VVS-Installatør Claus Ole Jensen Reviews 8

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

Company details

1. Plumber

Information provided by various external sources

Aarhus VVS Center - aut. vvs-installatør & blikkenslager. Vi udfører alt indenfor VVS - Blik - Varme og ventilation.

2.4

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Anerkender ikke egne fejl og lyver

Min varmeveksler springer læk et par uger efter at en lærling har skiftet en del tæt på og i den forbindelse har trykket den helt skæv og bulet!
Da der kommer en mand siger han det samme - "det er da vist en 'håndværker' der er kommet for tæt på" - indtil vi fortæller at det er hans kollega - så er forklaringen pludselig en helt anden..
Jeg får bare en regning på det hele.

Jeg har desuden haft udgift til udkald af vagt i weekenden og 3000 kr selvrisiko til forsikringen der har udbedret vandskaden
.. - de er helt kolde!

Ikke så meget som en lille imødekommelse eller afslag!

0 stjerner herfra - hold jer fra de her tyve!

October 26, 2021
Advertisement

Klamphuggeri

Klamphuggeri af 1. grad. Vi skulle have en autoriseret VVS til installering af opvaskemaskine.

Men der blev lavet flere sjuskede løsninger og VVS undlod at tænde for vandet inden han gik.

Vi havde på forhånd aftalt en pris og hvad der skulle bruges, alligevel brugte VVS en time i sin bil for at hente ting efter han var ankommet. Og vi endte med en regning flere gang det beløb og lagt en masse tillægsydelser på.

July 15, 2021

PAYMENT FOR NOTHING

PAYMENT FOR NOTHING
Har en lejlighed som er lejet ud hvor radiator drypper.
Jeg bestiller som lejer Lars til at fixe. Han møder op og siger at radiatoren skal skiftes. Det vil han gøre indenfor en uge og han aftaler tid med lejer.
Imidlertid møder ingen fra AARHUS VVS op på dagen og melder ikke afbud... fint lejer har taget en fridag fra arbejdet...!
Jeg kontakter Lars der fortæller at de desværre blev forhindret og i øvrigt ikke kan møde op indenfor de næste 4 uger. Da skålen under den utætte radiator skal skiftes flere gange om dagen er dette naturligvis ikke en brugbar løsning. Annullerer derpå ordren.
Bestiller derfor et andet VVS firma der prompte udfører opgaven.
Lars sender regning og rykkere til lejeren der aldrig har bestilt opgaven. Jeg har både telefonisk og skriftligt gjort LARS opmærksom på dette, men han fortsætter og truer nu lejer med indberetning i RKI.
Lejer er helt uforstående hvilket jeg godt kan forstå.
Man kan også stille spørgsmål om det skal koste langt over 1.000 kr for at få et tilbud på udskiftning af en radiator når så alligevel ikke kan udføre indenfor en rimelig tid.

Hold jer langt fra AARHUS VVS

September 26, 2020
Rated 5 out of 5 stars

For ca et år siden fik vi lavet en del…

For ca et år siden fik vi lavet en del vvs arbejde som vi var og er tilfreds med. Vi fik bl.a sat et blandingsbatteri op i badeværelset, dette gik i stykker (begyndte at dryppe) jeg ringede til Aahus Vvs hvor jeg fik fat i en medarbejder som hedder Lars. Jeg fortalte om problemet, vi blev enige om at få et nyt sat op u/b. De kom næste dag med et nyt. Tak for det. Kan varmt anbefale dette firma og det er ikke sidste gang at vi benytter det.
M.V.H. Almindingen

January 16, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Absolut en stribe frustrationer efter …

Absolut en stribe frustrationer efter ejerskiftet i det førhen så gode firma.

Vi har med stor glæde brugt firmaet i 30 år, men al den tillid, vi havde før har den daglige leder Lars nu ødelagt.

Han kom hos os og lovede en hel masse, men virkeligheden blev en helt anden.

Først et tilbud, hvor han havde "glemt" et ønsket nyt blandingsbatteri i brusenichen uden at gøre opmærksom herpå.

Derefter under leverancen en del ting, som han snød os med, bl.a.:
En vask i badeværelset, der var helt anderledes og væsentligt dårligere end den, han havde lovet.
En hylde i gæstetoilettet, som var mindre og ringere end den, han havde lovet.

Og så, på trods af, at han ikke havde leveret det lovede, modtog vi en faktura på et større beløb end det tilbudte.

Jeg prøvede så at maile dem intet mindre end tre gange for at klage over fakturaen, men fik intet svar.

Da jeg så kontaktede dem og forlangte et skriftligt svar på min mail, svarede Lars efterfølgende:
"Nu har jeg læst dine mails de var gået spam. Jeg kan overhovedet ikke nikke genkende til noget af det som du skriver, så det bliver vi nok aldrig enige om."
Han ville så refundere differencen mellem det fakturabeløb, jeg i mellemtiden havde indbetalt og hans tilbud, men de mangelfulde dele af leverancen får jeg så ikke kompenseret, for han slutter af med:
"... så betragter jeg denne sag som afsluttet."

Hold jer langt væk fra dette firma!!!

December 11, 2017
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Frygtelig arbejdssky arrogant vvs manf

Manglede en renseprop i mit badeværelses afløb, ringer og snakker med vvs manden og vi aftaler en tid, fredag kl 08, han ankommer fredag kl 12.20 og virker til at det var meget normalt, han beder mig om at finde mit værktøj så han kan skrue sig ned til den manglende renseprop, uden at samle afløbet igen rejser han sig og siger han nok skal bestille en hjem. Hans tlf ringer og han siger han vil kontakte mig igen og ude af døren er han. et godt og vel 10 mins besøg.

Efter en måned ankommer der en faktura samt en renseprop med posten, det forventes åbenbart at jeg selv skal skrue afløbet fra hinanden igen og selv sætte proppen i.

Alt dette fakturerer han får 45 mins atbejde samt 33 kr for en renseprop som på diverse hjemme sider koster omkring 15 kr

Ringede ham op efterfølgende for at høre hvorfor jeg skulle betale så meget for arbejdet og hans svar var bare at hvis jeg ikke vil betale måtte han bare sætte en advokat på sagen.

Kan ikke anbefale dette vvs center overhovedet

January 15, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Jeg købte for 7 år siden et pressalit toiletsæde med softclose og lift-off funktion.
Det gik i stykker, men da der er 10 års garanti, ringer jeg til pressalit.
De henviser mig til forhandleren. Denne eksisterer ikke mere, men jeg kan se at der ligger et andet vvs firma på adressen - nemlig Aarhus vvs center.
Jeg kontakter dem og sætter dem ind i sagen - jeg har dog ingen faktura, men kun en følgeseddel. Efter ca. 14 dage har jeg et nyt sæde. Fantastisk service.
Nu bor jeg selv i kbh. - men hvis jeg boede i Århus omegn ville jeg benytte Århus vvs center til min opgaver. Tak!

December 12, 2013

Is this your company?