Winkelcompleet

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Op 19 Mei een UPPER besteld via Facebook. Kosten € 24,95. (zeg $ 26,-) Had niet in de gaten dat de winkel een dropshipper was; slimme text. Drie maal kontakt gehad, en verdomd, op 4 juni de UPPER ontv... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wat een slechte service! Ben inmiddels meer dan een jaar(!) bezig om een kapot geleverd item te vervangen. Men verschuilt zich achter management beslissingen die niet worden genomen. Elke keer navraa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Power Bank besteld. Die hebben we gekregen, maar werkte niet eens. Na mailcommunicatie werd beloofd dat een nieuwe zou opgestuurd worden. Vragen over updates hierover werden voorbije weken en maande... See more

Rated 1 out of 5 stars

1+ 1 gratis kalknagels pen besteld Na ongeveer 5 weken 1 pen ontvangen echter staat overal acne pen, geïnformeerd via mail naar de 2e pen , werd gezegd , had er 2 moeten bestellen,maar dat werd du... See more

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Vuile oplichter

Helaas ik had een maand terug ook wat besteld. Een alpaca knuffel voor ons zoontje. Af en toe een mail met een update , uw bestelling is later. De verwachte levertijd is tussen 2 en 10 april. Daarna weer een mail dat mijn bestelling vertraagd was. Het komt nu tussen 15 en 28 april. Kortom ook ik ga het niet krijgen. Hoe verleidelijk het ook is om wat leuks te kopen, doe het niet je bent je geld kwijt.

April 17, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Laatst ook in zo'n site getrapt

Laatst ook in zo'n site getrapt, reclame via King, betaling via Mollie. Natuurlijk geen levering, site bestaat binnen een paar weken al niet meer.

Mollie maar eens aangeschreven, deze zegt de verkoper te benaderen, hoe dan, deze bestaat allang niet meer. Geen reactie van wie dan ook.

Als ik wat wil bestellen en ik kom bij het betalen Mollie tegen als tegenrekening, breek ik de bestelling af.

Geen Mollie meer voor mij

April 8, 2021

Onbetrouwbaar!!

Begin maart een bestelling gedaan en vooraf betaald.
Enkele mailtjes ontvangen over de bezorging: enige vertraging, daarna de aankondiging van de bezorging tussen eind maart en 5 april, daarna niets meer vernomen. Het bestelde is niet geleverd. Inderdaad oplichters! Pas op, bestel daar niets!!

April 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Helaas ondanks de optimisme ben ik er…

Helaas ondanks de optimisme ben ik er in gevallen. 5 maart een horloge besteld, en zou na de 2e aanpasing 29 maart bezorgt worden. Nu is het niet aan gepast meer en heb ik een mail gestuurd maar geen gehoor. Had gehoopt op een oplossing maar te vergeefs, bestel hier alsjeblieft niet.

March 31, 2021

Oplichters+molly payment

Ook ik ben waarschijnlijk opgelicht alleen zijn ze daar nog niet mee klaar, al die oplichters werken samen met molly om het geld te incasseren, dit is volgens mij de grootste oplichter op internet.

oplichters!!

slecht niks aangekomen en geen reactie van hun bijna 2 maanden voorbij...

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling begin maart besteld en nog…

Bestelling begin maart besteld en nog steeds niet geleverd. Product is eveneens niet te volgen. Men reageert niet meer op de gestelde vragen!! Zeer ontevreden en zal er NOOIT nog iets bestellen. Ben zinnens klacht neer te leggen bij de politie.

Zeer onbetrouwbaar bedrijf

Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Heb ook de dr Pro kalknagel pen gekocht. Je krijgt een KD-7910 met een gebruiksaanwijzing zo groot als een lucifer doosje. Retour sturen mag alleen als de verpakking origineel is. Als je hem openmaakt is hij volgens hun niet meer origineel en mag je het niet retourneren. Ze zijn telefonisch niet te bereiken, kortom ze hebben blijkbaar geen telefoon. Kristel en Emma bestaan niet. Wie is deze oplichter ??? Ze hebben geen magazijn met voorraad. Ze bestellen rechtstreeks in China en van daaruit krijg jij je bestelling weken of maanden te laat. Waarde van de KD 7910 is $ 4,18. Jij betaalt € 29,95. Staan nog steeds op facebook

March 23, 2021

HIER NIETS KOPEN

HIER NIETS KOPEN
Als je het product al wilt, gewoon zelf in China bestellen. Dan is de kans groter dat het aankomt.
Via deze site komt het niet aan en en is ook te duur.

March 9, 2021

Oplichters

Zogenaamde kalknagelpen besteld, wel betaald, levering bijna twee maanden. Artikel via track and trace teruggestuurd.
Verder veel correspondentie, geen resultaat.
Slechte zaak, onbetrouwbaar, niet telefonisch te bereiken, niet geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
Niets bestellen, onbetrouwbaar.

March 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Koop niet bij dit bedrijf

Product van slechte kwaliteit dat u niet kunt retourneren

Producten zijn goedkoop en van slechte kwaliteit uit China, wat erg lang duurt om te ontvangen en het is onmogelijk om ze terug te sturen.
OPLICHTERIJ!

March 4, 2021
Rated 1 out of 5 stars

De kampioen in leugens verkopen

Een zogenaamde 100% zekerheid om van kalk nagels af te komen en dan ook nog een 1+1 aktie.
de 1+1 was 1 een niet werkend apparaat en de andere 1 was een vloeistof . ( dus niet eern 1+1 aktie maar een combinatie van 2 dingen . die overigens beiden totaal geen effect hebben gehad. Niet kopen dus. Een en al leugens

March 3, 2021

Geen Aanrader!

Ook ik heb dingen bij Winkel compleet besteld, nl. 2 maanlampen.
Maar de produkten zijn laat en niet compleet geleverd en voldoen zeker niet aan hetgeen ze beloven!
Bestel liever bij een andere website als je goed geleverde produkten wilt!

March 1, 2021

ACNE PEN uit CHINA ipv KALKNAGELPEN

Via social media een kalknagelpen gekocht a €29,95 deze arriveert paar weken later en het is een complete scam. Komt een 'acne pen uit China' aan met daarbij een soort navulling wat voor de kalknagelverwijderaar moet doorgaan. Bij de bestelling zou je ook twee voor de prijs van één krijgen. Ik kreeg er maar één. De reviews op de site van winkelcompleet kloppen ook helemaal niet. Dit is echt zonde van je geld.

February 26, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look