Winkelcompleet
See what reviewers are saying
Wat een slechte service! Ben inmiddels meer dan een jaar(!) bezig om een kapot geleverd item te vervangen. Men verschuilt zich achter management beslissingen die niet worden genomen. Elke keer navraa... See more
Power Bank besteld. Die hebben we gekregen, maar werkte niet eens. Na mailcommunicatie werd beloofd dat een nieuwe zou opgestuurd worden. Vragen over updates hierover werden voorbije weken en maande... See more
1+ 1 gratis kalknagels pen besteld Na ongeveer 5 weken 1 pen ontvangen echter staat overal acne pen, geïnformeerd via mail naar de 2e pen , werd gezegd , had er 2 moeten bestellen,maar dat werd du... See more
People also looked at
Wat besteld voor 40euro op 26/3 en…
Wat besteld voor 40euro op 26/3 en helaas nog steeds niks ontvangen ! Op de mail reageren ze niet. Of we krijgen van Emma elke keer een standaard reactie! Ik zou hier echt niks bestellen! Volgens de track en tracé is hij de ene dag in Nederland en de andere dag weer aangekomen in China.
Het getoonde artikel namelijk upper til…
Het getoonde artikel namelijk upper til klopt niet met wat je ontvangen + ik had de zwarte versie besteld en krijg de grijze versie en is boven dien niet het zelfde als er getoond is , ik zal het niet terug sturen nu ik ze heb anders ben ik of voel dat ik mijn geld kwijt bent
DROPSHIPPER van Ali, te duur en geen toegevoegde waarde
Op 19 Mei een UPPER besteld via Facebook. Kosten € 24,95. (zeg $ 26,-) Had niet in de gaten dat de winkel een dropshipper was; slimme text. Drie maal kontakt gehad, en verdomd, op 4 juni de UPPER ontvangen. Werkt goed. Alleen, de leverancier is een winkel van Aliexpress en daar kost ie 12 dollar inclusief verzending. Het is geoorloofd in Nederland. Dus wees slim en zoek op ALI bij spullen van dexe webwinkel.
OPLICHTERS!!!!!!!!
Grootste oplichters die ik ken. Heb 1,5 maand geleden een item besteld maar nog steeds niks ontvangen. Hiervoor hen 3X gecontracteerd maar ik krijg geen reactie. Zou graag juridisch stappen ondernemen maar ik sta zo te horen machteloos.
Dropshippers zijn meestal anonieme bedriegers
Ook winkelcompleet is een zogenaamde “dropshipper” ; eigenaar zal wel Evert heten, er is immers één positieve score van ene Evert.
De eigenaars van dropshippers gaan als “trotse” zakenman door het leven maar zijn pureoplichters zonder enig geweten; tot iemand ze traceert en dan .....
messenslijper
Beste winkelcompleet, wij hadden in maart een messenslijper gekocht, betaald, maar werkt voor geen meter, dus na twee dagen teruggestuurd, jullie GARANDEREN een geld terug garantie, nou na 3 mails gestuurd te hebben om te vragen of wij eindelijk eens ons geld terug krijgen, nog steeds niks, we zijn meer dan 2 maanden verder, maar jullie geven zelfs geen antwoord terug, krijg toch wel het gevoel dat we opgelicht worden, pffff waarom zijn we hier weer ingetrapt, wij geloven altijd in de goedheid van de mens en bedrijf maar jullie bewijzen maar weer dat dit niet zo is. Ook recenties gelezen pffff is allemaal niet best, waarom doen jullie er niks aan, ONBEGRIJPELIJK!!!! Waar blijft ons geld!!! en geef eens fatsoenlijk een antwoord!!!!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf kunt niets terugsturen oplichters.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Product nooit ontvangen. Krijg alleen standaard reacties op mijn klachten. Lees meer dan 3 maanden onderweg. Bedrag 30 euro weggegooid.
Nergens is een mogelijkheid om je geld terug te vragen.
2 Mei kocht ik bij WINKELCOMPLEET.NL …
2 Mei kocht ik bij WINKELCOMPLEET.NL een turbotrim
onkruid trimmer voor 28,46 euro enkele weken daarna werd het bezorgd, wat een domper ik kreeg een klein pakje met een ronde staalborstel waar ik niets mee kan.
Ik kan hem ook niet op mijn gras trimmer plaatsen, maar buiten dat had ik toch wel wat anders verwacht voor die prijs.er staat duidelijk een foto van een turbo trimmer en niet van een enkel staalborstel. in mijn ogen zware misleiding ik heb ook 2x een mail gestuurd om hem terug te sturen. totaal geen reactie.
ik zou WINKELCOMPLEET ook bij niemand aanbevelen en ik hoop dat ze van mijn kleine 30 euro gelukkig zullen worden , maar aan mij verdienen ze geen stuiver meer. (voor de duidelijkheid bestel nr,18704 )
Heel slecht
Heel slecht! Ten eerste ik heb verkeerde bestelling gekregen, in plaats van curl haarproduct heb ik argan oil, ten tweede was 1+1gratis en ik heb allen maar een en ten derde ik krijg mijn geld niet terug want is niet de haar product twerwijl niet mijn fout is dat ik heb argan oil! Echt oplichters!
Geleverd product is niet zoals…
Geleverd product is niet zoals afgebeeld, kunt product niet retourneren .waardeloos bedrijf
Incompleet product
Volgens het filmpje was het een geweldig apparaat de onkruidverwijderaar, een stalen borstel met een gat erin is het resultaat. Kortom: Winkelcompleet is winkel incompleet
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar: Winkelcompleet is een onbetrouwbare en niet bereikbare organisatie. Mijn bestelling is nu inmiddels ruim twee weken oud, heb een bevestigingsmailtje gekregen en voorts geen enkel bericht. Geen Track & Trace en geen enkel antwoord op VIER mails van mij waarin ik vraag naar de status van de bestelling en de levering. Geen enkel signaal terug. ADVIES: NOOIT iets bestellen bij Winkelcompleet.nl
Volgens de aankoop eenvoorraad productp…
Winkel compleet,nl
Volgens de aankoop
was het product op voorraad.
En zou gelijk verstuurd worden
Je krijgt netjes een bedank mail dat je voor hun hebt gekozen .
Maar, dan zie je geen track and trace.
Als je daarom vraagt,krijg je een mail dat het product uit China verstuurd is c.a 4 weken levertijd.
Zeer slecht, zeer slecht, zeer slecht.
Eerste en gelijk de laatste aankoop via Winkel compleet.nl
In maart een product besteld
In maart een product besteld. Levertijd zou 4 weken zijn. Helaas niets ontvangen. Bedrijf reageert nergens op. Tot op heden nog steeds niets ontvangen of een reactie. Binnenkort kan dit bedrijf een aangetekende brief op de deurmat verwachten. Bestel hier nooit iets!!!
Zag een leuke slijpmachine
Zag een leuke slijpmachine, dacht ik, werkt voor geen meter, mailtje gestuurd, krijg een mail terug dat ik een foto moet opsturen waar ze kunnen zien dat de verpakking niet beschadigd is, aldus gedaan, hoor of zie niets meer. Vraag me af of dit niet strafbaar is, nadat ik al deze reviews gelezen heb. Dit is duidelijk misleidend met het filmpje op FB over hoe goed dit machientje wel niet is, gewoon bedrog. Probeer nu achter hun adres te komen en ze even een bezoekje te brengen, heb er een beste autorit voor over en zodra ik achter het adres ben zal ik die overal waar ik kan bekend maken
Terug sturen
Sorrie ik zal netjes blijven volgens het filmpje was het een geweldig apparaat de onkruidverwijderaar een stalen borstel met een gat erin en dat is het voor bijna 30 euro maar een adres om het artikel terug te sturen komt niet Jan Aadahl
Messenslijper besteld
Messenslijper besteld, na 6 weken ontvangen werkt voor geen meter. Als je er een mes langs haalt stopt hij. Geprobeerd te retourneren dat lukt niet. Smoesjes als, het zit niet in de originele verpakking. Niets kopen bij die winkel. Het is een doorgeefluik.
Waarschijnlijk een nep winkel.
Waarschijnlijk een nep winkel.
Krijg het betaalde NIET GELEVERD!!!
Zeer slecht heb twee lampjes gekocht 60…
Zeer slecht heb twee lampjes gekocht 60 euro en krijg andere binnen met een waarde van 3,95 bij de action echt schandalig en krijg geen antwoord
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.