Wheel Parts Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte et sæt fælge, som desværre ikke var de fælge, vi havde aftalt. Virksomheden erkendte fejlen og lovede at tage dem retur. For at få processen til at gå hurtigere valgte jeg selv at k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte et par bolte som først kom efter 2 måneder. Når man ringer ind kan man sjældent komme igennnem, og når endelig gjorde havde de alle mulige dumme undskyldninger. Hvis man skriver til de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Udvalget er stortset ubegrænset, der er ikke det som ikke kan skaffes og priser i alle klasser så alle kan være med. Flot og overskueligt showroom med en masse demo fælg i alle varianter så man kan op... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service! Fandt de rigtige fælge. Rådgav i størrelse samt passende ET mål. Go pris. Levering som lovet - lige til døren. 5 stjerner for hele forløbet. /Lillelund - Golf R. Veemann V-f... See more

1. Car Accessories Store
  2. also in
  3. Auto Parts Store
  4. Tire Shop

Written by the company

Vi prioriterer vores kunder højt, vi yder vores bedste for at DU som kunde kan få den bedste vejledning samt en god og behagelig kundeservice. Vi satser som altid på at være en af de billigste på marked, og sørger vi altid er opdateret med det nyeste på marked - har vi ikke det du søger, skaffer vi det hjem, så simpelt er det.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

5 stjernet oplevelse!!

Fantastisk service!
Fandt de rigtige fælge.
Rådgav i størrelse samt passende ET mål.
Go pris.
Levering som lovet - lige til døren.
5 stjerner for hele forløbet.
/Lillelund - Golf R.
Veemann V-fs39 8.5x19” sølv.

March 19, 2019

Svar til tidligere anmeldelse

Jeg skriver igen for at besvare din besvarelse af mit forrige indlæg, da det ikke ser ud til, at man kan besvare i samme tråd.

Jeg forstår ikke, at du bliver ved med at sige, at vores reklamation er bortfaldet? Vi kontaktede dig efter et år! Du har tydeligvis ikke styr på lovgivningen omkring reklamation. Forbrugeren skal blot gøre opmærksom på fejlen inden de to år er gået. Det er ikke ensbetydende med at varen skal være repareret inden de to år. Hvis man f.eks. køber en telefon og klager over en fejl dagen før de to år er gået, skal sælgeren stadig ombytte/reparere den selvom de ikke kan nå det inden de to år. Det samme gælder her. Vi har gjort jer opmærksomme på fejlen lang tid før de to år var gået! Som jeg også skrev i det forrige, er der rigtig nok en en lille skade på to af fælgene, men da alle fire fælge irrer kan jeg ikke se hvorfor det skulle være grunden. Det er fint at I ikke vil dække de skadede fælge, men de to andre fælge, der ingen skader har, burde der være fuld reklamationsret på. Det var netop derfor vi aftalte at betale halvdelen hver. En anden ting er så, at I den gang ikke burde have kunne frasige jer ansvaret for at skulle ombytte de to af fælgene. Jeres undskyldning var at leverandøren var gået konkurs, men det ændrer jo ikke på, at vi har købt dem af jer og ikke leverandøren. Derfor står I med ansvaret!
Du skriver, at det ikke er jeres problem, at vi først kommer nu, og at vi har haft alle muligheder for at få det ordnet. Det var jeres eget forslag, at vi sagtens kunne vente, hvis det var nemmere for os, så vi ikke skulle tage fælgene af bilen, men kunne vente til vi alligevel skulle skifte til sommerfælge igen. Du sagde, at vi bare kunne komme i starten af sæsonen, når de skulle på. Da vi så kontakter dig i april, vil du ikke stå ved aftalen, og siger at sæsonen starter i marts. Da var der stadig frost og sne, så der skulle vi jo ikke have fælgene på. Vi kontaktede dig lige så snart det blev vejr til at skifte. Den gang vi lavede aftalen, sagde du ikke at det skulle gøres inden en bestemt dato. Hvis du havde gjort det, var vi helt sikkert kommet inden. Hvis du havde sagt, at det skulle laves med det samme, den gang vi kontaktede dig, havde vi vi selvfølgelig også gjort det der. Det lød bare ikke på dig som om det var et problem at vente, hvilket det så tydeligvis var.
Du siger, at jeg har kaldt dig grimme ting over telefonen. Jeg er ikke en person der kalder andre folk skældsord. Jeg talte bestemt til dig, da jeg ikke vil finde mig i at blive behandlet på den måde, men jeg har på ingen måde kaldt dig noget grimt. Jeg synes, at det er sørgeligt, at du skal finde på det, for at lyde mere troværdig, og få mig til at fremstå urimelig.
Som kommentar til at I ikke længere vil lave det, har jeg jo allerede skrevet, at vi ikke vil benytte os af tilbudet. Når du til sidst i samtalen siger “så tag dækkene af og kom med fælgene nu” og så smækker røret på, og vi derefter modtager en sms hvor der står en privat adresse hvor vi skal aflevere dem, og at vi skal overføre 1900 kr på mobilepay, har man ikke rigtig lyst til at prøve. Man tænker jo også hvad der så vil ske hvis der pludselig er noget med malerarbejdet.
En sidebemærkning er så, at da vi talte sammen første gang sagde du at det ville koste 3000 kr og nu er det pludselig 3800 kr? Vi har også undersøgt markedet og kan få dem malet et andet sted med fuld reklamationsret meget billigere.

April 28, 2018

Kan ikke hjælpe mig

February 27, 2018
Wheel Parts logo

Reply from Wheel Parts

Hej Mika - det vi da ked af at høre .. men så vidt jeg kan se så har du aldrig skrevet eller kontaktet os ang fælge. ? .evt smid en mail på info@wheel-parts.dk

Vi vil meget gerne hjælpe dig hvis du har brug for noget ?

Rigtig god service!

Rigtig god service!
En reel mand der ikke bare sælger for at sælge!
Hurtig levering og gode priser.
Kan kun anbefale!
Fra en dedikeret bilejer.

December 12, 2017

Take a closer look