World Fashion Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters!! Bestel nooit bij World Fashion shop! Ik had een winterjas besteld in november, nog niks ontvangen en geen geld terug. Ze reageren niet op mijn e-mails.

Rated 1 out of 5 stars

Eigenlijk zou je voor dit bedrijf 0 sterren moeten kunnen geven. Laarsjes besteld, totaal andere aangekregen dan op de foto, hele goedkope namaak en niks kwaliteit en veel te duur voor de rommel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Onlangs een jas gekocht van 35 euro. Eenmaal ontvangen blijkt de kwaliteit erg slecht en wijkt het product af van de foto op de website. Gepoogd het artikel te retourneren, echter kost dit mij 30 euro... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Oplichters!

Oplichters!!
Bestel nooit bij World Fashion shop!

March 26, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring met believe. Nooit meer…

Afgelopen zomer een jurk besteld bij believe, toen ik de jurkjes binnen kreeg(het waren er twee ipv van een) paste dit niet. Aangezien er helemaal niets bij zat waar ik het naar terug kon sturen heb ik het bij postkantoor afgegeven. Omdat er geen adres was heb ik€15, betaald. Je snapt het al , pakjes zijn nog ergens bij de post. Nu krijg ik constant aanmaningen van een incasso bureau dat ik moet betalen en hier ben ik niet van gediend. Al meerdere malen contact gehad met klarna en incasso bureau maar het stopt niet. Heb ook aangegeven en foto's gestuurd van mijn bewijs welke ik gekregen heb bij postkantoor. Ik vind dit ronduit slecht en heel vervelend dat ik lastig gevallen word. Ik wil dat dit onmiddellijk stopt en ik wens geen brieven en mails meer te krijgen van het incasso bureau.

February 12, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Het geleverde product kwam niet in de…

Het geleverde product kwam niet in de buurt van de jurk die ik had besteld. Ik hou niet van internet aankopen maar vond het in corona- tijden wel slim. Niet dus. Geen contact te krijgen met een help desk. Gewoon grof bedrog, World Fashion Shop. Niet mee in zee gaan!

December 8, 2020

Waardeloze jas.

Kocht een winterjas. Blijkt een jas van 600gram te zijn. Dik vest is zwaarder. Kan het terugsturen voor, 29.30, track en trace. Op mijn kosten, terwijl het hier gewoon met de postbode kwam.
Waardeloze jas.

December 8, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Jammer genoeg kun je geen nul sterren…

Jammer genoeg kun je geen nul sterren geven. Puur bedrog. Schoenen lijken een goedkope namaakversie van de schoenen op de foto. Echt belachelijk hoe ze dat durven opsturen! Niets van kopen mensen!!

December 7, 2020

BEDROG

super slechte jas ontvangen, het moet terug gestuurd worden naar china, de kosten gaan hoger zijn dan de prijs van de jas. Word faschion is BEDROG

December 3, 2020

Teleurstellend

Ik heb online een jas besteld. Aan de site kun je niet zien dat het Chinees is. De geleverde jas lijkt niet eens op de foto qua kleur, stof en pasvorm. Ik heb een XL besteld, maar de mouwen kwamen nog niet over mijn polsen. Terugsturen was nog lastiger. Er waren geen retour instructies bijgesloten, maar uiteindelijk op de website een adres gevonden in China. Het retour sturen zou 23 euro kosten. Laat maar zitten dus.. Ik heb mn les geleerd!

November 28, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Bestel never nooit bij deze oplichters!

Bestel never nooit bij deze oplichters!
Ook ik heb een winterjas besteld.
Na lang wachten werd het minuscule pakketje geleverd.
Hahaha hoe kun je een winterjas zo inpakken.
Ik voelde gelijk nattigheid.
Maar zoo booosssss dat er zulke oplichters bestaan.

November 26, 2020

geschrokken door de reviews

Jeetje. Ik heb 1 november 2020 en een jas besteld idd via Facebook. €60. Nog niet Binnen al drie keer mail gestuurd waar het blijft. Nu pas zie in deze reviews. Had ik maar eerder gekeken. Ik ben benieuwd of ik hem nog krijg een hoe het eruit ziet. Ik ben bang voor het ergste. Als ik dit allemaal lees. €60 euro door de wc gegooid.

November 20, 2020

OPLICHTERS ..

OPLICHTERS ... mooie trui op site na 4 weken wachten eindelijk gekregen en ... ALLES mis met de trui veel te breed scheef gebreid stik fouten erin ..melding gemaakt bij WORLD FASHION maar krijg geen antwoord WEGGG 40 euro!!! NOOOIT BESTELLEN!!!!!

November 15, 2020

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Jas erg dun en slechte kwaliteit.
Jassen worden mijn inziens met grote hoeveelheden naar Nederland gestuurd, vandaar uit naar de klanten. Als dropshipper moeten ze ons de mogelijkheid geven om de jas naar een nederlands adres te routeneren!
Als consument zijn dat je rechten maar daar hebben ze lak aan. Dus mag je hem naar china sturen voor 30 euro!! Zeer ontevreden met deze gang van zaken.

November 6, 2020

Oplichters

Oplichters. Jas besteld voor 40€. Verkeerde gekregen. Terug sturen naar China kost 30 €. Dit is de enige mogelijkheid.
Conclusie Bestel hier niet.

November 6, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos wat een oplichters .

Waardeloos wat een oplichters .
Spijt dat ik niet eerst deze reviews opgezocht heb .Jas besteld en totaal anders als op de site en dan erachter komen dat het tetug naar china €30 kost ben zooo boos .....

November 3, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look