Company details
- Streetwear Store
- Used Clothing Store
- Vintage Clothing Store
- Women's Clothing Store
Information provided by various external sources
Dames- of heren koop je online in de webshop van Westen Mode
Contact info
Aweg 29, 9581 AL, Musselkanaal, Netherlands
- westenmode.nl
Mijn ervaring met deze winkel is zeer…
Mijn ervaring met deze winkel is zeer negatief.
Ik heb een jas besteld en deze tijdig en correct telefonisch laten annuleren. Later diezelfde avond heb ik dezelfde jas opnieuw besteld, bestemd voor een derde (mijn broer). Dit is een toegestane en rechtmatige handeling binnen consumentenkoop.
De dag daarop werd ik door een medewerkster van de winkel telefonisch benaderd. Tijdens dit gesprek heb ik direct aangegeven dat de bestelling voor mijn broer bedoeld was.
Desondanks bleef de medewerkster opmerkingen maken in de trant van:
waarom ik de jas dan bestel
waarom mijn broer niet zelf kan bestellen
dat mijn broer “de jas zelf moet bestellen”
Deze communicatie is betuttelend, ongepast en onverenigbaar met professionele klantenservice. Een verkoper heeft geen bevoegdheid om klantkeuzes te beoordelen of druk uit te oefenen op hoe, door wie of voor wie een aankoop wordt gedaan, zolang de overeenkomst rechtmatig tot stand komt en binnen de voorwaarden blijft.
Als direct gevolg hiervan heb ik tijdens het gesprek ondubbelzinnig aangegeven geen verdere overeenkomst met deze winkel te willen aangaan en heb ik ook de tweede bestelling laten annuleren.
Bij een later telefoongesprek kreeg ik Anna aan de lijn. Zij gaf aan niet betrokken te zijn geweest bij het eerdere gesprek, maar kon of wilde de naam van haar collega niet verstrekken, ondanks mijn expliciete verzoek. Daarbij werd aangegeven dat deze collega op dat moment “niet meer aanwezig” was.
Dit gebrek aan professionele distantie en transparantie acht ik zorgwekkend, met name voor consumenten die afhankelijk zijn van correcte probleem- of klachtenafhandeling.
Op basis van deze ervaring concludeer ik dat deze winkel onzorgvuldig en onprofessioneel met klanten omgaat.
Voor mij reden om deze winkel te vermijden.
Top!
Zeer goed geholpen na telefonisch contact over voortgang. Pakket goed ontvangen en laarsjes in uitstekende staat!
Altijd fijn geholpen in de winkel door…
Altijd fijn geholpen in de winkel door de deskundige medewerkers, ik ga nooit zonder een aankoop de deur uit. ;)
Top winkel.
Gisteren Joost gebeld voor een mooie deal. Direct opgestuurd en vandaag het mooie PEUTEREY shirt al ontvangen. Goede prijs,snelle verzending en goede service. Geen klachten. Bestel graag nog eens. Bedankt.Marc.
online bestelling
Online een bestelling gedaan naderhand van een leuke foto op Instagram, kreeg mijn bestelling de volgende da g al binnen, dat was erg prettig! Netjes verpakt en het artikel was ook perfect.
Vieze geur
Het bedrijf heeft een oude huizen geur. Helaas zit die geur ook in de kleding die je er koopt. Heb een dure jas gekocht, waar de geur er niet uit gaat. Misschien na een wasbeurt of stomen, maar denk niet dat dat de bedoeling is van een nieuwe jas. Hun benaderd, het enige wat ze zeiden: Jammer voor het ongemak😡.
Bijna een uur gereden naar Westen.Mode…
Bijna een uur gereden naar Westen.Mode in Musselkanaal.
Na 20 minuten nog geen medewerker, van de 2 op de herenafdeling,om je te helpen.
1 medewerker was een klant aan het helpen en de ander (druk) bezig kleding op een kapstok te hangen..
Bij het maken van aanstalten om weg te gaan werden de kapstokken pas aan de kant gelegt en hulp geboden.
Jammer. Geen kerst-outfit van Westen.Mode dit jaar.
Zeer tevreden!
Bestelling gedaan en naar tevredenheid afgeleverd! Levering duurde wel lang maar dat heeft met DHL te maken. De levering werd tweemaal uitgesteld. Weersomstandigheden waren uiteraard niet ideaal en ik woon in de randstad. Dus het was ook niet naast de deur. Bestelde artikel voldeed volledig aan de verwachtingen!
Slechte kwaliteit en te hoge retourkosten.
Ik kreeg een jeans toegestuurd met een draaiende broekspijp. En niet zo'n beetje ook dus dat had makkelijk opgemerkt kunnen worden. Verder is het raar dat zij 6,95 retourkosten rekenen voor een retour met DHL. DHL zelf rekent 5,75 voor een pakketzending. 1x maar nooit weer dus.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.