World Fashion Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters!! Bestel nooit bij World Fashion shop! Ik had een winterjas besteld in november, nog niks ontvangen en geen geld terug. Ze reageren niet op mijn e-mails.

Rated 1 out of 5 stars

Eigenlijk zou je voor dit bedrijf 0 sterren moeten kunnen geven. Laarsjes besteld, totaal andere aangekregen dan op de foto, hele goedkope namaak en niks kwaliteit en veel te duur voor de rommel... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Wat een belachelijk gang van zaken

Wat een belachelijk gang van zaken. Je moet hier nooit maar dan ook nooit bestellen!
Op de site stoere cowboylaarzen besteld. Voordat ik ze thuis had waren we 5 weken verder. Eenmaal uitgepakt zijn het lelijk plastic laarzen die er niet uitzien zoals vermeld op hun website.
Als je aangeeft dat je het wilt retourneren kan je ze op eigen kosten terug sturen naar China! En dit kost €48,60!! Dit is wel zo kansloos!!!
Ben echt zwaar geïrriteerd

October 22, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ook ik heb een jasje gekocht via deze…

Ook ik heb een jasje gekocht via deze site. Kwaliteit heel slecht! Rits was al kapot bij levering. Ook ik heb een standaard mail gekregen dat ik het terug moet sturen naar China. Ik moet dus 24 euro betalen voor iets wat hun kapot geleverd hebben. Te waanzin voor woorden!!!

October 21, 2020

Erg slechte service!

Onlangs een jas gekocht van 35 euro. Eenmaal ontvangen blijkt de kwaliteit erg slecht en wijkt het product af van de foto op de website. Gepoogd het artikel te retourneren, echter kost dit mij 30 euro. Tijdens het kopen van het product staat gedurende dit proces nergens beschreven dat het artikel uit China moet komen en de kosten bij het retourneren dus hoog op kunnen lopen. Erg slechte service!!!

October 19, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ik dacht een leuke jas te hebben…

Ik dacht een leuke jas te hebben besteld. Na een wachttijd van 3 weken kreeg ik een hele andere jas. Verkeerde kleur en maat. Contact gezocht, standaard mail, je kunt het terug sturen naar China, 24 euro. Terwijl hun een verkeerde artikel hebben geleverd. Dus niet kopen, zijn grote oplichters in mijn ogen.

October 18, 2020

Waardeloze winkel

Waardeloze winkel. Laarzen besteld, vallen super klein en lijken niet op de foto! Terugsturen kost 24 euro. Na herhaaldelijk contact formulier te hebben ingevuld, sturen ze steeds dezelfde standaard mail zonder inhoudelijk te reageren. Het zijn oplichters!

October 9, 2020

dit bedrijf 0 sterren…

Eigenlijk zou je voor dit bedrijf 0 sterren moeten kunnen geven.
Laarsjes besteld, totaal andere aangekregen dan op de foto, hele goedkope namaak en niks kwaliteit en veel te duur voor de rommel die je krijgt.
Terugsturen kan alleen naar China, wat veel te kostelijk is en wat ze heel goed beseffen.
Pure oplichterij, want je geld ben je kwijt.
Ik had beter eerst hier gecheckt.
Schandalig dat dit bedrijf mag blijven bestaan!!!!

October 8, 2020

Oplichters!

Een jurkje besteld voor € 40,- euro. Krijg vervolgens een bloesje van echt bagger kwaliteit. Retour sturen kan, op eigen kosten naar China...troep die je dus ook via Ali express kan bestellen, alleen dan goedkoper!! Oplichters zijn het!

October 5, 2020

Bestel hier nooit

Jumpsuitje besteld voor €40, vervolgens 2 weken later iets ontvangen in de verkeerde kleur en totaal geen kwaliteit dat je mag verwachten voor €40. Terugsturen blijkt niet mogelijk te zijn? Of nouja je mag op eigen kosten €39 het pakket terugsturen naar China 😂😂😂 belachelijke site.

September 25, 2020

Is this your company?