See what reviewers are saying
Bestelling gedaan - gekozen voor levering. Achteraf zelf moeten horen wanneer het geleverd zou worden. Krijgen we doodleuk te horen dat er extra verzendkosten dienen betaald te worden want door e... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Welles Tuinhout is specialist in houten speelhuisjes, speeltoestellen, trampolines, skelters, en overig buitenspeelgoed zoals schommels, zandbakken en picknicktafels. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in tuinhuizen, overkappingen, veranda's, schuurtjes e.d.. Wij hebben een grote showroom/showtuin waar bijna alle producten opgesteld staan. Wij bestaan sinds 2015 en staan bekend om onze gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Contact info
Groenestraat 34, 6669 DS, Dodewaard, Netherlands
- 0488412917
- mail@wellestuinhout.nl
- wellestuinhout.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooi en groot assortiment
Mooi en groot assortiment, van goede kwaliteit en zeer betaalbaar!! Ik ben zeer tevreden met de aankoop van het speelhuisje voor mijn kindje. Duidelijke handleiding en lieve klantenservice! Ik was net een dag te laat voor de paasactie en alsnog gaf de klantenservice mij de korting! Ik raad Welles iedereen aan!
Een speeltoestel die je wèl wil zien
Wij hebben de uitgebreide schommel met glijbaan en rekstok van de boerderij serie. Een super stevig, mooi speeltoestel. Met de juiste spullen (grondboor, stevige boormachine) is de montage en het plaatsen goed te doen. Daarbij een prettige service van Welles Tuinhout.
Ruime keus in buitenspeelgoed.
Ruime keus in buitenspeelgoed.
Op mijn vraag werd direct en adequaat gereageerd.
Bij ophalen van de schommel zeer vriendelijk en behulpzaam
Kortom, een aanrader.
Oja...en prijs/, kwaliteit zijn dik in orde!
Super klantvriendelijk!
Ik kocht een speelhuisje met wat accesoires waaronder een extra deurtje en een glijbaan. Het speelhuisje ga ik verhoogd plaatsen waardoor ik een hogere glijbaan erbij kocht als wat er logischerwijs bij past.
Op vrijdag werd ik gebeld door de man die de vrachtwagen aan het laden was. Het viel hem op dat de glijbaan niet paste bij het speelhuisje, klopt dat wel? Ik kon hem geruststellen dat dat klopte maar vond het zo tof dat het hem opviel en hij meteen de telefoon greep. Vijf minuten later, tweede telefoontje, andere man, zelfde verhaal. Blijkbaar waren de beide heren samen aan het laden, vonden dat er even gebeld moest worden en voegden allebei meteen ook los van elkaar de daad bij het woord!
Maandag kwam een super vriendelijke chauffeur de spullen leveren, niet zo snel mogelijk dumpen en wegwezen maar echt even meekijken hoe en of hij het zo ver mogelijk naar achter voor me kon krijgen. Spullen zagen er top uit, ik was er blij mee.
Vandaag, de dag na levering ineens een mailtje. We hebben gezien dat we per ongeluk het extra deurtje twee keer op de factuur hebben staan. mogen we uw rekeningnummer zodat we dat aan u terug kunnen storten? Was mij zelf totaal niet opgevallen! Wat een eerlijkheid!
Ik schrijf eigenlijk nooit revieuws, maar deze firma heeft me zo ontzettend positief verbaasd in hun klantvriendelijkheid, oprecht aardige medewerkers en vakkennis, dat mag gedeeld worden. Hele dikke aanrader!!
Online een leuk speelhuisje gekocht
Online een leuk speelhuisje gekocht, via de telefoon afgestemd welke dag we komen ophalen. Dit dan ook bij de opmerkingen vermeld en het huisje lag netjes klaar. Thuis in elkaar gezet met instructies en spelen maar!
Prima service en degelijk mooi product
Prima service en degelijk mooi product! Aanpassingen vlot en correct wanneer nodig.
Speelhuisje
Op een maandag een speelhuisje uitgezocht en deze is op vrijdag al geleverd! We misten de veiligheidstrap maar na contact is deze netjes de maandag erop geleverd! Heel blij met het resultaat en mijn zoontje speelt er nu al veel in! Zijn eigen huisje :). Het hout bij het deurtje is wel een beetje krom.. Maarja dat is hout.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan - gekozen voor levering.
Achteraf zelf moeten horen wanneer het geleverd zou worden. Krijgen we doodleuk te horen dat er extra verzendkosten dienen betaald te worden want door een systeemfout is dit niet bij onze bestelling bijgerekend. Klinkt me niet als een mijn probleem.
Geen succesvolle oplossing gekregen. Annulatie is gedaan en ben eens benieuwd wanneer we ons geld terug krijgen.

Reply from Welles Tuinhout
We zijn zeer tevreden over het speel…
We zijn zeer tevreden over het speel huisje en de zeer goede service. En het mee denken om het huisje helemaal naar onze smaak te kunnen maken. Ons dochtertje is er super bij mee.
Superleuk huisje.
In de winkel fijn geholpen en goede service. Thuis gebracht op een vooraf afgesproken tijd door een vriendelijke behulpzame man. Huisje voldoet aan de verwachting. Schroeven de erbij zijn, zijn niet van hele goede kwaliteit deze heb ik niet gebruikt maar vervangen voor outdoortorxschroeven.
Super speeltoestel
Mooi bedrijf met veel opstellingen van de speeltoestellen. Materiaal netjes thuis afgeleverd. Goede kwaliteit, duidelijke beschrijvingen voor het opbouwen. Goede service en nalevering. Onze kleinkinderen zijn er heel blij mee👍
Een dikke 10!
Van te voren gebeld over de levertijd, mogelijk hadden we geluk en kon het toestel binnen een paar dagen geleverd worden en dat bleek ook het geval. Product ziet er goed uit en de accessoires ook. Een dikke 10!
Mooie riddertoren.
De kwaliteit van de geleverde artikelen is goed. De handleidingen zijn duidelijk. Ook wordt er vooraf meegedacht over de te bestellen artikelen.
Verbeterpunt is dat er veel te weinig schroeven zijn geleverd.
En als je bij de riddertoren een loopbrug neemt, lees deze handleiding dan eerst door want je moet bepaalde delen van de torens losmaken.
Onvolledig
Er wordt niet het juiste aantal materiaal meegegeven. Daarnaast is het een incomplete handleiding.

Reply from Welles Tuinhout
We wilde graag een huisje kopen
We wilde graag een huisje kopen. Speciaal naar deze winkel gereden om de huisjes te bekijken. Naar een half uur rond te hebben gelopen zijn we binnen gaan kijken. We werden door niemand aangesproken er kwam ook niemand naar ons toe om ons te helpen. uiteindelijk maar naar een andere winkel gegaan waar we wel werden geholpen.
Een reactie op uw bericht. Ik heb inderdaad via instagram aangegeven dat niemand ons kwam helpen. Vanuit instagram heb ik verder ook de vraag niet gehad of jullie ons nog konden verder helpen.. Of wat konden betekenen. Alleen het argument op maandag zijn we druk.. het bijzondere is dat ik via instagram een hoop reacties heb gekregen van mensen die de afgelopen periode in jullie winkel ook niet werden geholpen! Misschien een aandachtspunt.

Goede service en product
Goede service en product! Keurige & vlotte bezorging, duidelijke instructies voor het in elkaar zetten van de schommel. Zeer tevreden tot zover!
Super
Vlotte levering, fijne chauffeur en duidelijke communicatie.
Het speelhuis is prachtig, zoon is helemaal blij, krijg vanuit de omgeving leuke reacties
Prima speelhuisje, waardeloze klantenservice
Prima speelhuisje, snel geleverd, maar dan..
Huisje wordt geleverd op een verkeerd adres. Direct nadat een buurtgenoot dit is komen melden aan ons, gebeld met het bedrijf om chauffeur het op het juiste adres te laten leveren. Ene Albert aan de lijn, vraagt direct of wij niet zelf het geleverde materiaal op kunnen halen. Geeft steeds aan naar een oplossing te willen zoeken, maar het is steeds een oplossing waarbij hij niets hoeft te doen en wij als klant de dupe van zijn. Benoemd op een gegeven moment zelfs "het is toch op nummer 12 geleverd, nummer 12 is nummer 12". Albert vergeet even dat dat er ook een straatnaam bij hoort om juist af te leveren. Uiteindelijk overeengekomen dat wij onze bezorgkosten a 65 euro teruggestort krijgen als wij zelf het materiaal op gingen halen. Niet veel later belt Albert terug om toch nog even proberen recht te praten wat krom is. Leveren op een verkeerd adres, is gewoon een verkeerd adres, daar is geen discussie over mogelijk.
Ps: Albert, voordat je een klant gaat afzeiken tegen je collega's, zorg dan dat je hebt opgehangen.

Topservice
Leuke boomhut
Leuke boomhut, gaat wel even mee. Prijs/kwaliteit prima. Je moet echter wel een beetje handig om het in elkaar te krijgen. De schroefjesteller komt niet bij ikea vandaan.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.