Jeg er meget glad for at være patient…
Jeg er meget glad for at være patient på klinikken.
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg er meget glad for at være patient på klinikken.
Personalet er meget dygtige og imødekommende
Den tandlæge, jeg besøgte for nylig, var en komplet katastrofe. Først havde jeg set en kampagne online, som gjaldt for førstegangsbesøgende, og det var faktisk mit første besøg. I kampagnen stod der “Komplet tandeftersyn og tandrens” til i alt 431 kroner. Det var en kampagne, som blev reklameret på deres egen side. For at være helt sikker ringede jeg til klinikken og spurgte, om kampagnen var reel, og om tandrensning (fjernelse af tandsten) var inkluderet i prisen. De svarede ja, og derefter bestilte jeg en tid.
Da jeg ankom den dag, begyndte en medarbejder ved navn Marie at undersøge mine tænder. Efterfølgende sagde hun, at hun var nødt til at tage et billede. Jeg forstod ikke helt hvorfor, men jeg ønskede ikke at diskutere, så jeg accepterede. Dette viste sig at være noget, jeg skulle betale ekstra for. Efter at billedet var taget, kiggede hun og en kollega på det. Da hun kom tilbage til mig, sagde hun, at de faktisk ikke kunne forstå noget ud fra billedet, og at de derfor var nødt til at tage et mere detaljeret billede.
På dette tidspunkt blev jeg mistænksom og sagde, at jeg var kommet på grund af kampagnen, og spurgte om de ikke ville udføre det, der stod i kampagnen. Hun svarede, at de ikke havde lavet den kampagne, og at de ikke havde noget med den at gøre. Hun begyndte at sige nogle irrelevante ting om, at der findes sider, som laver sådanne kampagner for dem, hvilket ikke gav mening.
Jeg sagde, at det ikke kunne passe, fordi jeg selv havde ringet til klinikken og fået det bekræftet. Hun nægtede og sagde, at det ikke kunne være rigtigt. Jeg sagde, at jeg faktisk havde talt med nogen derfra, men hun troede ikke på mig.
Derefter spurgte jeg hende direkte, om hun ville rense mine tænder og fjerne tandsten den dag. Hun svarede på en useriøs og næsten hånlig måde, at hun ikke havde tid til det den dag. Jeg blev fuldstændig chokeret. Jeg spurgte, hvad hun så havde tænkt sig at gøre, og hun svarede, at hun kun havde planlagt at kigge på tænderne som et kontrolbesøg.
På det tidspunkt blev jeg meget skuffet. Både min tid og mine penge var spildt. Jeg vil på det kraftigste fraråde denne klinik til alle. Man bør helt klart vælge et andet sted.

Reply from Tandlæge Pernille Diederichsen
Jeg har gået hos denne tandklinik i mange år, og jeg har altid været tilfreds. Kan anbefales til enhver.
Afslappende atmosfære og altid mødt af venligt personale. Fagligheden er høj, og jeg får vejledes til hvad der er bedst for min tænder.
Der er altid god tid sat af, og jeg har sjældent ventet længe i ventelokalet.
Det er muligt at få aftaler meget tidligt eller sent nogle ugedage, når jeg er i god tid. Og det passer mig rigtigt godt ift. mine arbejdstider.
Helt klart den bedste tandklinik i Aarhus.
Den første tandklinik, der kunne lære mig at børste mine tænder ordentligt og som kan håndtere min frygt for tandlæger.
De får mine største anbefalinger.