Kjøpte glp1
Kjøpte glp1. Skulle være slankende. Bare trash og svindel..igjen..ikke åpnet pakninger da jeg leste d var svindel. Skrev til dem men ikke fått svar. Hold dere unna!!!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dette er ren å sjær svindel på høyt nivå. Ble pålagt å betale over 400 på noe jeg ikke har mottatt og jeg får ikke forbindelse med mottaker. Håper klarna for ordnet opp etter samtalen jeg hadde med de i dag.
Svindel. Jeg mottok mine 2 flasker etter ca 2 uker og da pakken kom var en ny adresselapp klistret over originalen. Det fulgte ikke med angreskjena eller bruksanvisning. Produktet ga ingen virkning, søndag sendte jeg melding til we2norge som var Avsender vedr leveringen. Svaret kom i dag på engelsk fra Kina. Sendte med Kina adr. Jeg svarte at all reklamen de har på Fb bare er juks og at ingen kommer til å returnere varen da frakt utgjør $20 ifl kinamannen. Heldigvis kjøpte jeg bare 2 flasker. Mvh B. Nilsen
Varene er slettet i mailen.
Går ikke an å spore varene.
Står bare varer ikke levert transportør(carrier)
Har ikke fått varen og når jeg søkte på we2store så finner jeg ikke produktet med slankedråper..Har satt ordren på avdrags betaling så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre for å stoppe autopay..Ser flere kunder anmelder dette og sier det samme,at dette er svindel.Hva må jeg gjøre nå for å stoppe autopay?Mvh Inger
Svindel! De sendte varen mens den lå i handlekurven! Vi sletta bestillingen men de sendte krav til Klarna. Når varen kom var det ingen returadresse og ingen angrerettskjema. Vi sendte masse klagemail til we2 men ikke svar. Vi sendte klage til Klarna men de er med på svindelen! De avviste klagen!
Svindel,f eks slankedråper. Står ingenting på pakningen om hva produktet består av . Bruker Fedon Lindbergs navn .Har ingenting med han å gjøre.
Svindel!
Følte på meg at noe ikke stemte med dette firma så jeg angret kjøpet via klarna, og mail til de om at jeg ønsket kansellere bestillingen.
Allikevel sendte de varen som jeg ikke ønsket og hadde kansellert
Da jeg nå prøver å komme i kontakt med dem ang retur av varen får jeg ingen svar. De svarer heller ikke klarna.
Svindel!
De lover at varen er produsert i Norge og at det er Fedon Lindberg som står bak. Pakken kom fra Kina og jeg har forsøkt flere ganger å komme i kontakt med firmaet for retur av varen. Aner ikke hvor jeg skal sende returen!
De her driver med svindel,de la ut annonse ,der de utgir seg for å være Fedon lindberg,de solgte meg slankedråper. jeg kontaktet fedon lindberg på mail og fikk svar fra dem. De sier der at dette er svindel,de har ingenting med dette å gjøre. Når jeg motar produktet,skal de få det i retur.Fedon lindbergs ansatt ønsket at jeg skal rapportere dette som svindel jeg har rapportert dem til f.b og til klarna.
Varen ble levert i butikk 1 dag etter bestilling. Alt er i original pose og fint pakket.
Fikk alt av hjelp og svar på telefon :)
Seriøs firma som gjør jobben seriøst!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.