Wheel Parts Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte et sæt fælge, som desværre ikke var de fælge, vi havde aftalt. Virksomheden erkendte fejlen og lovede at tage dem retur. For at få processen til at gå hurtigere valgte jeg selv at k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte et par bolte som først kom efter 2 måneder. Når man ringer ind kan man sjældent komme igennnem, og når endelig gjorde havde de alle mulige dumme undskyldninger. Hvis man skriver til de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service! Fandt de rigtige fælge. Rådgav i størrelse samt passende ET mål. Go pris. Levering som lovet - lige til døren. 5 stjerner for hele forløbet. /Lillelund - Golf R. Veemann V-f... See more

Company details

1. Car Accessories Store
  2. also in
  3. Auto Parts Store
  4. Tire Shop

Written by the company

Vi prioriterer vores kunder højt, vi yder vores bedste for at DU som kunde kan få den bedste vejledning samt en god og behagelig kundeservice. Vi satser som altid på at være en af de billigste på marked, og sørger vi altid er opdateret med det nyeste på marked - har vi ikke det du søger, skaffer vi det hjem, så simpelt er det.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, jeg havde min Porsche 911/996 Turbo til opgradering. Andre havde prøvet sig men med en meget begrænset held. Patric gav aldrig op, der blev brugt en del timer, men det er jo lige meget når resultatet blev god. bilen havde kørt ca. 170.000km. og den kører som en drøm nu med 700nm/500hk. Bare glad i låget

May 12, 2022

Fuldstændig vanvittig god oplevelse

Fuldstændig vanvittig god oplevelse. Aldrig i mit liv har jeg fået så god service og hjælp under noget køb!

Det var en længere process at finde fælge til min bil, da det var en helt ny model og ingen rigtig vidste hvad der ville passe. Wheel Parts hjalp med at prøve fælge på bilen, på stedet!

Hele processen var behagelig, og jeg vil aldrig handle et andet sted fra nu af.

February 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har for nyligt fået skiftet dæk og…

Har for nyligt fået skiftet dæk og fælger hos wheel-parts.dk til min Audi. Fik helt igennem en fantastik vejledning og med den perfekte opsætning. De har helt klart styr på deres kram og servicen var helt i top.

September 28, 2021

nye Riviera fælge med skade/fejl

Bestilte 4 stk. Riviera RF107 fælge igennem Wheel-Parts, fælgende kom efter 3 ugers levering fra fabrikanten, da efter jeg havde hentet fælgende hjem fandt jeg desværre en skade på den ene, tog dialog med Wheel-Parts med det samme og de sendte min billeddokumentation videre til Riviera.

Riviera mente ikke det var deres fejl så de ville ikke gøre noget ved det, Wheel-parts tilbød mig et gavekort, som jeg brugte på at sende fælgen til dem, så deres autolakere kunne fikse min fælg, efter 1,5-2 uger fik jeg besked om at min fælg var færdig og resultatet er blevet som var den ny! (hvilket den jo gerne skulle have været fra fabrikken af) jeg fik også lige et sæt låsebolte med hjem i kassen. så alt i alt en fremragende service både med bestilling af fælgene (man kan dog godt blive glemt hvis korrespondancen kører over mail!) og med fejlrettelsen.

September 13, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fik ved en fejl nogle forkerte dæk på min bmw. Wheel part anerkendte fejlen uden problemer og skiftede til de rigtige. God service og flinke mennesker.

May 21, 2021

Nemt enkelt og hurtigt

Nemt enkelt og hurtigt. Havde forelsket mig i nogle fælge, skrev hvilke til dem, de kunne sige hvad størrelse jeg kunne klemme på. Jeg bestilte, og da de kom, de sidder bare lige i skabet, både størrelse, bredde og ET 👌🏼

April 25, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Køber mere end gerne igen!

Hej
Super god service fra Wheelparts side af - mere end kvalificerede og dygtige gutter skal man længe lede efter, men de findes altså hos Wheel-parts i Rødovre.
Jeg søgte et par vinterhjul til min gamle golf 4 og fik en fantastisk service ang. størrelse, indpresningsdybde og "fitment" og fik et fantastisk resultat! - jeg ville bruge wheelparts som min forhandler fremover. Udover den fantastiske service så var deres udvalg også bredt og varieret - 5/5 stjerner herfra!

January 3, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Danmarks bedste dæk og fælgforhandler

Hos Wheel-parts.dk er der to entusiastiske drenge, som har et stort know-how når det kommer til at finde de rigtige fælge til din bil.
Kenny og Rawa er kendte for deres gode kundeservice, rimelige priser og ikke mindst deres evner til at vedligeholde en god relation til deres kunder.

Min egen relation til Rawa startede faktisk med at jeg skulle bruge et sæt fælge (Ocean Deep Silver) til en BMW 530i, som ingen andre fælgforhandlere kunne genkende på billeder. Rawa genkendte dem med det samme og inviterede til en kop kaffe på sit kontor i Glostrup.

Da man går ind, tænker man at det er overstået om 10 min. men hans passion for biler gjorde at vi snakkede sammen i 3 timer!
Det er 5 år siden og jeg har på intet tidspunkt overvejet at træde ind i en anden butik efterfølgende.

Kenny's passion for biler skinner helt igennem. Der skiftes fælge på egen bil i hvert fald en gang om måneden. Han er ekspert i at få solgt demosæt, da han selv får mærket hvor komfortable de forskellige opsætninger er på egen bil. Kenny's serviceniveau er mindst lige så imponerende som Rawas.

Mange kunder hos Wheel-parts kan sikkert nikke genkende til disse beskrivelser.

En ting er helt sikker.
Jeg kommer aldrig til at handle andre steder end Wheel-parts!

December 12, 2020

Super god service.

Købte alufælge med vinterdæk efter nummerplade, det viste sig dog at disse var for brede... Dog var Wheel-parts super flinke og imødekommende over for problemet og de ombyttede fælgene til nogle der passede, alt dette uden omkostninger for mig.
Super god service.

December 10, 2020

Udvalget er stortset ubegrænset

Udvalget er stortset ubegrænset, der er ikke det som ikke kan skaffes og priser i alle klasser så alle kan være med. Flot og overskueligt showroom med en masse demo fælg i alle varianter så man kan opleve fælgene i virkeligheden. Derover et personale der er virkelig behjælpelige og bruger sin tid på kunderne selv hvis det handler om andet end deres område inden for bilerne. Hurtig og nem montering mens man venter. Alt i alt, alt hvad man skal bruge til sin bil samlet et sted.

November 19, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Har i dag fået monteret et sæt lækre JR…

Har i dag fået monteret et sæt lækre JR 28 i Hyper black hos Wheel Parts - Afbalanceret og monteret uden problemer.
Besøgte butikken for 2 weekender siden med en idé om en anden fælg, men Wheel parts sørgede for at jeg fik den fælge som jeg ellers ikke troede var en mulighed. Der blev prøvemonteret forskellige fælge og farver før vi kom til JR28!

De kan hermed anbefales herfra.
Tusind tak Drenge.

April 14, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Wheel parts er Danmarks højst kvalitet…

Wheel parts er Danmarks højst kvalitet fedest fælge alt er tiptop Service femstjernet fælge fem stjerner jeg her købt fælge med dæk . Wheel parts har detBedste du får hjælpe hele vejen igennem du får også gode kvalitet ejerne han hjælper hele vejen for at gøre Sine kunder glad rigtig godt menneske og har et godt hjerte jeg vil anbefale Wheel parts kun hvis du efter kvalitet og gode service så er det Wheel parts skal du købe fra ,

July 9, 2019

10-4👉🏻💦

Jeg har ikk en skid forstand på et osv så skriv med ham i en stykke tid og fik meget hjælp af hans side af og han er meget tormodig mand haha der var list tid fra da man betale til fæld kom 3 uger men jo ikke hans skyld kun 10-4 her fra 😈🥳

April 12, 2019

Take a closer look