nyttig. Morsomt og lærerikt med praktiske øvelser også. Anbefaler Wave på det sterkeste!

June 3, 2023

Høyhastighetskurs vannscooter

Veldig enkelt ryddig og greit opplegg på vannscooter. Han så jeg hadde kjørt veldig mye, gikk derfor bare igjennom alle punktene hvor man skulle gjøre en og en "øvelse". Men instruktøren hadde fortsatt nyttinge tips om ulike situasjoner og hva man kan gjøre, god kompetanse!👍🏼 Bestilte at jeg trengte å låne scooter, fikk kjøre en 300hk, veldig digg tur☀️😎
Startet fra Aker brygge.

June 3, 2023

Høyhastighetskurs fra Wave kompetanse

Gjennomførte høyhastighetskurs hos Wave kompetanse. Meget bra og lærerikt kurs. Instruktørene er dyktige og har stor faglig kompetanse. Følte meg godt ivaretatt. Kan absolutt anbefale Wave til andre som skal ta dette kurset.

May 27, 2023

Godt kurs

Godt kurs. Tok kurset en ettermiddag i Skien. Syns kursholder var tydelig, hjelpsom og repeterende. Anbefales

May 24, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Meget skuffet!

Rotete informasjon vedrørende kurs. Kurset ble avlyst 15 minutter etter satt tidspunkt. Flere prøvde å ta kontakt med kursholderne men ingen kom igjennom, før det ble avlyst. Noen hadde kjørt flere timer for å delta på kurset. Meget skuffet! Vil absolutt ikke anbefale Wave kompetanse til noen videre.

May 20, 2023

Flott kurs

Flott kurs, og kjekke folk. Kan fint anbefale dem til andre.
Dem har fint utstyr og god stemning 👍

May 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En strålende opplevelse med en…

En strålende opplevelse med en bunnsolid instruktør, Axel.
Veldig dyktig fyr med en særdeles god evne til å formidle budskapet om fornuftig føring av høyhastighetsbåt. Alt i alt en super opplevelse, selv for en båtfører med mer enn 30 års erfaring med forskjellige båttyper.

May 6, 2023

Høyhastighetskurs vannscooter

Ble litt endringer vedrørende ulike klokkeslett og oppmøtested pga vær og vind.

Kurset bestod av drift og vedlikehold av vannscootere, risikovurderinger og praktisk kjøring. Fokus på omgivelsesbildet i form av planlegging og sikkerhet. Deretter unnamanøver/kjøreteknikk i ulike hastigheter med og uten brems.

April 29, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look