Beste Rhino Brugge,
Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Na het controleren van ons klantenbestand van de afgelopen jaren, hebben wij uw naam helaas niet kunnen terugvinden. Dit maakt het voor ons lastig om uw opmerkingen goed te onderzoeken en u verder te helpen.
De beweringen die u doet, zijn zeer ernstig. Wij willen graag benadrukken dat wij dergelijke klachten niet herkennen en dat ons hele team hier niet van op de hoogte is. Onze reparaties en keuringen vinden plaats in onze eigen garage, waar meerdere monteurs met meer dan 20 jaar ervaring werken aan het repareren en keuren van auto's. Bij drukte schakelen we soms een partner binnen het Westland in.
In de afgelopen jaren hebben wij het voorrecht gehad om honderden klanten te mogen bedienen, zowel binnen het Westland als daarbuiten. Wij streven altijd naar een langdurige en duurzame relatie met onze klanten. Wat u hier beweert, staat haaks op onze werkwijze en waarden, en zou, indien waar, leiden tot veel klachten en ontevreden klanten. Daarnaast bieden wij altijd de mogelijkheid om een aankoopkeuring te laten uitvoeren in onze eigen garage voordat een wagen wordt aangekocht.
Omdat wij deze ernstige beweringen niet kunnen onderzoeken of verdedigen, willen wij u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 0174 – 25 40 25 of via e-mail op info@westlandautomobielen.nl. Normaal gesproken is dit ook de eerste stap voor mensen die een klacht of minder prettige ervaring hebben.
Als u ervoor kiest om dit niet te doen, krijgen wij de indruk dat dit geen echte ervaring bij ons betreft, maar een poging is om ons in een kwaad daglicht te stellen. Dit zou zeer kwalijk zijn.
Directie
Westland Automobielen