Een zeer aangenaam bedrijf met een…
Een zeer aangenaam bedrijf met een prettige service! Ik heb Whello benaderd voor mijn e-mailmarketingcampagne en ben zeer goed geholpen.
Hello! Wij zijn Whello. Wij houden van merken met een goed verhaal. Die helpen we al sinds 2016 naar een next level. We zijn trots op onze plek in de Emerce100 en kregen als één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland meerdere FD Gazellen-awards. We werken met bedrijven die willen doorgroeien. Niet met losse campagnes of snelle trucjes, maar met een aanpak die je merk versterkt. Bij Whello combineren we strategie, creativiteit en performance om merken te laten groeien. Of je nu een content specialist, designer of campagne manager nodig hebt, wij zetten precies de juiste expertise in op het juiste moment. Zo schaal je op wanneer het kan en stuur je bij wanneer het moet.
Moermanskkade 301, 1013 BC, Amsterdam, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We gingen een samenwerking aan met Whello voor negen maanden, gelokt door hun overtuigende beloftes: stijgende rankings, honderden extra bezoekers en een dominante online positie. In werkelijkheid kregen we: dalende zoekwoordposities, onmeetbaar resultaat, en een Q2-plan dat 7 extra leads beloofde voor meer dan €6.000. Geen grap — zeven.
Wat je ook moet weten: hun contract bevat een “zes maanden vast, geen opzegging mogelijk”-clausule. Zelfs als ze 0 resultaat leveren, of erger nog: je rankings verslechteren, word je geacht gewoon door te betalen. Transparantie of enige verantwoordelijkheid voor resultaat? Vergeet het maar. Ze verschuilen zich achter een “best effort” terwijl ze ondertussen leveren wat lijkt op stagiairenniveau.
En als je denkt dat je met bewijs van onderprestatie en hun eigen rapporten een eerlijke oplossing kunt krijgen? Ook niet. De ongebruikte uren worden gewoon niet terugbetaald — ook al is het werk officieel gepauzeerd.
Let dus héél goed op voordat je iets tekent. Mooie presentaties en grote beloftes veranderen snel in frustratie, stilzwijgen en juridische verdedigingsmechanismen zodra je kritisch wordt.

Reply from Whello
Wij hebben ontzettend fijn met Whello samengewerkt. Op het begin hadden ze nog niet helemaal onze stijl te pakken, maar na wat meetings hebben ze de essentie in design onwijs goed weten te pakken. Ze namen de tijd om uit te leggen waarom elementen op bepaalde manieren waren ontworpen. Hun uitleg was ook voor een leek goed te volgen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Het is fijn om samen met de experts van Whello naar mooie resultaten toe te werken. Ze denk pro-actief mee, en zetten hun vakkennis optimaal in.
Wij als software startup zijn zeer tevreden over de samenwerking met Whello! Ze hebben ons geholpen om onze online zichtbaarheid te vergroten en onze doelstellingen te bereiken. Professioneel en klantgericht.
Klantvriendelijk, denken met je mee en hebben onze website naar een hoger niveau getild.
De samenwerking is goed. Duidelijke communicatie. Doel- en resultaatgericht met kundige medewerkers.
Belt je niet terug slechte communicatie binnen dit bedrijf.
TCA heeft tijdelijk geen eigen marketing, maar wel behoefte aan ondersteuning voor SEO/SEA, social media en google. Whello vult dat gat perfect in voor ons!
Onlangs nog een mail gestuurd met de vraag wat een website bouwen kost.
Geen reactie ontvangen..noch telefonisch noch per e-mail. Ik ben nu zeker een week voorbij. Als dit nu al zo begint, wat dan als je een website bij ze laat bouwen. Dus niet hé...ik zoek lekker verder natuurlijk.
Hij zit op de rechter bokkefock lijn die bokkelul
Normaal ben ik niet van de comments en pak ik mijn verlies maar naar aanleiding van wat ik hier lees voel ik mij genoodzaakt te reageren en mensen te waarschuwen ik voel mij opgelicht. Ik heb WHELLO in december 2022 benaderd nadat ik goeie reviews op Google zag..echter denk ik nu achteraf dat het fake reviews zijn die door hun mensen gezet zijn. Eenmaal aan de slag werd er contact met mij opgenomen ik zat toen in het buitenland en deed een videocall met Yassin naast Yassin had ik ook contact met David. Toen ze met mij adds begonnen viel mij hele verkoop stil en kwamen er geen testritten meer binnen. Iets wat ik heel opmerkelijk vond omdat ik altijd wel aankopen had welke maand dan ook. Ze verwijderde goedlopende adds waar ik hun helemaal geen toestemming voor had gegeven. Mijn Analytics niks meten meer. Wat ze gedaan hebben mag god weten? Toen ik hun om een reactie vroeg wisten ze het ook niet. Het is echt oplichting nooit met hun in zee gaan. Ze hebben bijna 4000 euro van mij verbrast en geen 1 aankoop gerealiseerd. WHELLO zijn oplichters ze verbrassen je geld en laten je zitten met alle shit...!!!
Mooie praatjes gekoppeld aan zeer slechte prestaties.
de Ads kosten stegen de pan uit zonder rendement
Achteraf bleek dat men zeer amateuristisch te werk is gegaan. zoals een campagne in heel Nederland terwijl alleen Amsterdam had gemoeten. Gelukkig op tijd overgestapt naar een bedrijf die 25% van het bedrag van Whello vroeg en wel voor rendement kon zorgen.
Geweldig team dat al jarenlang mijn site en marketing campagnes met enthousiasme en inspirerende ideeën verzorgt!
Al paar jaar fijne samenwerking met het team van Whello. Denkt actief mee om zo goed mogelijk het gewenste resultaat te behalen.
Goed en zeer frequent contact met de verschillende specialisten. Dit is een fijne manier van samenwerken.
Inmiddels werk ik al bijna 5 jaar met veel plezier met Whello. In de loop der jaren is Whello gegroeid en hebben ze er nog meer leuke specialisten bij gekregen die onze bedrijven verder hebben geholpen.
Leuke aankleding, 0 prestatie.
Leuk bedrijf, mooie aankleding, ZEER vriendelijk personeel. Alleen jammer genoeg kunnen niet wat ze zeggen dat ze kunnen. Helaas was ik €2000 verder voor ik hier achter kwam. Helaas geven ze ook geen geld terug.
Learn more about other kinds of reviews.